Telkkariohjelmiin eläytyminen

Anonyymi

Youtubessa on muodissa elokuvien katselu jossa katsellaan katsojan reagointia elokuviin ym. Samaa meininkiä kuin sohvaperunoissa. Niitä on ollut mielenkiintoinen katsoa koska olen tehnyt havaintoja jotka eroaa omasta käytöksestäni ja olen alkanut miettimään onko minussa jotain vikaa vai jossain muussa. Huomaan että kun ihmiset katsoo filmiä jonka jokainen täysissä järjissä oleva tietää varmasti että se on elokuva siinä ei tapahdu kenellekkään mitään ja todennäköisesti ne näyttelijät elokuvassa kuolleetkin eivät kokeneet kipua tai mitään muuta todennäköisesti oli tehty tietokoneella jotkut kohtaukset. Näyttelijät lähtivät kotiin paksun rahapussin kanssa onnellisena joten miksi reagoitte elokuviin niin kuin ne tapahtuisi oikeasti? Mikä saa teidät kauhistelemaan jotain tietokoneella tehtyä kuvaa samoin kuin katsoisitte oikeasti tapahtumaa? Itse en pysty ottamaan elokuvia vakavasti en pelkäämään enkä jännittämään niitä ja niiden hahmojen puolesta jotka voi todennäköisesti paremmin kuin minä monella tavalla.

2

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suurimmassa osassa filmejä vielä tietää lopputuloksen ja juonen kulun suurinpiirtein sekin tekee niistä epäaitouden lisäksi vielä epäaidompia. Sen takia minulla ja muulla on ero käytöksessä jos näkee elokuvassa esiintyneen. Toinen pitää häntä ilmeisesti sankarina joka ampui kaikki rikolliset ja minä pidän häntä näyttelijänä ja tavallisena tyyppinä joten en kumartele tai juokse hänen perässään nimikirjoitus vihon kanssa.

   • Anonyymi

    Monikohan näistä filmiavioliitoista on kaatunut siihen että on kuviteltu että elokuvan sankari on todellisuudessa sankari ääriekstrovertti suupaltti mutta todellisuudessa hän on tohvelit jalassa istunut kotona hiljaa ollen eikä ole kiinnostunut lähtemään minnekkään. Filmien luoma Illuusio säilyy varmaan jonkin aikaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   523
   10974
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   10035
  Aihe