HERÄTKÄÄ TEKOPYHÄT KRISTITYT!

Kaikki viha erilailla uskovia ihmisiä, myös homoja ja lesboja kohtaan on syntiä, jota ei koskaan anteeksi anneta.

Koska syyllistytte Pyhän Hengen, tämän Jeesuksen käskyn herjaukseen:

"Jeesus esitti heille toisen vertauksen taivasten valtakunnasta: "Mies kylvi peltoonsa hyvää siementä. Mutta kun kaikki nukkuivat, hänen vihamiehensä tuli, kylvi vehnän sekaan rikkaviljaa ja meni pois.

Kun vilja nousi oraalle ja alkoi tehdä tähkää, rikkaviljakin tuli näkyviin. Työmiehet menivät silloin isäntänsä luo ja sanoivat hänelle: 'Herra, etkö sinä kylvänyt peltoosi hyvää siementä? Mistä siihen on tullut rikkaviljaa?'

Isäntä sanoi heille: 'Se on vihamieheni työtä.' Miehet kysyivät silloin häneltä:

'Tahdotko, että menemme kitkemään sen pois?' 'En', hän vastasi, 'te voitte rikkaviljaa kootessanne nyhtää sen mukana vehnääkin.

Antakaa niiden kasvaa yhdessä elonkorjuuseen asti. Kun sen aika tulee, minä sanon korjuuväelle: Kootkaa ensin rikkavilja ja sitokaa se kimpuiksi, että se poltettaisiin. Mutta vehnä korjatkaa aittaani.'"

"Mikä olet sinä ihminen, joka tuomitset lähimmäisesi?"

15

53

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kaikkein innokkaimpia ovat erilaisilla ihmisopeilla opetetut tekopyhät ihmiset.

  • Anonyymi

   Kaikki mitä kirjoissa on Eedenin puutarhasta lähtien on kyllä saatanan järjestämää. Mutta silti vaikka ihmiset luopuvat kirjoista kaikista jää jäljelle vihanpito saatanan ja ihmiskunnan välillä.
   Se on tosiasia että ihminen on korkeimman Pyhä ja saatana murhaaja, varas, valehtelija ja raiskaaja yms. Ei ihminen ole tekopyhä vaan saatana tekeytyy valoksi. Ja on tekopyhä.

   • Saatanan halussa olevan ihmiskunnan vihanpito kohdistuu Jumalaan ja hänen Poikansa opetuksiin. Ja niihin, jotka Jeesus kunkin kansan keskeltä etsii todistajakseen..

    Minä olen tämän kansan keskellä se yksi ja ainoa vihattava ihminen. Siitä hetkestä lähtien, kun hän minut luterilaisen kirkkoon lähetti maaliskuussa 1989:

    Sinut on toimitettava mielisairaalaan, totesi kirkkoherran puoliso, uskonnon lehtori, kirkkoherran ja oman vaimoni kannatuksella:

    "Kuinka Jumala voi muka sinulle puhua, kun ei se puhu meidän Reijollekaan, joka sentään on pappi."

    Ei ole Jumala yhdellekään papille puhunut sen jälkeen, kun heidät Golgatalla Saatanalle heitti,


  • Anonyymi

   En nyt tieda mita sanoisin tuohon kun sanoit ettei syntia vihaa kohtaan anneta koskaan anteeksi ??? Minun ymmartaakseni synti on synti olipahan se pieni tai ei synteja ei voi erotella. Meilla on Pyha Jumala ihan 'pieni valkoinen valhe' on syntia joka erottaa meidat Pyhasta Jumalasta. Joten Jeeus kuoli meidan syntisten puolesta olipa ne homoja, lesboja tai muita syntisia. Armosta me ollaan pelastettu ja joka uskoo Jeesuskseen se pelastuu. Ja koska ollaan pelastettu niin yritetaan sit' elaa raamatun sanan mukaista elamaa. Silla Raamattu ohjaa meita totuteen ja samalla nayttaa miten syntisia me kaikki ollaan.

   • Synneistä tuomitseminen ei kuulu ihmisille, vaan Jumalalle-

    Tuossa kuuluisassa homovihassa siihen syyllistynyt herjaa Pyhää Henkeä. Tuota Jeesuksen ilmoitusta, jonka kirjoitin.

    Tähän liittyy myös tämä Jeesuksen ilmoitus:

    "On sellaisia, jotka äitinsä kohdusta saakka ovat avioliittoon kelpaamattomia, on toisia, joista ihmiset ovat tehneet sellaisia, ja on niitä, jotka itse, taivasten valtakunnan tähden, ovat ottaneet osakseen naimattomuuden. Joka voi valita tämän ratkaisun, valitkoon."

    Armosta pelastettu on Saatanan opetus Paavalille. Lue tästä lisää:

    Kristinusko
    Yleistä kristinuskosta
    TÖRKEÄ VALHE, SAATANAN OMISTUSOPPI = RAJU EKSYTYS


  • Anonyymi

   Nykyaikainen nimi on MYYRÄ

   • Saattaa hyvinkin olla: "Me myyrät me mullassa myörimme vaan," koska Kirkon tärkein tehtäövä on hautaan siunaaminen.


  • Anonyymi

   Viha vihaa vastaan on vääryyttä. Hanki elämä.

   • Jos Jeesus Kristus ei olisi minua omakseen ottanut ja iankaikkista elämää antanut, ei sinullakaan olisi ketään, jota saisit sydämesi pohjasta asti vihata ja herjata.


  • Anonyymi

   Kolme kirkon pylvästä opettivat Jumalan seitsemän hengen valtaa eli : valtaa, rikkautta, viisautta, voimaa, kunniaa, kirkkautta, ylistystä.
   Ei Jumalan henki ole Totuuden henki.
   Se mitä kirkko opetti EI OLLUT PAREMPAA TOTUUDEN KANNALTA KUIN PAAVALIN ARMON SANOMA.
   Jumalan henki vs Armon henki.
   Totuuden henki vaikutti ehkä eniten lahkoissa, jotka olivat ulkopuolella pääkirkon ja jopa armon.
   Tarkoitan että omana aikanaan ja yhä vieläkin Paavali oli parempaa kuin ennen oli ollut.
   Evankeliumia.
   Totuuden henki muuttuu 2000 vuoden kuluttua KIRKKAUDEN HENGEN kanssa työtä tekeväksi.
   Silloin armo on yhä tärkeää veikkaan kuitenkin...

   • Onnelliseksi on Saatana sinutkin uskollisen palvelijansa, Paavalin, opeilla tehnyt.

    Joten jatka isiesi tapaan, kunnes mitta on täysi.


  • Anonyymi

   Raamatun mukaan homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä. Jumalan rakastamista on noudattaa hänen käskyjään ja opettaa homoseksuaaleja pidättäytymään kesinäisistä parisuhteista.

   3 Moos 18:22 Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko.
   23 Älä yhdy mihinkään eläimeen, ettet tulisi saastaiseksi. Älköön kukaan nainen paritelko eläimen kanssa, sillä sellainen on luonnonvastaista.

   1 Kor 6:9 Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet,

   Room 1:25 He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa -- olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen.
   26 Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen,
   27 ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan.
   28 Koska he eivät ole antaneet arvoa Jumalan tuntemiselle, on Jumala jättänyt heidät arvottomien ajatusten valtaan, tekemään sellaista mikä ei sovi.
   ---
   32 Vaikka he tietävät Jumalan säätäneen, että ne, jotka käyttäytyvät tällä tavoin, ovat ansainneet kuoleman, he toimivat itse näin, vieläpä osoittavat hyväksymistään, kun muut tekevät samoin.

   • Kun Jumala valitsi Marian pojan omaksi pojakseen, hän hylkäsi Vanhasta liitosta kaiken muun, paitsi Moosekselle antamansa kymmenen käskyä, ja profeettojensa ilmoitukset.

    Mutta kun Jumalan Poika tapettiin, päättyi Uusi liitto, ja alkoi Raju eksytys, jolloin Saatana toin sille jätettyyn maailmaan kaikki Vanhan liitonkin hirvittävät veriteot.

    Uskollisen palvelijansa Paavalin kautta, kuten tämän tekopyhien kristittyjen homojen herjauksen:

    "Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet"

    Ja kaiken huipuksi myös tämän:

    POISTAKAA KESKUUDESTANNE SE, JOKA ON PAHA,

    Eikä Saatanan palvelijoilla ole vastassa kuin yksi paha, PYHÄ TOTUUDEN HENKI.


   • TeuvoSuni kirjoitti:

    Kun Jumala valitsi Marian pojan omaksi pojakseen, hän hylkäsi Vanhasta liitosta kaiken muun, paitsi Moosekselle antamansa kymmenen käskyä, ja profeettojensa ilmoitukset.

    Mutta kun Jumalan Poika tapettiin, päättyi Uusi liitto, ja alkoi Raju eksytys, jolloin Saatana toin sille jätettyyn maailmaan kaikki Vanhan liitonkin hirvittävät veriteot.

    Uskollisen palvelijansa Paavalin kautta, kuten tämän tekopyhien kristittyjen homojen herjauksen:

    "Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet"

    Ja kaiken huipuksi myös tämän:

    POISTAKAA KESKUUDESTANNE SE, JOKA ON PAHA,

    Eikä Saatanan palvelijoilla ole vastassa kuin yksi paha, PYHÄ TOTUUDEN HENKI.

    "Kuulkaa siis: Minä lähetän teidän luoksenne profeettoja, viisaita miehiä ja lainopettajia. Toiset heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, toisia ruoskitte synagogissanne ja ajatte takaa kaupungista toiseen.

    Minä olen ilmoittanut heille sanasi, ja he ovat saaneet osakseen maailman vihan, koska eivät kuulu maailmaan, niin kuin en minäkään kuulu.

    Pyhitä heidät totuudellasi. Sinun sanasi on totuus."


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   26
   3511
  Aihe