Naiset ovat sekopäitä

Anonyymi

Tämä hyvä kirjoitus pitää täysin paikkaansa. Kirjoittaja on älykkö.

Naiset ovat luonnostaan sekaisin. Lähes kaikki naiset. Ne naiset jotka eivät ole sekaisin, joutuvat kulttuurilliseen paineeseen, eivätkä löydä naissekopääidentiteettiään johon samaistua. Tästä syystä nuokin periaatteessa tervepäiset yksilöt sekoilevat tavallaan.

Se, mikä erottaa naisen jonka kanssa voi olla naisesta joka aiheuttaa vitusti ongelmia toisille on se, että hyväksyykö nainen tuon sekopäisyyden omaksi ongelmakseen ja opettelee elämään siitä huolimatta, vai tuleeko naisesta kriisistä kriisiin ajautuva perseilijä, joka ei näe itsessään ongelmaa vaan ulkoistaa sekopäisyytensä ympäristönsä (eli yleensä miehensä) ongelmiksi.

Duunattuani naisia 40 vuotta, olen oppinut että naisten pitää vaan antaa olla naisia, mutta paskaa ei tarvitse niellä. Siinä vaiheessa kun nainen alkaa liikaa valuttaa sekopäisyyttä ympäristöönsä (joka vitun asiasta toisia rassaava kriisi), on aika vaihtaa naista. Miehet, etenkin nuoret miehet, ottaa aivan liikaa stressiä noiden kanojen sekoilusta ja mikä pahinta, hyppäävät itse mukaan draamaan. Tällöin vain lietsotaan lisää sekopäisyyttä ja naisen draamasta kokemattoman miehen "ratkaisuhalusta" ja "tilanneanalyysistä" ei juuri koskaan tule mitään hyvää. Päinvastoin. Se on osa mega-kriisin aineksia ja noilla juderansseilla paskotaan kokonaisia elämiä.

Usein kaikki mitä tarvitaan on se että annetaan muijan sekoilla pari päivää keskenään silleen että se ehtii muodostaa toisenkin näkökulman ja kenties alkaa hävetä itseään ja sitten mennään sanoon että kaikki on hyvin, thats it. Tai jos se nainen tekee jotain kohtuutonta, niin lähtee vaan vittuun, eikä katsella taakseen. Jos nainen ei luonnostaan pysy tiettyjen kohtuullisten rajojen sisällä, eli ei vaan hahmota kuinka paljon toista voi kusipäisyydellään kiusata, niin sillä naisella ei tee mitään.

Sit semmonen juttu, että naiset eivät tajua logiikkaa. Oikeasti, naiselle ei voi selittää asioita rautalangasta jos se on asettunut crazy-cow asetelmiin. Logiikan tehtävä on vain jäädä elämään alitajuntaan siihen hetkeen kun nainen alkaa taas tulla järkinsä, jolloin se voi analysoida taas niitä juttuja, mutta naisia ei voi "puhua pois hulluudestaan". Tässä kanssa virhe jota miehet usein tekee. Minäkin tein usein noin vastoin parempaa ymmärrstä, miehelle nyt vaan on vaistomaista koittaa rationalisoida asioita.

Summana: Naiset on erilaisia kuin miehet. Dramaattisesti erilaisia. Palkkio tän erilaisuuden kestämisestä ja sen kanssa suht järkevästi elämisestä ja vastapainona toimimisesta nauttii hyvä mies lämpimistä märistä palvovista huulista kyrpänsä ympärillä eli kannattaa seuloa totuushiukkaset tästäkin viestistä.

8

225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Niinpä. Värikäs ja kuvaava selostus sinulta.

      Tosiaan länsimaat ovat lähes sekopäisessä tilassa nykyään. Puhutaan jopa länsimaiden perikadosta spenglerimäiseen tapaan. Pääsyy siihen on naisten nousu eliitteihin ja etenkin politiikan huipulle.

      Luin mielenkiintoisen oivaltavan analyysin siitä. Naisilla näet on luonnollinen hoivavietti, joka on positiivinen ominaisuus yksilötasolla. Mutta sovellettuna politiikkaan ja yleensä hallitsemiseen tuo hoivavietti muuttuu tuhoavaksi ominaisuudeksi!

      Monet naiset eliiteissä ovat lapsettomia, koska moni heistä on lesbo tai muuten miesvihamielinen. Heidän hoivaviettinsä suuntautuu sitten ylenmääräiseen maailman ” hädänalaisten” auttamiseen. Seuraukset me hyvin tiedämme.

      Koko sivilisaatiomme tuhoutuu tätä menoa vain yhdessä sukupolvessa!

    • Anonyymi

      No joo. Naisten moraali, oikea ja väärä poikkeavat aika radikaalisti miesten vastaavasta. Siitä enimmät ongelmat.

      Mutta olet oikeassa. Niin kauan kuin naisesta on enemmän hyötyä, kuin haittaa, hänen kanssaan kannatta olla. Sen jälkeen (tai kun sen tajuaa)koettaa vaihtaa uuteen. Katso seuraava

      Nainen on luonnostaan ahne ja perso rahalle. Ja myös liukuisi mielellään sen kovimman nyrkin alle, jos vain olisi mahdollista (ja nykyään taas aika paljolti on). Eli vähintään salilla kannattaa käydä. Suhteen edetessä nainen rohkaistuu enemmän ja enemmän hakemaan sitä omaa hyötyä ja jos hänelle antaa periksi jossain romantisissa kuvitelmissa, hän ottaa sen, mitä irtoaa ja kohta siirtyy enemmän mahdollisuuksia tarjoavaan. Englanninkielinen termi lienee hypergamia. NAisenkaan tavara ei käytössä kulu, joten kiipeämistä voi jatkaa ikuisuuksiin. Silikonit tarjoavat nykyään tikapuita aika pitkälle keski-ikään asti. Enkä ole ensimmäisenä valittamassa hyväperseisistä nelikymppisistä rouvista, jotka ovat huolehtineet myös tästä. En suinkaan. Itse asiassa jos pitäisi nuorelle miehelle neuvoa ruotsinlaivalle optimaalista tavoitetta, niin heistähän se löytyy. No, nyt jo taas karkasi muisteloihin ja ajatuksen virtaan :D Jatkakaa.

    • Anonyymi

      Miettikääpä tähän vielä lisäksi se, että naiset ovat viemässä keskijohdon johtopaikat Suomessa.
      Tämä lähtee jo koulusta,
      Naisopettajat kyykyttävät poikia kouluissa. Moittivat kaikesta, antavat huonoja numeroita ym. vievät motivaation.
      Yliopistojen pääsykoepisteiltä on viety painoarvoa ja lukiosta saaduilla ”tyttöpisteillä” on suurempi painoarvo valinnoissa
      Työelämässä nainen saa käyttäytyä niin huonosti kuin haluaa, ja heillä näyttää olevan aivan eri säännöt
      Työpaikkavalinnoissa nainen nostaa kanteen mikäli ei tule valituksi ja jos hänellä on ollut paremmat koulutodistukset
      Tasa-arvolautakunnassa ei ole yhtään miestä
      Opiskelijajärjestöjen hallitukset ovat naisten valtaamia
      Hallitus on naisten valtaama

      Hullua! Suomi tulee maksamaan tästä vieläo kovan hinnan kun menetämme kilpailukykymme ja näytämme miten avuttomia olemme

    • Anonyymi

      Aika sekopäinen teksti.

    • Anonyymi

      Naiset kitisee kun eivät saa urheilussa samanveroisia palkintoja kuin miehet, mutta jättävät mainitsematta, että ei ne tuloksetkaan ole yhtä hyviä kuin miesten.
      Jos miehet ja naiset kisailisivat samoissa kisoissa, naiset olisivat ainaisia häviäjiä :D
      https://yle.fi/urheilu/3-11987879

    • MIKÄ tekee NAISISTA sekopäisiä?! ONKOHAN SE mahdollisesti MIESTEN ja NAISTEN välinen ero vaiko ihan MIESTEN harjoittama SORTO?!!

    • Anonyymi

      Olen aloittajan kanssa samaa mieltä. Hormonitasot heiluu kuukaitiskierron mukaan ja mielipiteet samaa tahtia. Naiset ovat tavallaan saaneet olla lapsen asemassa ja heille on annettu paljon anteeksi , ovathan he vaan naisia. Tästä on seurannut että naiset ovat saaneet rauhassa kehittyä todella vaaralliseen suuntaan, onhan esimerkiksi 70% psykopaateista naisia ja narsisteista kait saman verran. Näistähän ei puhuta vaan nuo luonteen vinoutumat liitetään lähes aina miehiin. No maailma on muuttunut ja naisia on tullut paljon päättäviin elimiin. Tästä seuraa että yhä useammin alkaa löytyä Yli-Viikarreita ja muita luonnevammaisia naisia jotka ovat päässeet todella pitkälle. Se kuinka nopeasti heräämme tähän tosiasiaan että naiset ovat vähintään yhtä, ellei enemmän sekaisin kuin miehet määrää paljon tuhoutuuko ns. länsimainen maailma ja onko esim Euroopalla mitään tulevaisuutta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe