Sensurointi v 2021

Anonyymi

Toiviainen ajaa Räsäselle kovaa tuomiota

Kyseisessä ketjussa olen yleisesti ja asiallisesti keskustellut psykologiasta ja ihmisen mielentoiminnasta ja minut suljettiin kyseisestä ketjusta jostain syystä pois en voi siis kommentoida enään .

Jos tällaista asiallista keskustelua käytäisiin vaikka tiedepalstalla ja jonkun mielipide perusteluineen suljettaisiin pois ihmettelisin kovasti .

Miksi uskontopalstalla toimitaan näin jos keskustelu on asiallista ja perusteltua eikö tämä ole jonkinlaista vainoa ja sensuuria sillä asialla ei pitäisi olla mitään merkitystä että toinen on alakynnessä keskustelussa tai että epämiellyttävät asiat ehkä johonkin uskovaisille tärkeään on kuitenkin perusteltu asiallisesti .

Mihin tämä uskontopalsta pyrkii tällä sensuroinnilla eikö se sensurointi ole jäänyt jo satojen vuosien taakse

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ööh... täh? 😮

   • Anonyymi

    No se koko ketju näköjään poistettiin .
    Siellä oli asiallista keskustelua ja asiallisia perusteluita ketjun aiheesta kukaan ei käynyt henkilöön mutta perustelut tehtiin linkkien kanssa ja uskovaisten puoli taisi jäädä aika jyrän alle perusteluissa sitten iski ainakin minulle sensuuri en voinut enään kirjoittaa kyseiseen ketjuun ja nyt lopuksi ketju poistettiin .

    Tämä oli nyt toinen ketju jonka on aloittanut tämä joku aito.aitolainen mikä lie ja jonka ketju on poistettu yhtäkkisesti kesken aiheen ja keskustelun joten en tiedä mikä tämän kaiken tarkoitus on ylläpitäjäkö näitä ketjuja poistaa vaikka keskustelu olisi asiallinen perusteluineen eikä ketään nimitellä tai morkata muuten.

    Onko tämä "aitolainen "joku palstan ylläpitäjä ja poistaa ketjun jos siinä esitetty asiallinen fakta tieto on jotenki hänelle epämieluisaa.


  • Anonyymi

   Korjaus Aito .ainoa .avioliitto. onko hän siis joku moderaattori täällä ja voi poistaa ketjuja jos ne ei miellytä

  • Anonyymi

   Jaha ja kyseinen ketju palasi sitten mutta ei anna minun kommentoida mitään on joku esto päällä tulee joku ihme kieltomerkki eteen jos klikkaan "kommentoi"

   No tällaista sitten uskovaisten hallinnoimalla palstalla vuonna 2021 .

   • Se ketju on täynnä. Täällä on luvattu 500 kommenttia/ketju, ja tuo meni paljon yli.


  • Anonyymi

   Miele onkin saksalainen.

  • Anonyymi

   Tästähän voisi jatkaa aihetta aatellen minkälainen olisi yhteiskuntamme jos täällä olisi kristityiden tekemä lainsäädäntö ja sensuuri se varmaankin toimisi juuri näin eli ihmisten sananvapaus ja mielipteiden vapaus olisi aika olematon jos se olisi ristiriidassa uskovaisen vallan kanssa ja sensuuri toimisi juuri tähän tapaan kaikessa kuten täällä palstalla.

   Ajatellaan sensuuria nykyaikana vaikka venäjällä jossa hiljennetään toisinajattelijat ja estetään heidään mielipteensä sosiaalisessa mediassa ja niistä jopa rangaistaan se on aika kaukaista ja tuntematonta aluetta oikeusvaltiossa asuville jos ei näitä pilipali uskontopalstoja oteta lukuun joilla on ihan omat kuvionsa sensuurissaan.

   Kyllä ajatuksen ja mielipiteen vapaus on hyvä arvo ja oikeus

   • Anonyymi

    mielipiteen vapaus on tärkeintä muttä kyllä koto maassammekin yritys sensuroida jos olet eri mieltä valta median kanssa rokotteista tai islamististä.....kumpikin tuhoaa kansaa


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   504
   10078
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   8958
  3. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   55
   4917
  Aihe