Tapahtui Seinäjoella v. 1975

Anonyymi

Oltiin Seinäjoen Ammatillisessa kurssikeskuksessa varastonhoitaja kurssilla, jota veti JARMO RIIKILÄ. Väsäsimme tuolta ajalta laulun Rosvo Roopen säveltä hieman taivutellen
Jos tekee mieli joskus päästä varastoa hoitamaan, niin Seinäjoen kurssille tie auki siitä vaan, on oppi monipuolinen ja kansanomainen, siit mitä mulle mieleen jäi voin kertoo laulellen.
On Sarvijoki Jurvassa ja Koura Nurmossa, on paapan elo vaikeaa P.A:na suomessa, mut jos on oma-aloitteinen lompsa lyönnissä, niin lihatuotteet Itikan on sulla pöydässä.
Jos työ ei maistu, huvita, kun olet Keskolla, sä olet samas asemas kuin Soini kartalla. oot matikassa onneton, no sehän tiedetään, on Lehtimäki mitätön, mut sekin siedetään.
Sä arvioitse kohteita ja laske tilavuus, koe tämä päässälaskun, tuska ihanuus. Voit päässä laskein aprikoida oman tiliskin. Kun kehityt, voit laskee liksat Aallon Alvarin.

Kai kirjanpitoo verrata voi outoon planeettaan, mut ATK-tuo avun toi, nyt sillä touhutaan. Vaik uuden kuorma-auton hinta sua puistattaa, voit laskelmien avulla sä hintaa pudottaa.
Kun kurssin jälkeen kymppinä sä aloittelet työs, niin kunnioita alaistas ja neuvo kiitä myös. Jos hyvin pyyhkii firmassa, vain lisää vaurastuu, voit sinutella johtajaa ja paikkas varmistuu.
Vaikk oppitunti kuluttaakin hiilihydraattis, saat avun rasvaräiskäleistä, kera pinaatin. Sai hölmöläiset jatkosodan hitauksissaan, huonot pernaladut sentään jätti karjalan.

Taas ravintolaan askel viepi lauantai ehtoona, näin kurssipäivät unohtuu ja muija kotona. Sen totesin kun naisten tansiin menin Hoijakkaan, et lämpenemään miehen saa myös tyttö pohjanmaan.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

    Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
    Viihde ja kulttuuri
    28
    2681
   Aihe