JEESUS SISÄISTÄÄ - SAATANA ULKOISTAA

JEESUS SISÄISTÄÄ - SAATANA ULKOISTAA
"Älkää lähtekö Jerusalemista (omasta kodista) vaan jääkää odottamaan sitä, minkä Isä on teille luvannut ja mistä olette minulta kuulleet.
Kun Pyhä Henki tulee teihin, te opitte tuntemaan koko totuuden ja olette minun todistajia Jerusalemissa, koko Juudeassa ja Samariassa ja maan ääriin saakka."
Ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli?
Tämän Hengen on Jumala antanut asumaan teissä.
Te ette itse omista itseänne, sillä Jumala on ostanut teidät täydestä hinnasta. Tuottakaa siis ruumiillanne Jumalalle kunniaa!
Miten jumalien kuvat soveltuvat Jumalan temppeliin? Mehän olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut:
Minä asetun heidän keskelleen ja vaellan heidän mukanaan. Minä olen oleva heidän Jumalansa ja he minun kansani.
Te ette puhu itse, teissä puhuu Isänne Henki .
Kaikki tulevat vihaamaan teitä minun Henkeni tähden, mutta se, joka kestää loppuun asti, pelastuu.
Jokainen, joka vihaa veljeään, on murhaaja, ja te tiedätte, ettei iankaikkinen elämä voi pysyä yhdessäkään murhaajassa."
SAATANAN ULKOISTAMINEN alkoi heti, kun Temppelin väliverho repesi ja kaikki papit heitettiin Saatanalle, joka antoi papeille Paavalin kautta kaikki erinomaiset ohjeet ulkoistamiselle.
Hän antoi seurakunnalle sekä apostolit että profeetat ja evankeliumin julistajat, sekä paimenet että opettajat, varustaakseen kaikki seurakunnan jäsenet palvelutyöhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen.
Kun me kaikki sitten pääsemme yhteen ja samaan uskoon ja Jumalan Pojan tuntemiseen ja niin saavutamme aikuisuuden, Kristuksen täyteyttä vastaavan kypsyyden, silloin emme enää ole alaikäisiä, jotka ajelehtivat kaikenlaisten opin tuulten heiteltävinä ja ovat kavalien ja petollisten ihmisten pelinappuloita.
Silloin me noudatamme totuutta ja rakkautta ja kasvamme kaikin tavoin kiinni Kristukseen, häneen, joka on pää."
Siitä Saatana pitää edelleenkin huolen huolen, ettei kukaan - edes vahingossa - pääse irti tekopyhyydestä eli ulkokultaisuudesta - tekemällä ihmisen pään sisäiset äänet vakavan sairauden merkiksi, joilla ei ole mitään tekemistä oikeiden jumalanlasten joukossa.
"Jokainen, joka vihaa veljeään, on murhaaja, ja te tiedätte, ettei iankaikkinen elämä voi pysyä yhdessäkään murhaajassa."
- - -
Ulkoistamisen hedelmät ovat Jumalan kirous:
"Näin sanoo Herra: -- Kirottu on se mies, joka turvaa ihmisiin, katoavaisten ihmisten voimaan, mies, jonka sydän luopuu Herrasta!
Hän on kuin piikkipensas, joka yksin kituu aavikolla, kasvaa kivierämaassa, suolaisella kamaralla, missä kukaan ei asu."
Heidän on käynyt juuri niin kuin sananlaskussa sanotaan: "Koira palaa oksennukselleen", ja: "Pesty sika rypee rapakossa."
Nämä koirat ja siat eivät ole eläimiä, vaan Jumalan paaduttamia ihmisiä.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

    He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
    Maailman menoa
    446
    8355
   2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

    Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    35
    6274
   3. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

    Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
    Big Brother
    54
    4691
   Aihe