Profetia: Sota tulossa

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomen talous on jo saanut palkkansa YK.n Israel vastaisista äänestyksistä. Jumala on vetänyt siunaukset pois suomesta.

  • Anonyymi

   Pasasen pasuuna.

   • Anonyymi

    Kouvolassa on Pasasen saluuna. Spede Pasasen aikanaan perustama.


  • Anonyymi

   No eihän siihen mitään "profetiaa" tarvita että voidaan sanoa sodan olevan tulossa. Ihan sama juttuhan se on jos mä sanon että terroriteko on tulossa!

   Näitähän "tulee ja menee" koko ajan ja sekin on vain ajan kysymys milloin tulee se isompi konflikti - Ikävä kyllä se tulee sieltä jossain vaiheessa kyllä ihminen sen verran tyhmä vaan on!

  • Anonyymi

   Jari Pasanen on ottanut käyttöönsä Suomi24 ja Facebookissa nikin Tukholman.Profeetta. Hän väittää olevansa Tukholman profetiassa tarkoitettu Suomen profeetta.

   Jari Pasanen ei ole Tukholman profetian tarkoittaman Suomen profeetta. Jos hän itsestään sellaista luulee, niin hän luulee liikoja. Näyttää siltä, ettei hänellä ole nyt oikeaa käsitystä äänistä ja itsestään.

   Myös Harri Veijonen ja Jouko Piho ovat väittäneet olevansa mahdollisesti Tukholman profetian tarkoittaman Suomen profeetta, mutta sekään ei pidä paikkansa. Tukholman profetian kasettia levitti aikanaan mm. Viktor Klimenko. Hän on kerran sanonut, että hänelle ilmoittautuu vuosittain muutama itseään profeetaksi luuleva henkilö, joka väittää olevansa Tukholman profetiassa tarkoitettu profeetta. Jerusalemissa otetaan vuosittain kiinnin kymmeniä ihmisiä, jotka luulevat olevansa Johannes Kastaja tai joku muu Raamatussa mainittu henkilö.

   Tukholman profetian sai aikanaan Tukholmassa Yrjö Säkkinen, joka on hänen muista opetukista päätellen ilmeisesti messiaaninen juutalainen. Itse profetiassa on myös sellaisia osia, jotka noudattavat messiaanisessa juutalaisuudessa esiintyviä opetuksia.

   Kaikesta huolimatta tähän profetiaan uskoo moni helluntailainen. Petri Paavolakin on alkanut selittämään, että monet ovat saneet profetoita Venäjän tulemisesta rajan yli, minkä Paavola näytti ottavan vakavasti. Olen kuullut jopa usealta luterilaisilta sellaisen todistuksen, että Herra olisi vahvistanut profetian olevan Herrasta. Leo Meller sanoi, ettei hän halua uskoa nimettömien antamiin profetioihin, mutta oli kuitenkin tavannut Yrjö Säkkisen Ruotsissa, joten sen takia hän hyväksyi profetian todeksi, koska siihen muutenkin uskoi.

   On hyvin todennäköistä, että Suomen profeetta on nimenomaan messiaaninen juutalainen. Hän ei voi olla kukaan helluntailainen tai luterilainen, koska profetiassa puhutaan mm. sapatin puolesta ja siinä on muutakin vastaavaa, mitä hellutailaiset eikä luterilaisetkaan noudata.

   "Avoin kirje Jari Pasaselle,

   Sinä luulet olevasi Tukholman profetiassa tarkoitettu profeetta. Et ole. Hyväksy totuus ja tee oikeat johtopäätökset.

   Sinun tulee nyt ymmärtää, ettei kaikki äänet ole aina Herran ääni. Ota nyt nöyrästi koettelu asiaksesi ja tutkiskele, kuka sinua oikein ohjailee.

   1. Johanneksen kirje 4
   1 Rakkaat ystävät, älkää uskoko kaikkia henkiä. Koetelkaa ne, tutkikaa, ovatko ne Jumalasta, sillä maailmassa on liikkeellä monia vääriä profeettoja."

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Sotia on aina oleva kaikkialla. Sellaisen kertominen ei ole profetia. Suomi tosin ei tule joutumaan sotaan, ei koskaan.

   • Anonyymi

    Mikä tai kuka suojelee suomea sodilta? Puhut kuin pääministeri Cajander syksyllä 1939. Ei suomeen voi tulla sotaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   7151
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   570
   6970
  3. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   34
   4153
  4. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   357
   3763
  5. Stefulla uusi naisystävä

   Ylilaudalla juoru että Stefulla olisi uusi naisystävä. Juoru lähtenyt Helsingin jodelista onko totta vai tarua ? Sen jälkeen Sofia laittanut tämän yli
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   3516
  Aihe