Voiko enää mennä seurakunnan tilaisuuksiin

Anonyymi

Omalla paikkakunnallani voi kokoontua 50 henkilöä seurakunnan tilaisuuksiin, joihin on ennakko ilmottautuminen.
Itse en meinaa ottaa korona rokotetta, joten sellainen asia vaan tuli mieleen, että kun suurin osa varmaan ottaa rokotteen, niin siinä on vain sellainen juttu, että rokote estää koronan oireet, muttei tuhoa korona virusta, jolloin rokotteen saanut on myös koronan levittäjä, joten kun ei rokotetta ota, niin ei silloin mihinkään tilaisuuksiinkaan arvaa mennä ja maskia täytyy käyttää silloinkin, kun maskeja ei enää tarvitse käyttää.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä näin ja todennäköisesti tulet koronan saamaan näissä yleisötilaisuuksissa on sitten vain tuurista kiinni kuulutko niihin joihin korona iskee ankarasti ja jopa tappaa vai saatko sen lievänä.

    • Anonyymi

      Mikäli ei rokote kelpaa, niin sitten vaan "herran haltuun." Kuinka tervetullut kuvittelet olevasi mihinkään tilaisuuksiin, jos mainostat ettet ole ottanut rokotetta? Myöskään rokote ei ole 100%:n suoja.

    • Anonyymi

      Aloittaja tuntuu olevan siitä huolissaan, ettei. vaan itse saa tartuntaa. Ei ollenkaan huoleta, että millainen taudin levittäjä hän itse on, rokotteesta kieltäydyttyään. Tyyppillinen ajattelutapa uskovaisilla.

      • Anonyymi

        kommentoitko itsellesi


    • Anonyymi

      Unohdit lukea lehdestä joskus tammi vai oliko helmikuu 2021.Asiantuntia lääkäri kertoi: kaikialla suomessa,liikuu henkilöitä levittävät kornaa,tietämättä sitä itse: Koska itse eivät oireile koronaa! Mieti sitä sitten kun olet teholla henkihieverissä kun et ota rokote!

    • Anonyymi

      Yksi joku 78-82 v. Ei ota rokote pelkää kuolee siihen! Samaan sysyyn sanoo on niin huono kuntoinen,joutais kuolla pois 4.5.21. Itä_helsinki 94.Toinen samanlainen rouva 86v. En myrkyä ota.En käytä maskia.Vaika koti asuu eläkeellä oleva yli 60v.vanha poika.jolla sairauksia paljon.

      • Anonyymi

        kiva


    • Anonyymi

      Ehkä voidaan tehdä niin että kokoonnutaan sairaat omassa teltassa vaikka pihalla ja terveet rokotetut sisällä niin että pysyy turvavälit .

      • Anonyymi

        no tehkää


    • Anonyymi

      Jos sairastumisia ei enää tule niin ei se virus kauaa elele jossain hihansuussa tai oven kahvassa.

      Joten voi käydä kokouksessa kun rajoitukset päättyy.

    • Koronaa paljon pahempi tauti on Golgatalla Saatanalle heitetyt papit seurakuntineen.

      Siellä tuhotaan ihmisen sielu, kun korona tuhoaa vain ihmisen ruumiin.

      Miksi ette usko Jumalan käskyä:

      "Sen porton viiniä, vihan viiniä, ovat kaikki kansat juoneet, kaikki maailman kuninkaat ovat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki maailman kauppamiehet ovat rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään.

      Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään. Hänen syntiensä röykkiö ulottuu jo taivaaseen asti, eikä  Jumala unohda hänen pahoja tekojaan."

      Iloitkaa siis, taivaat ja te taivaiden asukkaat! Mutta voi maata ja merta -- Saatana on laskeutunut teidän luoksenne! Se on raivon vallassa, sillä se tietää, että sen aika on lyhyt. "

    • Anonyymi

      Aloittajan kannattaa kumminkin testamentti asiat hoitaa kuntoon ennen kuin alkaa käymään tilaisuuksissa jissa 50 henkilöä rokottamattomana tuo korona kun pahana tulee se on suhkot nopea lähtö teho-osastolle hengityskoneeseen nukutetuksi ja siitä ei sitten jos kuolo korjaa enään herätetä .

      Vittumainen tukehtumiskuolemahan se on mutta ei kai sillä tavalla ole väliä miten täältä lähtee kun ei vaan rokotusta tarvitse ottaa

      • Anonyymi

        niin lepakon sairaus


    • Anonyymi

      Korona tappaa kotona ja puutarhassa.

      • Anonyymi

        coronaa olen tainnu vaan pelinä pelata


    • Anonyymi

      Onpa erikoista, jopa uskomatonta, että jo 50 saa kokoontua. Meillä päin - maalaispitäjä - on 10 hengen kokoontumiset olleet sallittuja nyt vasta tämän viikon. Sattuikin tapaus: yksi ei suostunut käyttämään maskia vaikka se hänelle tarjottiin. Niinpä hänet poistettiin tilasta niin että sai jopa maksamansa osallistumismaksun takaisin. Että sovulla pärjättäisiin. Mietin olikohan henkilöllä oikein tehty ja täydellisen onnellinen olo kun rähjäten poistui tilasta. Voisi ajatella että tuskin rokotustakaan moinen vastustaja ottaisi, en tiedä.
      Olisiko niin että vastustajat ovat niitä, jotka ovat olleet alistetussa asemassa eivätkä koskaan ole saaneet päättää mistään omastakaan elämästä saati toisten. Nyt on yksi, jossa on vaihtoehto ja siihen tartutaan, kerrankin kun saa itse päättää.

      • Anonyymi

        Typerimmät jopa kehua retostelee sillä etteivät ota rokotetta, tai käytä maskia. Samaiset tyypit tuskin välittävät mistään turvaväleistäkään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      76
      1372
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1205
    3. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      934
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      906
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      91
      887
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      804
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      803
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      776
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      774
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      685
    Aihe