Raamatun koodista

Anonyymi

7

53

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Vuosi 2113 on koodattu Deutin väliin. 29, 24 ja 5.Moos. 33, 14.
   Sanat "tyhjä, tyhjentynyt, hylätty" löytyy Deut. 33, 14.
   Sanat "jokaisesta suuresta kauhusta - tulesta (tai tulesta), maanjäristyksestä" löytyvät 5.Mooseksen kirjan viimeisen jakeen - 5.Mooseksen piilotetusta tekstistä. 34, 12."

   ...?

  • Anonyymi

   "Sanat "pääministeri Netanyahu" koodataan kerran - viitenumeron väliin. 19, 12 ja 5. Moos. 4, 47.
   Sanat "heinäkuussa Ammanissa" ilman kirjainten välisiä aukkoja luetaan piilotetusta tekstistä Lev. 26, 12-13. Nämä sanat esiintyvät myös vain kerran.

   Sana "viivästynyt" on koodattu Lev. 14, 39 - juuri sanojen "heinäkuussa Ammanille" yläpuolella.

   Matriisissa, jossa "pääministeri Netanyahu" sijaitsee, sana "lykätty" on näkyvissä kolme kertaa: kerran sanojen "heinäkuussa Ammanissa" yläpuolella, toisen kerran päällekkäin sanoilla "hänen sielunsa tuhoutuu", ja kolmannen kerran se leikkaa sanan "tapettu". Tämä viimeinen sana on koodattu Num: n väliin. 19, 10 ja 5. Moos. 17, 11.

   Sanat "seuraava sota" on koodattu Raamatussa kerran - Gen. 36, 15 ja Num. 12, 8. Sanat "vielä yksi kuolee, ab, pääministeri" löytyvät Gen. 25, 11, vain yksi rivi yläpuolella.

   Sanat "Av 9 - kolmas päivä" löytyy Num: n piilotetusta tekstistä. 19, 12, "maailmansodan" ja muinaisen Jerusalemin nimen "Ariel" vieressä. Sana "kolmas" ei ole samaa mieltä sanan "sota" kanssa, joka on feminiininen heprean kielellä. Mutta koska Av 9 on Jerusalemin ensimmäisen ja toisen tuhon päivämäärä, ja raamatullinen koodi varoittaa, että kolmas maailmansota voi alkaa Jerusalemin kolmannella tuholla samana päivänä, on selvää, että tämä ei ole pelkkä sattuma. Jos oletamme, että numero "kolmas" viittaa Jerusalemin tuhoon, tässä ei ole kielivirhettä."

   "Juuri nimen "Netanyahu" edessä piilotetussa tekstissä ovat sanat "suureksi kauhuksi", "Seuraava sota" tulee Gen. 36, 15 - Num. 12, 8.
   Sanat "tämä tapahtuu pääministerin kuoleman jälkeen" löytyvät edellä Gen. 25, 11, ja heistä löytyy samaan jakeeseen koodattu lause "vielä yksi kuolee".

   Netanyahun nimi ilmauksessa "pääministeri Netanyahu", joka mainittiin edellä, leikkaa sanan "hänet varmasti tapetaan", koodattu Ex. 19, 2.
   Sanat "hänen sielunsa katkaistaan" löytyy Ex. 31, 14. Sana "tapettu" esiintyy kahdesti numerossa Num. 31, 17.

   Nämä ja nuo, täytyy muistaa ja huomioida - google kääntäjällä käännetty.

  • Anonyymi

   Netti ei tunne valtion rajoja. Jotkut ovat tämän jo oppineet - ilman valtion tai kielten rajoja.

  • Anonyymi

   Voisiko kokeilla laittaa eri ennustukset heprean kielellä yhteen nippuun ilman välilyöntejä, ja katsoa mitä tulee? Näin ajattelin noiden Jouko Pihon sivujen ennustusten kanssa. Vois ajatella löytyvän joku koodi niistäkin.
   Eräiden kertomusten mukaan kuulemma Jumala antoi yhteenkirjoitettuna merkistönä Moosekselle lain.

   • Anonyymi

    No, miksei kokeilisi suomenkielelläkin tuota temppua.


  • Anonyymi

   Noissa raamattukoodi jutuissa on muutama ongelma. Erään tiedon mukaan joku ranskalainen kuulemma kirjotti kirjan jo ennen korona hässäkkää, jossa koronavirus olisi kehitetty juurikin väestön vähentämiseksi.
   Raamattukoodi kirja perustaa juttunsa Mooseksen kirjaan, jossa kielletään syömästä niitä eläimi, joita Kiinalaisella torilla myytiin, ja josta viruksen sanottiin lähteneen, ja raamattukoodissa ymmärtääkseni puhuttiin lepakoita.

   • Anonyymi

    Ellei sitten kirjan kirjoittaja ole lukenut tuota raamattukoodi juttua, ja tahallaan vääristellyt sanomaansa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   61
   4807
  2. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   98
   4254
  3. Korona Hyrynsalmella

   Se sitten koronakin saavutti Hyrynsalmen.Kaikki siis nyt maskia käyttämään ja muutenkin olemaan varotoiminen.
   Hyrynsalmi
   108
   2856
  Aihe