EU elvytyspaketti tai ero EU:sta

Anonyymi

"Elina Valtonen: Kyse lopulta Suomen EU-jäsenyydestä

Jos Suomi äänestäisi elvytyspakettia vastaan ja paketti kaatuisi, mutta muut EU-maat ovat sen kannalla, ”totta kai syntyisi kaaos”, koska elvytyspakettiin liittyy myös EU:n seitsemän vuoden budjetti, toteaa Valtonen".

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/elina-valtonen-vihjaa-jari-sarasvuolle-kokoomuksen-ratkaisu-elvytyspaketista-voi-viela-muuttua/9febbd41-fdc9-4947-bce7-89a7b1f9f83a

”Jos Euroopan unioni on nyt sitten menossa johonkin suuntaan, sitten se pragmaattinen kysymys varmaankin on, halutaanko me olla Euroopan unionissa”, Valtonen sanoo.

”Meidän paikka on Euroopan unionissa. On selvää, että Euroopan uniossa on erityisesti rahaliiton osalta merkittäviä valuvikoja. Aion käyttää paukkuni siihen, että yritän kaikin keinoin keksiä ratkaisuja, miten pääsemme vaikkapa viiden-seitsemän vuoden tähtäimellä parempaan ratkaisuun, kuin missä me nyt olemme”, hän sanoo.

27

91

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko eu:ssa koskaan väärin äänestänyt maa erotettu?

  • Anonyymi

   Maamme talous ei ole siinä kunnossa että olisi syytä lähteä ottamaan velkaa muiden puolesta. Eikä meillä ole mitään painavaa syytä sellaiseen toimintaan.

   Mikäli tai piemminkin tässä tapauksessa ,kuten yleensäkin on politiikkojemme ensisijainen ja velvollisuus huolehtia oman maan taloudesta ja kansalaisilta .Kaikki muu tulee sen jälkeen ja jos intressit ovat ristikkäiset valinta ei ole vaikea.

   Mikäli taustalla on pakoitteita se ei muuta käsitteitä vaan pikemminkin antaa painoarvon ja velvoitteen autonomisesta näkökulmasta, suojata itsemääräämisoikeutemme säilyminen kaikissa tilanteissa.

  • Anonyymi

   EU on täyttä paskaa ja jäsenmaiden suvereniteetin tuho. EU:n tukimiljardit voidaan ohjata järkeviin kansallisen edun mukaisiin projekteihin kuten oman ydinpelotteen kehittämiseen.

   • Anonyymi

    Kannatan. Suomi tarvitsee nopeasti ydinaseen. Tilanne on nopeasti kärjistymässä monella saralla. Maahanmuuttajat täytyy nopeasti auttaa maasta pois. Ei mitään järkeä päästää Lähi-Idän ja Afrikan rikollisia maahamme. Tämä maa alkaa olla jo totaalihelvetti suomalaisille.


  • Anonyymi

   Ei tullut elvytyspakettia vaan tuhopaketti.

   • Anonyymi

    Elvyttää muita maita toki, Suomelle tietää velkaa lisää.


  • Anonyymi

   Vaikka olisikin loogista että kun on tehty aiemminkin virheitä niin jatketaan edelleen tekemällä virheitä niin niin ei pidä enää tehdä. Lisäksi eikö vain tapahtunut niin että viime kesänä pääministerimme ylitti valtuutensa ei kä noudattanut saamiaan ohjeita.

  • Anonyymi

   Kirjasuositus, keisarin uudet vaatteet sopii hyvin tämän hetken tunnelmiin.

  • Anonyymi

   Samaa mieltä. Nyt vaan ei ole tehty virheitä. Olemme osa EU:ta ja se on pienen Suomen etu. Olemme tällä hetkellä pienimpiä nettomaksajia vauraana maana verrattuna moneen.
   Olemme saaneet alkuvuosina tukea, Euroopan talousalueen laajennuttua haluamme lisätä muiden maidenkin kehitystä.

   • Anonyymi

    Nyt tulee niin paksua tubaa että !

    Suomi on asukasluvultaan/ maksaja/ nettomaksajista SUURIN.


   • Anonyymi

    Meillä ON ollu aina suuremmat jäsenmaksut kuin saamamme tuet!
    Nyt ero vaan on edelleen suurentunut.


  • Anonyymi

   Samaa logiikkaa käytettiin aikoinaan turvallisuuspolitiikassa. Pysyimme neukkujen kilttinä kainalonhaistelijana, ihmisiä peloteltiin jopa ydinsodalla. Ihmettelen mikä merkitys parlamentarismilla on eu:n päätöksissä jos se toimii vain kumileimasimella, miksi edes äänestetään.Kyllä tällainen lisää normaalilla ihmisellä eu-vastaisuutta.

   • Anonyymi

    Kumileimasin ei tarvitse 200 kansanedustaa, puolet riittää tai vaikka 50, koska kahdellakaan sadalla ei saada omia etuja EU:ssa ajettua. Hunajapurkin haistelijoita on ihan liikaa.


  • Anonyymi

   Elvytyspaketti ei elvytä koska maksamme enemmän kun saamme. Suomelle se on kurjistamispaketti.

  • Anonyymi

   EU-päätöksistä sen verran, että Lepomäki nyk. Valtonen totesi itse virheitä tapahtuneen, jo alkaen kymmenisen vuotta sitten.

  • Anonyymi

   Eiköhän elvytetä itsemme ulos koko elvytyspaketista, senhän sanoo jo maalaukseksenikin.

   • Anonyymi

    Luulempa, ettei päättäjämme lähde siihen. EU on johtajamme, me vain vikisemme ja maksamme muille, omaa vyötämme kiristäen. Ei päättäjiltämme löydy oikeaa sisua, olemaan oikeasti kansamme puolella.
    Pelkkää showta taas, lopulta maksetaan korot ja korkojen korot.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luulempa, ettei päättäjämme lähde siihen. EU on johtajamme, me vain vikisemme ja maksamme muille, omaa vyötämme kiristäen. Ei päättäjiltämme löydy oikeaa sisua, olemaan oikeasti kansamme puolella.
    Pelkkää showta taas, lopulta maksetaan korot ja korkojen korot.

    Olet oikeassa. Ja kun pääministerinäkin on aina oikeassa oleva henkilö, niin muuta ei voi odottaa. Odotan vain , mitä hän tulee ajattelemaan toiminnastaan 20 vuoden kuluttua, kun suurin nuoruuden itsevarmuus on haihtunut.


  • Anonyymi

   EU on ikuista velkavankeutta meille, ja velkrahammekin muille.

  • Anonyymi

   Jos Suomi äänestää paketin nurin niin eu neuvottelee Suomen kanssa meille paremmin sopivan paketin

  • Anonyymi

   Ei ollut edes kansanäänestystä tästä koko saakelin rahaliitosta.

  • Anonyymi

   EU ja € ro on nähty, se on vain loputonta rahan kauppaamista etelä Euroopan mafia maiden kummisedille. Ulos EU ja € ja äkkiä.

  • Anonyymi

   EUSSR tarjoaa vain yhden vaihtoehdon, se on aivan samanlainen hirviö kuin oli Neuvostoliittokin ja kummankin rahoittivat samat tahot.

  • Anonyymi

   Kokoomuksen puheenjohtajisto on nyt sekaisin.
   Taitaa mennä vaihtoon koko kolmikko.

  • Anonyymi

   Suomen päättäjät eivät uskalla puolustaa omia arvojamme isompien joukossa , näin on nyt ja tulevaisuudessa , nöyrtyvät mihin vain etteivät saisi mukamas vaikean leimaa ja kansaa pelotellaan mitä ihmeellisimmillä seurauksilla , niinkuin nuo korviaan lotkauttaisi meidän mielipiteille , meistä on tullut seuraajia oman tahdon sijaan vai ollaanko oltu jossain asioissa voittajien puolella tuolla , ei tule heti mieleen.

  • Anonyymi

   Talvisota ja jatkososta käytiin jotta pysyttiin itsenäisinä ja nyt itsenäisyys luovutetaan tällaisilla päätöksillä kokonaan pois, mutta tällä kertaa vihollinen on Brysselissä.

  • Anonyymi
   UUSI

   Tämä paketti suomen osalta meni perseelleen jo siinä vaiheessa, kun Sanna oli siitä neuvottelemassa aikanaan. Siinä olis pitänyt saada suomen ja muittenkin maitten kohdalta sama avustusosuus (%) kun esim. italialla ja ranskalla on, eikä määritellä kriteetiksi jotain talouden laskuja ja nousuja, koska niistä ei tiedä nenäänsä pitemmälle!
   Ranska osaa pitää näköjään puoliaan. Italiaan uppoo raha määrättömästi, eikä he saa talouttaan tasapainoon millään, kuten ei näköjään suomikaan, eikä muutkaan.
   Tämähän piti olla koronan runteleman talouden nostopaketti, mutta ei siinä koronaa ole nimeksikään.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   590
   13739
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   12981
  3. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   21
   3723
  Aihe