Eikö olekkin outoa

Anonyymi

Että 36% kaikista maailman ihmisistä asuu kiinassa tai intiassa, mutta koskaan emme kuule yhtäkään uutista mitä näissä maissa on meneillään? Eikö uutisten pitäisi keskittyä sinne missä on suuuri joukko ihmisiä ja jossa asioita tapahtuu. Vai elämmekö me pimiössä poissa näistä maailmoist missä he elävät? Se vasta pelottavaa ois.

Alkaa tuntua että nuo kaksi maata ja afrikka on hirveä taakka ja painoöasti maailman resurssi riittävyydelle..

13

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eikö CCTV1 näy netissä....?

   • Anonyymi

    (Aplodit ja vihellyksiä)

    Joku on käynyt kotiaidan ulkopuolella!


  • Anonyymi

   Intian veda-arjalaisilla brahmeilla etc. ja Pakistanin kalasha- immeisillä on paljonkin yhteistä muinaissuomalaisten kanssa.

   Kalashat ovat kotoisin Väinän varrelta tai Väinä liittyy jotenkin niiden reittiin. Kalashoilla on rituaaleja, vakkaa ym. vastaavia mutta eri aikaan.

   Ja Afganistanissa on Kantahara (Gandhara), Aino- paikkoja ja muuta kalevalaista.

   Siperia on prseestä.

  • Anonyymi

   Venäjältäkin olisi kiva kuulla kansan uutisia ja mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja. Onhan siellä paljon muinaissuomalaisten arjalaisheimojen historiaa, Novgorodin perustamisesta lähtien.

   Nykyään täällä houriskelevat vaan mongoloidit ja muut metsäläiset mitä sattuu.

  • Anonyymi

   Miksi muualta maailmasta pitäisi kuulla ja kuunnella Suomessa uutisia kun meillä itsellä on mielenkiintoisia uutisia työmarkkinajärjestöjen välisistä neuvotteluista.

   Myös STM:n 24/7 työskentely Krista Kiurun johdolla apteekkarien ansiotason laskemiseksi tuottaa kihelmöivää jännitystä 24/7.

   • Anonyymi

    aika kulunutta alkaa jo olla tuo apteekkarihöpinäsi, luuletko olevasi jotenkin hauska?


  • Anonyymi

   USA.ssa yksi ihminen kuolee tapaturmaisesti niin se uutisoidaan täällä meillä, mutta Kiinan tai Intian luokkaa suuremmista tapahtumista ei uutisoida mitään.

   • Anonyymi

    Julkisuus ei ole oikeudenmukaista.
    Esimerkiksi Venäjä on USAta väkivaltaisempi maa mutta ketäpä sikäläisten kuolemat kiinostaisi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Julkisuus ei ole oikeudenmukaista.
    Esimerkiksi Venäjä on USAta väkivaltaisempi maa mutta ketäpä sikäläisten kuolemat kiinostaisi.

    Sinä se oikeudenmukainen sitten olet kun tommosta valhetta täällä levität? Kaikki tietää paljonko ihmisiä ammutaan kuukaudessa USA:ssa! Mutta helppo se on vääristelijöiden täällä olla, kun ei voida saada valheesta kiinni. Mutta aika tulee, jolloin et voi paeta enää mihinkään, ja kansa maksaa potut pottuina.


  • Anonyymi

   Oudompaa on se, että ihmiset eivät tajua käyttää automaattisen kääntäjän omaavaa chromea lukeakseen ulkomaan uutisia. Minä luen pääosin Venäjän uutisia, joissa kerrotaan enemmän ulkomaista kuin Suomen uutisissa.

   Ja vielä oudompaa on se, että vieressä on maailman suurin valtio, jonka edeltäjä jo kertaalleen pisti lunta tupaan, mutta suurin osa suomalaisista ei osaa edes kyrillisiä aakkosia!

   • Anonyymi

    Vielä tätäkin merkillisempää on se, että Jouko Piho, joka on yksi tunnetuimmista profetioita sivustolleen keräävistä miehistä, tietää, että on yli 100 toisiinsa täsmäävää yksityiskohtaista profetiaa siitä, että Venäjä hyökkää vielä eräänä päivänä Suomeen.

    Tästä huolimatta Venäjän kielen opiskelu ei ole juuri lisääntynyt, vaikka valtiollinen tahokin sitä on toivonut, mikä viittaa siihen, että näihin näkyihin ei joko uskota, tai niitä pidetään pelkkinä unina, jonka pitäisi sen puoleen sitten kumota raamattukin sellaisenaan.

    Viime kädessä näyttää siltä, että tämä hallitusta jatkuvasti haukkuva kansa kumminkin uskoo enemmän uskottavuuspropagandaan, ja siksi jättää profetiat sikseen, olettaen luultavasti, että samoin tekee hallitus, ja olettaen samalla, että hallituksella ei ole salaisuuksia saati suunnitelmia näiden asioiden suhteen, koska uskottavuus...

    Kunhan saadaan käyskennellä kauniissa uskottavissa vaatteissa, ja osoittaa, että rahaa on, niin jääköön uskonnot ja ennustelut (noituus) sikseen. Sitähän se raamattukin loppujen lopuksi on...?


  • Anonyymi

   Eipä noita uutisia meidän media julkaise edes norjasta, viimeinen taisi olla Anders Breivikin sankariteot.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   446
   8355
  2. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   6274
  3. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   54
   4691
  Aihe