Ihmiset ei halua E autoja nii

Anonyymi

10

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Missä Usasta puhuttiin tuossa jutussa?
   Varmaankin ihminen jolla ei ole latausmahdollisuutta joustavasti ja tarvitsee autoaan pitkiin ajoihin usein, niin valitsee jotain muuta kuin sähköauton, esim. dieselin, bensan tai hybridin. En oikein ymmärrä aloituksen pointtia.

   • Anonyymi

    on se Usa uutinen täällä autosivuilla...


  • Anonyymi

   Tämä varmaan syynä, että sähköautojen määrä tuplaantuu joka vuosi.

   Ja sille, että yksikään valmistaja ei edes pysty valmistamaan täyssähköautoja kysyntää vastaavia määriä.

   • Anonyymi

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Myö ee haluta mittään ee-aatoja vuan kunnon aatoja!

  • Anonyymi
   UUSI

   Voi olla että sähköauto on vain hetken juttu. Sata vuotta sitten oli sähköautoja ja niin ne vain katosi kun "räjähdysmoottori" oli paljon parempi ja sähköautolla ajoivat vain naiset ja lääkärit.

  • Anonyymi
   UUSI

   Tilanteessa on ilmeisesti todettu ettei sähköauto sittenkään sovi omaan käyttöön. Voi olla että täälläkin syntyy tuollaista paluuta kun syyspuolella on ostetty talven lyhyisiin työmatkoihin ja asiointiin riittävä sähköauto. Mutta kun kesä koittaa ja alkaakin tulla pitkiä mökki- ja mummolamatkoja, huomataankin sähköauton latausongelmat ja se entinen polttisauto tai plugari tulee mieleen.

   Tämän hetken suuret myyntiluvut tulee tasaantumaan kun riittävän hyvätuloiset ovat tehneet "heräteostoksensa" ja ajelevat tyytyväisenä(?) muutaman vuoden.

  • Anonyymi
   UUSI

   kuinkas venäjä?

  • Anonyymi
   UUSI

   Suomen pikku tekoset liikenteen päästöjen suhteen eivät lopulta ole paljonkaan kokonaiskuvassa. Voidaan miettiä asiaa tällaisen vesivoimalan padon analogian kautta. Suomi paikkaa padon pieniä vuotoja, vaikka vieressä syöksyy valtavasti vettä isosta reiästä.

   On kirjoitettu, että Kiina päästää saasteita viidessä tunnissa sen, mitä Suomi vähentää liikennepäästöjä vuoteen 2030 mennessä, eli 9 vuodessa. Jos verrataan 9 vuotta ja 5 tuntia, niin yllä oleva analogia on aika osuva. Toki pikkuriikkinen vähennys on vähennystä mutta fiksu ymmärtää mistä kenkä puristaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   704
   17730
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   17082
  3. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   7514
  4. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   66
   5119
  Aihe