Ydinjätteet 100 000 vuotta hengenvaarallisia

Anonyymi

Ydinvoimalaitoksia on käytössä 450 kpl ja noin 50 on jo suljettu. Jokaisessa laitoksessa myös suljetussa on 100 000 vuotta hengenvaarallisena pysyvää korkea- aktiivista, kuumaa ydinjätettä vedellä täyteyissä jäähdytysaltaissa. Vaikka laitoksia on ollut käytössä noin 65 vuotta ainoataan grammaa korkea- aktiivisesta jätteestä ei ole loppusijoitettu ainoallakaan laitoksella . Pian kuulemme pahoja uutisia.

Ja miten ihmeessä ihmisten sotiessa muutaman vuosikymmenen välein keskenään, tautien ja nälänhätien tappaessa suurimman osan ihmisistä muutaman sadan vuoden välein, jättimäisten kansainvaellusten sekoittaessa kaiken tuhannen vuoden välein, dokumentaatiotapojen muuttuessa 10 vuoden välein jne. voitaisiin edes kuvitella piilopaikkojen säilyvän 100 000 vuotta kun emme muista 100 vuotta sitten kuolleesta isosisämme isästäkään mitään? Sanokaa nyt keput; MITEN?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tulkintasi tosiasioista ei pidä paikkaansa.

   • Anonyymi

    Voisitko korjata viheet. Kiitos.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eronnut Kirsi Alm-Siira vitsailee "jäätävistä silmäpusseista" - Yöllinen valvottaja on tässä!

   OMG, nyt on kyllä söpö yöllinen valvottaja. Kummatkin on kyllä aikamoisia nappisilmiä täytyy sanoa: https://www.suomi24.fi/viihde/eronnut-kirsi-alm-si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   6724
  Aihe