Pitää olla paksumpi jäälautta ensi vuonna

Anonyymi

Vuoden päästä, kun kuntajohtajat uudemman kerran yrittävät seilata jäälautalla Lappajärveltä Alajärvelle, niin pitää olla paksumpi jäälautta. Sellaista pitää aloittaa jäädyttämään hyvissä ajoin maalla. Paksuus pitää olla yli metrin, jotta se ei ennätä sulaa eikä halkea.

2

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kiva että ilmoittauduit jo vapaaehtois työntekijäksi. Miksi maalla? Käyt kastelukannulla usein vain kaatamssa kerroksen vettä pakkasilla järven jäälle aluksen muotoon ja toistat sitä vain usein. Jotain 1,4 metriä riittänee. Voit samalla "valaa" jään sisään moottorille telineen runkorakenteeseen. Samalla kellukkeet yms turvallisuus varusteet jotka noin älykäs jannu osaa varmasti tehdä ja oitkin nyt alkaa hankai jo kaiken valmiiksi. Olet niin fiksu kirjoitusesi perusteella ette enempää kirjoittelekkaan ettei me kaikki luulla sinua vain idiootiksi??

  • Anonyymi

   Kyllä nämä nuoret kunnanjohtajat osaa vetää oikeista naruista, nyt saatiin dramaattiset otsikot valtakunnallisiin lehtiin.

   Viimmesen päälle kun tekisi lautan ei se ketään kiinnostaisi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   315
   3236
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   357
   2282
  Aihe