Koronapotilaiden kuntoutusta

Anonyymi

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007953014.html

》Kun lähdin teho-osastolta, oli kuin koko vartaloni olisi muuttunut hyytelöksi. Minulla ei ollut lainkaan voimaa. Minun oli opeteltava uudelleen kävelemään, syömään ja liikkumaan.《

Rankkaa hommaa. Tervejärkinen ei halua tuota tautia.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sehän tässä on ongelma, että kulkutautimyönteiset idioottiänkyrät eivät tyhmyyttään osaa muuta kuin tuijottaa SUOMEN kuolleisuuslukuja. Sitten hoetaan vaaratonta pikkuflussaa. "Ku eihän tohon oo kuollu ton enempää ja neki vanhuksii ja ne olis kuollu kohta muutenki, mä haluun mun vapauden!"

   Todellisuudessa pandemia aiheuttaa valtavasti muita haittoja, kuin kuolemat. Siinä missä pikkuflunssaa podetaan enintään viikon päivät ja palataan terveinä töihin, tästä tulee usein pitkiä sairaslomia, kuukausien toiṕumisjaksoja terveillekin (Jari Litmanen) ja pitkiä sairaalajaksoja, sairaspäivärahojen maksamista, tekemättömiä töitä, poikkeusjärjestelyjä, ym ym.
   Sitten on se näkökulma, että mitä enemmän epidemian annetaan levitä vapaasti, sitä enemmän sairastuneita ja sitä enemmän myös viruksen mutaatioita. Tartuntojen määrä korreloi suoraan mutaatioiden määrän kanssa. Mitä enemmän mutaatioita, sitä suurempi mahdollisuus erittäin tappavat mutaation synnylle. Tai sellaisen, joka vammauttaa todella pahasti.

   • Anonyymi

    Vaan minnekä hävisivät kaikki uutisoinnit vanhusten keuhkokuumeisiin kuolemisesta?

    Vanhuksia on muistaakseni kuollut aina noin 5000 vanhusta per vuosi saamalla tavallisen kausiflunssan, ja sen kautta keuhkokuumeen.

    Nyt kaikki kuolevat vain "koronaan" eikä perinteistä vuosikymmeniä jatkunutta normaalia kuolinketjua flunssa-keuhkokuume noteerata ollenkaan. Jokainen kuollut on "korona" kuollut.

    Jokainen täysijärkinen ajattelee tuossa kohtaa, että jonkinlaista pakolla haettua rokotteiden myymistä on takana.

    Helppoa rahaa rokote tehtaille, kun valtiot on agitoitu maksumiehiksi.

    Seuraavaksi jokainen täysijärkinen alkaa punnita sitä, onko rokote edes vakavissaan tehty, ja onko valmisteessa jotakin, joka edesauttaa myös tulevaa kauppaa rokotteiden valmistajille.

    Automaattisia "passiivisen tulon" lähteitä laiskat ja vetelät hakevat joka alalla.

    Koti hälytin myyntikin etsii myyntiä ostajan pelkoon pohjaten, rokotemyynti sama juttu.

    Hälyttimien myyjät hakevat kerran tehtyä kauppaa, josta ostaja alkaa maksaa kuukausimaksuja. Kauppaa ilman vaivaa jatkossa.

    Rokotteiden myyjillä raskas pelottelu päällä, sitten luoda edellytykset saada myyntiä ilman tarvetta myydä. Lyödään immuniteettia heikentävä elementti mukaan, jonka jälkeen jokainen pieni nuha tarvitsee aina uusia rokotteita ja lääkkeitä.

    Kauppa käy eikä myyntiin tai markkinointiin tarvitse vaivaa nähdä.

    NE PASSIIVISET TULOT... NÄÄS...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   7088
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   567
   6938
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   34
   4142
  4. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   354
   3757
  5. Stefulla uusi naisystävä

   Ylilaudalla juoru että Stefulla olisi uusi naisystävä. Juoru lähtenyt Helsingin jodelista onko totta vai tarua ? Sen jälkeen Sofia laittanut tämän yli
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   3488
  Aihe