Nordea on hakemassa EU:n superlottovoittoa (1.000.000.000 eur)!

Anonyymi

Kysehän on siitä, että jos EU:n yhteinen elvytysraha (750 miljardia) saadaan liikkeelle, niin se tekee pelkästään Nordealle arviolta yli miljardin euron ylimääräiset voitot, jotka veronmaksajat hiljalleen vuosien mittaan kuittaavat. Helppoa rahaa sijoittajille, kunhan vain tyhmä kansa ei nyt alkaisi turhia kursailemaan.

Vihervasemmistossa ei selvästikään ole ymmärretty, että elvytysrahan suhteen ison tilin toivossa on paitsi pankkisektori niin myös erilaisia suursijoittajia, joille elvytysraha merkitsee lähes riskittömiä huikeita tuottoja. Sen sijaan todellisia maksumiehiä ovat veronmaksajat mm. Suomessa, jotka on höynäytetty erilaisten "asiantuntijoiden" toimesta antamaan vastikkeetonta rahaa pörsiien pelureille.
Tässä Nordean herra von Gerich yrittää vakuuttaa kuinka tärkeää on antaa sijoittajille ilmaista rahaa: https://www.iltalehti.fi/talous/a/9902ab6c-d01c-4a56-a86f-cb75013af0ef

Eihän se tyhmä ole joka pyytää, mutta jos näille antaa, niin se on kyllä tyhmyyttä se!

4

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kysymys on tietenkin tästä rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy ilmiöstä ja sen boostaamisesta. Likaista tässä on nyt se, että rahaa ollaan hakemassa veronmaksajien pussista avoimen valheellisin perustein. Saammepa nähdä, voittaako veronmaksajat vai sijoittajat tämän EU:n kohtalon kysymyksen?

  • Anonyymi

   Tuo on kyllä uudentyyppinen avaus. Eikö elvytyspaketilla ole tarkoitus rahoittaa erilaisia hyviä hankkeita?

   • Anonyymi

    Kaikki 750 miljardia ohjautuu pankkien ja sijoittajien kautta talouteen käynnistämään erilaisia höttöhankkeita, joiden ei pahimmillaan tarvitse edes koskaan valmistua.
    EU:n elvytys on luonteeltaan lähinnä etelä-Eurooppaan suunnattu avustus, joka ei todennäköisesti tule saavuttamaan edes siellä asetettuja tavoitteita.


  • Anonyymi

   Suomalaista tolloa on kiva kyniä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   26
   3456
  Aihe