Profetoitu vai ennustettu uosi 2033?

Anonyymi

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Samalta sivustolta:

   "Uskon myös vakaasti vuoden 2021 tempaukseen.
   Se antaa meille täsmälleen 7 vuotta aikaa siihen, että suuri ahdistus täyttyy vuoteen 2028 mennessä, kun Raamatussa oleva ”viikunapuun” ennustus toteutuu.
   Viikunapuun sukupolvi alkoi, kun Israelista tuli kansakunta 14. toukokuuta 1948. Tästä sukupolvesta Jeesus itse sanoi, että ”TÄMÄ sukupolvi ei varmasti kulje, ennen kuin kaikki toteutuu.” Lue ystävällisesti Ps 90. Se antaa tämän viikunapuun sukupolven pituuden. .
   Toukokuussa 2028 Israel, viikunapuu, on 80 vuotta vanha.
   Profeetan mukaan tempauksen on tapahduttava Rosh Hashana 2021: ssä. Jos lisäämme 7 vuotta ahdistuksen tapahtumiseen, tulemme vuoteen 2028, johon mennessä kaikki on toteutunut."

   Mikä on, että ihmiset "uskovat vakaasti"...? Uskottiin 2012 loppuun niin, että hallitusten oli vakuutettava virallisissa tv lähetyksissä, ettei maailmanloppua tule tuolloin. Jotkut myivät omaisuutensakin, ja lippuja taivaaseen oli myytävänä.
   Mutta sen sijaan 2011 porukkaa paineli Gizan pyramideille ja ties mihin kaikennäköisten rituaalien suorittamista yms. varten.
   Mikä se junaratatunnelin avausrituaali oli, missä vedettiin ties mitkä näytelmäteatterit?

  • Anonyymi

   Samaiselta sivustolta mielipide:

   "Riippumatta siitä, onko vuosi 2021 vai ei, Rosh Hashanah on hyvä mahdollisuus seurakunnan tempauksen päivämäärään. Se on viides seitsemästä Jumalan erityispäivästä 3. Mooseksen kirjan 23. luvussa. Neljä ensimmäistä täyttyivät T: hen Kristuksen ensiesiintymisen aikana. Kolme viimeistä täyttyvät myös täydellisesti. Seuraava on Rosh Hashanah. Katso se. Se on myös ainoa 7:stä, joka tunnetaan myös nimellä se, jossa "kukaan ei tiedä päivää tai tuntia", koska se on riippuvainen uuden kuun havaitsemisesta. Siksi se jaetaan kahteen päivään varmistaakseen, että aika on peitetty.
   Tarkoittaako tämä sitä, että kukaan ei tiedä päivää ja tuntia? Etsi se Rosh Hashanah. Tutki sitä. Ei ole vain yksi merkki, joka viittaa Kristuksen paluuseen, vaan monien merkkien lähentyminen ja vuosi 2021 on mahdollinen päivämäärä, Raamatun koodi tai ei. Kristus syntyi noin 5-6 vuotta eKr...
   Herodes kuoli vuonna 4 eKr. Kristus oli 33, kun hän kuoli ja nousi ylös, joten noin 28 jKr. (Ei .. “0” vk tai mainosta ei ole). Pakanien aika on 2 päivää (2000 vuotta - katso päivä Herra on kuin tuhat vuotta Psalmissa 90 ja Uudessa Testamentissa.)
   Se toisi Hänen toisen tulemuksensa vuoteen 2028, vähemmän 7:n vuoden ahdistukseen tai noin vuoteen 2021 seurakunnan tempaukseen....
   Jatka etsimistä ylöspäin, lunastuksesi on lähellä. Vuosi 2021 on todellakin mahdollisuus. Jatka etsimistä ylöspäin, lunastuksesi on lähellä. Vuosi 2021 on todellakin mahdollisuus..."

  • Anonyymi

   En usko , että suuri ahdistus täyttyy 2028 , tai yleensäkään... Kuvittelin toissa kesänä , että suuri ahdistus on täyttymässä , mutta eikös mitä ... , minulla oli vaan kravatti liian tiukalla kaulassa .

  • Anonyymi

   Jeesus puhui juutalaisille: "kun nämä eskatologiset (7 v) tapahtumat alkavat tapahtua se sukupolvi ei katoa ennen kuin kaikki tämä kerrottu tapahtuu."

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   4428
  Aihe