Mikä voisi estää Bidenin ja Putinin tapaamisen Suomen Rovaniemellä?

YLE: "Venäjän Lavrov ja Yhdysvaltain Blinken tapaavat Reykjavikissa ensi viikolla
Yhdysvaltojen ja Venjän väliset suhteet ovat huonoimmillaan vuosiin."

~ https://yle.fi/uutiset/3-11929838 -
..
Islanti on Nato-valtio, mutta (Ronald) Reagan & (Mihail) Gorbatsov session kunniaksi tämä esivalmistelu toteutetaan näin ilmaistuna Reykjavikissa, jossa hyvin kokenut ja "kaiken nähnyt" Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov tapaa suurvaltapeliin kokemattoman US-ulkoministeri Antony Blinken' in.
--

Suomen mahdollisuutta saada suurvaltajohtajien yhteistapaaminen Suomeen ja Rovaniemelle |1 - "arktiseen kaupunkiimme" hankaloitui Moskovan silmissä, koska Suomi kutsuu tai USAF itse itsensä kutsuttaen saapuu poikkeavan suurin ilmasotavoimin - jälleen Kuopion Rissalaan |2 harjoittelemaan tuohon Venäjän viereen taistelua ja ohjushyökkäyksiä ...

Tämän viimeisen vieraiden sotavoimien siirron presidentti Sauli Niinistö olisi voinut siirtää tai peruuttaa. Ei tehnyt näin, vaan luo lisää jännitteitä mutkistamaan maamme sitä oikeaa ja ainoaa ulko- ja turvallisuuspoliittista linjaamme, olla puolueeton täällä idän ja lännen vedenjakajalla, varsinkin, kun kansakuntamme vakaasti vastustaa suurena enemmistönä Natoon liittymistä |3 - ymmärtäen erikoisen geopolitiikkamme.
--

Mutta! Kremlissä on havaittu presidentti Niinistön 'hyvät palvelut' ajatus |4, jossa Suomen tulee tarjota puolueetonta, diplomaattista ja muiden sisäisiin asioihin sekaantumatonta liennytyspolitiikkaa -neuvottelupöydän kattajana kaikille halukkaille, jotka kokevat konfliktoitumista.

Venäjä on kohta Arktisen neuvoston puheenjohtaja ja tällöin tänne meidän nurkille avautuu mahdollisuus olla se puolueeton "hyvien palveluksien tarjoaja" us-presidentti Joe Biden' lle ja venäläiselle kollegalleen Vladimir Putinille.

Nyt täytyy olla vain syvällinen ymmärrys miten omia askelmerkkejä sovitellaan -

Tuo USAF-taisteluharjoitus Rissalaan ei ole sitä, se on huono askelmerkki ja presidenttimme pitäisikin käyttää nyt vaikutevaltaansa Puolustusvoimien ylipäällikkönä, ja perua tuo sotakoneen tulo Venäjän viereen.

Onhan US Venäjän ohella se toinen ja toistaiseksi ainoa toinen ydinasesuurvalta maailmassamme ja meidän Suomen ei ole syytä sotkeutua tuohon välimaastoon - pahan kohtaloksi kansalaisillemme. Tässä kohdin vielä moni muistaa raskaat virheet, kun 1941 Saksan kolmasvaltakunta kutsuttiin - päästettiin maahamme isännän ottein, sitten syttyi hyökkäyssota nimeltä Jatkosota.

Tänään viisaus saa asettua juuri maamme ylimpiin kerroksiin, ja olla estämässä kansallista hätätilaa myöhempien mahdollisten idän ja lännen välisten yhteenottomahdollisuuksien Suomi-nimisenä taistelukenttänä.

Ulkopolitiikassa ja varsinkin pienen halutessa "hyvien palveluksien tarjoajaksi", on oltava viisas, kuten aiemman maailmamme kauas nähnyt presidentti J.K. Paasikivi näki viisauden alkavan tosiasioiden tunnustamisesta.

Meidän erittäin tärkeä tosiasia on Kuolan niemimaa |5 Venäjällä kaikkine niine vastavoimineen (strategisten ydinsukellusveneiden tukikohdat - Borei-aluksille ja niiden Bulava mannertenvälisille monikärkiydinohjuksille), jotka patoavat lännen halua aloittaa ydinsota - lännellä, lähinnä US' lla on omat vastaavat vastavoimat samoin tavoittein.

Kuola on aivan meidän vieressä ja aiemmin ovelasti ohi eduskunnan ja kansakuntamme Suomesta allekirjoitettiin Nato-Isäntämaa pöytäkirja |6, joka nyt tuottaa näitä amerikkalaisia taisteluoperaatioharjoituksia Venäjän viereen. Tässä kohdin viisautta olisi kaukonäköisesti ja välittömästi irtisanoa tuo pöytäkirja.


Kun Nato-Isäntämaa pöytäkirja on irtisanottu -

Muuttuu meidän rooli maailmallisesti ja näin saamme parhaimmillaan kaikki kolme suurvaltaa presidenttimme 'hyvien palveluksien pöytään' - Kiinan, Venäjä ja Yhdysvallat - |7

- tämä olisi sitä viisautta, jolle Paasikivikin presidentti Urho Kekkosen ohella tuolta iäisyydestä nyökyttelisivät päätään.
.

.. ja näin Sauli Niinistö pääsisi suurien joukkoon, ehkä jopa pokkaamaan todellisesti Rauhan Nobelin palkinnon ja ennen kaikkia Suomi saisi verrattoman aseman ja turvan itselleen maana, jota tarvitaan neuvottelupöydän kattajana, kun ihmiskunta kuitenkin käy aina nuo tarvitsemansa sodat - valitettavasti tarvitsevat, kun harmoninen tapa nähdä kilpailu ja elintila ovat ainakin toistaiseksi kadoksissa.




...
29913

50

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      hallituksemme tukee venäjän oppositiota

      • Anonyymi

        Suomen pitää tukea puolueettomuuspolitiikkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen pitää tukea puolueettomuuspolitiikkaa.

        Ilmasto muuttuu sittenkin, myös Yhdysvaltojen mielestä
        ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000006096919.html -

        Kommentti 8.5.2019 - 15:38:


        Ei näyttänyt Venäjä kovinkaan paljon, jos lainkaan protestoineen US' n "käskyä" olla kommunikeoimatta mitään ilmastonmuutoksesta. Timo Soinikin myhäili tietämättömyydessään (?) - olihan tämä Case Rovaniemi hänelle "komea päätös pitkälle poliitikon uralle". Kummallakin ydinasesuurvallalla on omat mörkönsä. Suurista vain Kiina ja EU ovat sitoutuneet laajasti ympäristöongelmien ratkaisuhalukkaiksi. Kiina on jopa ilmaissut, että se voi ottaa johtavan roolin ympäristönkorjauksessa. Kiina on saanut tuloksia myös omasta konkreatiasta ~ https://yle.fi/uutiset/3-10114264 - .

        US on maailman suurin ympäristökuluttaja ja -päästäjä. Varsinkin kun kumuloimme amerikkalaisten päästöt viimeiseltä 100 vuodelta. Esimerkiksi osa ilmakehäkaasuista ovat pitkäkestoisia ja näin kumuloituvuus on oleellinen osa ymmärtää mistä päästöt ja ongelmat johtuvat. Oikeudenmukaisuuden nimissä olisi myös tutkittava päästöt per capita periaatteella, sillä se kertoo ihmisten välisen tasa-arvon tai tasa-arvottomuuden.

        Lopulta on hyvä muistaa, ettei ilmastonmuutos ole ainoa ongelma. Meidän olisi opittava puhumaan ympäristöongelmista, joihin liittyy puhtaan veden niukkuus, saastuvat pohjavedet ja maaperä sekä luonnoton maaperämateriaalien käyttö ja elokerroskiertävyyden luontaisen mekanismin rikkoutuminen. Olemme kaiken tuon edelläolevan sijasta kasvuhokemallisia ja talous edellä ajattelijoita - ymmärtämättä, ettei loputonta kasvua voida saavuttaa rajallisesta ympäristöstämme.

        US näkee maailman paljolti sen omien intressien turvaamisena - myös sotilaallisesti. Tämä merkitsee suurvaltapolitiikkaa, jossa pienet vikisevät - kuten kävi Rovaniemellä. Miksi Venäjä ei protestoinut, johtui sen omista ympäristöllisistä "helmasynneistä". US haluaa ulottaa omat valvontansa nyt näin jopa Venäjän rannikolle - Koillisväylälle, jonka osalta Kiina ja Venäjä saattavat pelata hyvinkin läheistä (kauppa)politiikkaa - ainakin niin, että Venäjä on luvannut Kiinalle turvata tuon lyhimmän merireitin Kiinasta Eurooppaan!


    • Anonyymi

      Samoja paskakirjoituksia on yht´aikaisesti avattu 4 kpl

      • Anonyymi

        HS-otsikko: ”Presidentti Niinistö ehdottaa Helsinkiin huippu­kokousta Etykin hengessä”
        ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007884725.html

        .

        Presidentti Niinistö voisi jatkaa presidentti Kekkosen aloittamaa puolueettomuuden rakentamista – juuri suurvalloilta, kansakuntamme antaessa sille enemmistöllisen tukensa

        II

        HS-kirjoituksen kuvaan nähden, tuo ETYK 1975 oli hieno (loppu)huipennus ehkä Suomen arvostetuimman presidentin, Urho Kekkosen uralle, saavuttaen näin toisen tavoitteensa: tunnustuksen Suomen puolueettomuudesta, kaikilta ilmansuunnilta (Max Jakobson kirjassaan).

        Nyt eletään uutta aikaa, jolloin meneillään on tiukka, lähinnä lännestä käsin ohjattu idän uhkaaminen, kiristäminen ja pakottaminen - tämä vastakkainasettelu johtaa huonoimmillaan vyöryvänä lumipallona kohden suurkonfliktia.



        Suomella on vielä suotuisa maine suurvaltojen näkökulmasta

        Presidentti Sauli Niinistö on ilmaissut olevansa suomalainen ja ymmärtävänsä sen, että suomalaiset eivät halua olla lännen sotakoneessa - Natossa. Tämä tiedetään tarkasti Venäjällä, Kiinassa ja Yhdysvalloissa, jopa niin, että juuri amerikkalaiselle laatuaviisille - Financial Times -lehdelle Niinistö kertoi olevansa suomalainen! |10

        Arktinen neuvosto on osuva paikka, josta käsin presidenttimme voi tarjota "hyviä palveluksia - suurvaltapuolueettomana" - joka on samalla meille se paras ulko- ja turvallisuuspolitiikan maamerkki - täällä idän ja lännen vedenjakajalla.

        Niinistö on nyt kiihtyvien uhkakuvien virrasta oivaltanut erinomaisesti mahdollisen roolimme olla juuri se paikka, jossa Venäjän Arktisen puheenjohtajuuskokouksen 'kolmen suuren' sivutapaaminen voisi olla Rovaniemi, onhan Suomi tunnetusti sotilaspoliittisesti liittoutumaton valtio, jota erityisesti arvostetaan yhä enemmän voimakaksikon Kiina-Venäjän suunnalta |11.



        Nyt tilanne on aivan toinen kuin kylmän sodan aikana, jolle saatiin yllättävä esipäättöpiste, jo tuolloin 1975!

        Presidentti Urho Kekkosen puheenjohtama ETYK 1975 oli aikana jolloin oli kaksi ydinasesuurvaltaa ja se toinen - Neuvostoliitto alimittaisena US' han nähden. Myöhemmin Neuvostoliitto us-markkinoituna "pahan valtakuntana" |12 romahti ja tilalle tuli Venäjä, joka aallonpohjansa kautta on nyt noussut 'jotenkin' parivaljakoksi Kiinan kanssa (?) |13

        Niinistöllä on nyt oiva mahdollisuus jatkaa Kekkosen perintöä.

        1. ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/15487850/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy? -


    • Anonyymi

      Ilkka Luoma taas aktiivisena. Kaksi terävyyttä vaativaa avausaihetta.

      • Anonyymi

        Samalta kirjoittajalta syntyi tällainen teksti - vuosia sitten (copipeistattu):

        HS: USA:n ja Venäjän ulkoministerit tapaavat Rovaniemellä maanantaina alkavassa kokouksessa





        Ilkka Luoma 3.5.2019 - 11:21:


        Ulkoministeri Sergei Lavrov on kokenut kehäkettu - ikään kuin uuden ajan Andrei Gromyko - eräs suurvaltojen pitkäaikaisimmista ulkoministereistä. Lavrov hätyyttelee jo Gromykon Neuvostoliiton aikaisia palvelusvuosia ulkoministerinä.

        Suomi pääsee jälleen maailman keskipisteeksi ja nyt ansaitusti Rovaniemi - Lapin helmi ja kiinalaisten matkailijoiden lemmikki. Arktinen neuvosto on tärkeä foorumi, sillä pohjoinen maapallo lämpeneee nopeimmin - siellä ympäristöasiat ovat nyt oleellisempia kuin koskaan. Silti kahden ydinasesuurvallan ulkoministerit taittavat yhteisesti ja salaisesti sopien tiukasti peistä - Venezuelasta, ja näin ministereiden yhteydet ovat Rovaniemeltä tiiviit molempien esimiehiin.

        Saattoi olla lähellä, että presidentit Putin ja Trump olisivat tulleet Rovaniemelle - tätä suunniteltiin jo Washingtonissa ja Moskovassa - syy oli selvä - Kiina haluaa mukaan Arktiseen neuvostoon - varsinaiseksi jäseneksi ja Kreml tukee tuota tavoitetta - jo vähintäänkin Koillisväylän vuoksi, joka voisi generoida meille Petsamon Liinahamarin satamaoperoinnit ja rataalustan vuokrauksen Venäjältä!

        Nyt kuitenkin pääsasian ottaa ilmastonmuutos ja Pariisin ilmastosopimus, jotka US haluaa poistaa Rovaniemen kokouksen loppukommunikeasta! Toisaalta Venezuela, Syyrian Golan ja Korean niemimaa kuin Krimkin saatetaan niputtaa yhteen ja palauttaa sopu kahden ydinasesuurvallan välille - ja jos tuo tapahtuisi Rovaniemellä - olisi se meille jälleen puolueettomuutemme ja sotilaspoliittisen sitoutumattomuutemme "lottovoitto"!
        ...
        ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006091520.html -

        ...
        ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/81029/ydinasesuurvaltojen-ulkoministerit-rovaniemelle?changed=1556873767 -


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samalta kirjoittajalta syntyi tällainen teksti - vuosia sitten (copipeistattu):

        HS: USA:n ja Venäjän ulkoministerit tapaavat Rovaniemellä maanantaina alkavassa kokouksessa





        Ilkka Luoma 3.5.2019 - 11:21:


        Ulkoministeri Sergei Lavrov on kokenut kehäkettu - ikään kuin uuden ajan Andrei Gromyko - eräs suurvaltojen pitkäaikaisimmista ulkoministereistä. Lavrov hätyyttelee jo Gromykon Neuvostoliiton aikaisia palvelusvuosia ulkoministerinä.

        Suomi pääsee jälleen maailman keskipisteeksi ja nyt ansaitusti Rovaniemi - Lapin helmi ja kiinalaisten matkailijoiden lemmikki. Arktinen neuvosto on tärkeä foorumi, sillä pohjoinen maapallo lämpeneee nopeimmin - siellä ympäristöasiat ovat nyt oleellisempia kuin koskaan. Silti kahden ydinasesuurvallan ulkoministerit taittavat yhteisesti ja salaisesti sopien tiukasti peistä - Venezuelasta, ja näin ministereiden yhteydet ovat Rovaniemeltä tiiviit molempien esimiehiin.

        Saattoi olla lähellä, että presidentit Putin ja Trump olisivat tulleet Rovaniemelle - tätä suunniteltiin jo Washingtonissa ja Moskovassa - syy oli selvä - Kiina haluaa mukaan Arktiseen neuvostoon - varsinaiseksi jäseneksi ja Kreml tukee tuota tavoitetta - jo vähintäänkin Koillisväylän vuoksi, joka voisi generoida meille Petsamon Liinahamarin satamaoperoinnit ja rataalustan vuokrauksen Venäjältä!

        Nyt kuitenkin pääsasian ottaa ilmastonmuutos ja Pariisin ilmastosopimus, jotka US haluaa poistaa Rovaniemen kokouksen loppukommunikeasta! Toisaalta Venezuela, Syyrian Golan ja Korean niemimaa kuin Krimkin saatetaan niputtaa yhteen ja palauttaa sopu kahden ydinasesuurvallan välille - ja jos tuo tapahtuisi Rovaniemellä - olisi se meille jälleen puolueettomuutemme ja sotilaspoliittisen sitoutumattomuutemme "lottovoitto"!
        ...
        ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006091520.html -

        ...
        ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/81029/ydinasesuurvaltojen-ulkoministerit-rovaniemelle?changed=1556873767 -

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        VARSINAINEN AIVOPIERU:
        "jopa niin, että juuri amerikkalaiselle laatuaviisille - Financial Times -lehdelle Niinistö kertoi olevansa suomalainen! "

        EPÄILIKÖ JOKU, ETTÄ NIINISTÖ EI OLISI SUOMALAINEN?

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samalta kirjoittajalta syntyi tällainen teksti - vuosia sitten (copipeistattu):

        HS: USA:n ja Venäjän ulkoministerit tapaavat Rovaniemellä maanantaina alkavassa kokouksessa





        Ilkka Luoma 3.5.2019 - 11:21:


        Ulkoministeri Sergei Lavrov on kokenut kehäkettu - ikään kuin uuden ajan Andrei Gromyko - eräs suurvaltojen pitkäaikaisimmista ulkoministereistä. Lavrov hätyyttelee jo Gromykon Neuvostoliiton aikaisia palvelusvuosia ulkoministerinä.

        Suomi pääsee jälleen maailman keskipisteeksi ja nyt ansaitusti Rovaniemi - Lapin helmi ja kiinalaisten matkailijoiden lemmikki. Arktinen neuvosto on tärkeä foorumi, sillä pohjoinen maapallo lämpeneee nopeimmin - siellä ympäristöasiat ovat nyt oleellisempia kuin koskaan. Silti kahden ydinasesuurvallan ulkoministerit taittavat yhteisesti ja salaisesti sopien tiukasti peistä - Venezuelasta, ja näin ministereiden yhteydet ovat Rovaniemeltä tiiviit molempien esimiehiin.

        Saattoi olla lähellä, että presidentit Putin ja Trump olisivat tulleet Rovaniemelle - tätä suunniteltiin jo Washingtonissa ja Moskovassa - syy oli selvä - Kiina haluaa mukaan Arktiseen neuvostoon - varsinaiseksi jäseneksi ja Kreml tukee tuota tavoitetta - jo vähintäänkin Koillisväylän vuoksi, joka voisi generoida meille Petsamon Liinahamarin satamaoperoinnit ja rataalustan vuokrauksen Venäjältä!

        Nyt kuitenkin pääsasian ottaa ilmastonmuutos ja Pariisin ilmastosopimus, jotka US haluaa poistaa Rovaniemen kokouksen loppukommunikeasta! Toisaalta Venezuela, Syyrian Golan ja Korean niemimaa kuin Krimkin saatetaan niputtaa yhteen ja palauttaa sopu kahden ydinasesuurvallan välille - ja jos tuo tapahtuisi Rovaniemellä - olisi se meille jälleen puolueettomuutemme ja sotilaspoliittisen sitoutumattomuutemme "lottovoitto"!
        ...
        ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006091520.html -

        ...
        ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/81029/ydinasesuurvaltojen-ulkoministerit-rovaniemelle?changed=1556873767 -

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        VARSINAINEN AIVOPIERU:
        "jopa niin, että juuri amerikkalaiselle laatuaviisille - Financial Times -lehdelle Niinistö kertoi olevansa suomalainen! "

        EPÄILIKÖ JOKU, ETTÄ NIINISTÖ EI OLISI SUOMALAINEN?

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samalta kirjoittajalta syntyi tällainen teksti - vuosia sitten (copipeistattu):

        HS: USA:n ja Venäjän ulkoministerit tapaavat Rovaniemellä maanantaina alkavassa kokouksessa





        Ilkka Luoma 3.5.2019 - 11:21:


        Ulkoministeri Sergei Lavrov on kokenut kehäkettu - ikään kuin uuden ajan Andrei Gromyko - eräs suurvaltojen pitkäaikaisimmista ulkoministereistä. Lavrov hätyyttelee jo Gromykon Neuvostoliiton aikaisia palvelusvuosia ulkoministerinä.

        Suomi pääsee jälleen maailman keskipisteeksi ja nyt ansaitusti Rovaniemi - Lapin helmi ja kiinalaisten matkailijoiden lemmikki. Arktinen neuvosto on tärkeä foorumi, sillä pohjoinen maapallo lämpeneee nopeimmin - siellä ympäristöasiat ovat nyt oleellisempia kuin koskaan. Silti kahden ydinasesuurvallan ulkoministerit taittavat yhteisesti ja salaisesti sopien tiukasti peistä - Venezuelasta, ja näin ministereiden yhteydet ovat Rovaniemeltä tiiviit molempien esimiehiin.

        Saattoi olla lähellä, että presidentit Putin ja Trump olisivat tulleet Rovaniemelle - tätä suunniteltiin jo Washingtonissa ja Moskovassa - syy oli selvä - Kiina haluaa mukaan Arktiseen neuvostoon - varsinaiseksi jäseneksi ja Kreml tukee tuota tavoitetta - jo vähintäänkin Koillisväylän vuoksi, joka voisi generoida meille Petsamon Liinahamarin satamaoperoinnit ja rataalustan vuokrauksen Venäjältä!

        Nyt kuitenkin pääsasian ottaa ilmastonmuutos ja Pariisin ilmastosopimus, jotka US haluaa poistaa Rovaniemen kokouksen loppukommunikeasta! Toisaalta Venezuela, Syyrian Golan ja Korean niemimaa kuin Krimkin saatetaan niputtaa yhteen ja palauttaa sopu kahden ydinasesuurvallan välille - ja jos tuo tapahtuisi Rovaniemellä - olisi se meille jälleen puolueettomuutemme ja sotilaspoliittisen sitoutumattomuutemme "lottovoitto"!
        ...
        ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006091520.html -

        ...
        ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/81029/ydinasesuurvaltojen-ulkoministerit-rovaniemelle?changed=1556873767 -

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        VARSINAINEN AIVOPIERU:
        "jopa niin, että juuri amerikkalaiselle laatuaviisille - Financial Times -lehdelle Niinistö kertoi olevansa suomalainen! "

        EPÄILIKÖ JOKU, ETTÄ NIINISTÖ EI OLISI SUOMALAINEN?

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        VARSINAINEN AIVOPIERU:
        "jopa niin, että juuri amerikkalaiselle laatuaviisille - Financial Times -lehdelle Niinistö kertoi olevansa suomalainen! "

        EPÄILIKÖ JOKU, ETTÄ NIINISTÖ EI OLISI SUOMALAINEN?

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        Katso, älykkyys riemastuksissaan riitti tällä kertaa näinkin pitkälle 🤣🤪🤯


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katso, älykkyys riemastuksissaan riitti tällä kertaa näinkin pitkälle 🤣🤪🤯

        Avaaja ei oikein hallitse kirjallista esitystapaa.
        Ehkä hän tarkoitti jotain muuta, mutta hölmöltähän tuo näyttää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        VARSINAINEN AIVOPIERU:
        "jopa niin, että juuri amerikkalaiselle laatuaviisille - Financial Times -lehdelle Niinistö kertoi olevansa suomalainen! "

        EPÄILIKÖ JOKU, ETTÄ NIINISTÖ EI OLISI SUOMALAINEN?

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        Newsweek kysyi Niinistöltä suomalaisten natovastaisuutta ja hänen omaa näkemystä aiheeseen johon Sale aika osuvasti totesi - olen suomalainen, se riitti The Newsweekille.

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005705909.html


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        VARSINAINEN AIVOPIERU:
        "jopa niin, että juuri amerikkalaiselle laatuaviisille - Financial Times -lehdelle Niinistö kertoi olevansa suomalainen! "

        EPÄILIKÖ JOKU, ETTÄ NIINISTÖ EI OLISI SUOMALAINEN?

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        Niinistöltä nokkela vastaus yksinkertaisille amerikkalaisille ;-)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samalta kirjoittajalta syntyi tällainen teksti - vuosia sitten (copipeistattu):

        HS: USA:n ja Venäjän ulkoministerit tapaavat Rovaniemellä maanantaina alkavassa kokouksessa





        Ilkka Luoma 3.5.2019 - 11:21:


        Ulkoministeri Sergei Lavrov on kokenut kehäkettu - ikään kuin uuden ajan Andrei Gromyko - eräs suurvaltojen pitkäaikaisimmista ulkoministereistä. Lavrov hätyyttelee jo Gromykon Neuvostoliiton aikaisia palvelusvuosia ulkoministerinä.

        Suomi pääsee jälleen maailman keskipisteeksi ja nyt ansaitusti Rovaniemi - Lapin helmi ja kiinalaisten matkailijoiden lemmikki. Arktinen neuvosto on tärkeä foorumi, sillä pohjoinen maapallo lämpeneee nopeimmin - siellä ympäristöasiat ovat nyt oleellisempia kuin koskaan. Silti kahden ydinasesuurvallan ulkoministerit taittavat yhteisesti ja salaisesti sopien tiukasti peistä - Venezuelasta, ja näin ministereiden yhteydet ovat Rovaniemeltä tiiviit molempien esimiehiin.

        Saattoi olla lähellä, että presidentit Putin ja Trump olisivat tulleet Rovaniemelle - tätä suunniteltiin jo Washingtonissa ja Moskovassa - syy oli selvä - Kiina haluaa mukaan Arktiseen neuvostoon - varsinaiseksi jäseneksi ja Kreml tukee tuota tavoitetta - jo vähintäänkin Koillisväylän vuoksi, joka voisi generoida meille Petsamon Liinahamarin satamaoperoinnit ja rataalustan vuokrauksen Venäjältä!

        Nyt kuitenkin pääsasian ottaa ilmastonmuutos ja Pariisin ilmastosopimus, jotka US haluaa poistaa Rovaniemen kokouksen loppukommunikeasta! Toisaalta Venezuela, Syyrian Golan ja Korean niemimaa kuin Krimkin saatetaan niputtaa yhteen ja palauttaa sopu kahden ydinasesuurvallan välille - ja jos tuo tapahtuisi Rovaniemellä - olisi se meille jälleen puolueettomuutemme ja sotilaspoliittisen sitoutumattomuutemme "lottovoitto"!
        ...
        ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006091520.html -

        ...
        ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/81029/ydinasesuurvaltojen-ulkoministerit-rovaniemelle?changed=1556873767 -

        Asiapohdintaa! Varsinkin nyt kun Geneve on takana!


      • Anonyymi kirjoitti:

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        VARSINAINEN AIVOPIERU:
        "jopa niin, että juuri amerikkalaiselle laatuaviisille - Financial Times -lehdelle Niinistö kertoi olevansa suomalainen! "

        EPÄILIKÖ JOKU, ETTÄ NIINISTÖ EI OLISI SUOMALAINEN?

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        Varsinainen Turmiolan Tomi! ;-) Siirrytäänkö asiakommentointiin?


    • Anonyymi

      Kansakuntamme laajasti kannattaa presidentti Niinistön ajamaa hyvien palvelusten puolueettomuuden linjausta suurvaltoja kohtaan

      I

      Oli odotettua, että näin idän ja lännen välisen vastakkain asettumisen |1 kasvavassa virrassa presidentti Sauli Niinistö otti esille keinovalikoimastaan "hyvät palvelukset" |2. Kansalaistenkin voimalla kannattama hyvien palveluksien tarjous tässä kolmelle suurelle on juuri ajassa!

      Venäjä on kohta Arktisen neuvoston puheenjohtaja ja Kiinan tiedetään olevan kiinnostunut täysjäsenyydestä omien maailmallisten meriväyliensä vuoksi |3 - yhtenä niistä Koillisväylä |4, jolle Venäjä antaa täyden tukensa.



      Presidenttimme tuo työkalupakistaan juuri oikeaan aikaan unelmansa

      On hetki, jossa kolme suurta: Kiinan Xi Jinping, Venäjän Vladimir Putin ja USA' n Joe Biden voivat paiskata kättä ja keskittyä kaikkia koskettavaan ympäristöongelmaan, osoittelematta enää sormia toinen toisiinsa - vaan keskittyen sinne missä lämpeneminen on suurimmillaan - Arktisen neuvoston pelilaudalla |5.



      Kansalaistenkin kannattama suurvaltapuolueeton suomiajattelu on nyt paikallaan ja kohta Venäjä on Arktisen neuvoston puheenjohtaja

      Ekstranumerona on luonnollinen ja puolueeton kokouspaikka Rovaniemi – Moskovan jälkeen, kolmen suuren tapaamiselle. Emme ole missään sotilasliitossa ja tunnetusti kansakuntamme on sitä voimakkaasti tukemassa |6 - tämän tietävät kaikki kolme suurta.



      Meille Rovaniemi-yllätyssessio olisi unelmien voitto

      ETYK 1975 oli myös voitto, jossa presidentti Urho Kekkonen sai uransa täyttymyksen; saimme puolueettomuustunnustukset kaikilta ilmansuunnilta (toteaa Max Jakobsson kirjassaan).

      Niinistö saisi myös oman täyttymyksensä, kun hänen "hyvät palvelukset" noteerataan kaikilta ilmansuunnilta ja Suomi saisi 'sveitsittymisen hyväksynnän' |7 muinoisen suomettumisen sijasta.

      Olemme idän ja lännen vedenjakajalla |8. Olemme myös kiinni ydinasesuurvalta Venäjän maailmallisen suurydinsodan viimeisen estojärjestelmän ja uhkatasapainotekijän - Kuolan niemimaan Borei-ydinsukellusveneiden |9 kalliotukikohdissa.

      .

      Presidentti Niinistö on puhunut pitkään hyvistä palveluksista; ne ovat huomisen turvaamista suomalaisen ulko- ja turvallisuuspolitiikan luontina sekä tienä kohden Rauhan Nobelia!

      ..

      |5 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/10/kolme-suurta-suomeen-presidentti-sauli.html -

      .

      HS-Vieraskynä: ”Arktista viileyttä ja Helsingin henkeä”
      ~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000007886291.html



      HS-otsikko: ”Presidentti Niinistö ehdottaa Helsinkiin huippu­kokousta Etykin hengessä”
      ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007884725.html

      .

      Presidentti Niinistö voisi jatkaa presidentti Kekkosen aloittamaa puolueettomuuden rakentamista – juuri suurvalloilta, kansakuntamme antaessa sille enemmistöllisen tukensa

      • Anonyymi

        PATOLOGISTA VALEHTELUA
        "
        Olemme idän ja lännen vedenjakajalla |8. Olemme myös kiinni ydinasesuurvalta Venäjän maailmallisen suurydinsodan viimeisen estojärjestelmän ja uhkatasapainotekijän - Kuolan niemimaan Borei-ydinsukellusveneiden |9 kalliotukikohdissa.
        "
        EI KUOLASSA OLE MITÄÄN KALLIOTUKIKOHTIA


      • Anonyymi

        Tyhjentävästi kerrottu kansakuntamme laaja enemmistöinen yksimielisyys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        PATOLOGISTA VALEHTELUA
        "
        Olemme idän ja lännen vedenjakajalla |8. Olemme myös kiinni ydinasesuurvalta Venäjän maailmallisen suurydinsodan viimeisen estojärjestelmän ja uhkatasapainotekijän - Kuolan niemimaan Borei-ydinsukellusveneiden |9 kalliotukikohdissa.
        "
        EI KUOLASSA OLE MITÄÄN KALLIOTUKIKOHTIA

        Strategiset ydinsukellusveneiden kalliotukikohdat. Tiedätkö Borei-sukellusveneet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Strategiset ydinsukellusveneiden kalliotukikohdat. Tiedätkö Borei-sukellusveneet?

        Putin vihjaisi meneillään olevista Naton ja jenkkien taisteluharjoituksista (Suomessa) omassa lehdistötilaisuudessaan. Aivan kuin Ilkka olisi tiennyt jo etukäteen tuon ulostulon - katsohan piruuttasi tämän avauksen kirjoituspäivää! Onko Luoma Kremlin lähettiläs??


      • Anonyymi kirjoitti:

        PATOLOGISTA VALEHTELUA
        "
        Olemme idän ja lännen vedenjakajalla |8. Olemme myös kiinni ydinasesuurvalta Venäjän maailmallisen suurydinsodan viimeisen estojärjestelmän ja uhkatasapainotekijän - Kuolan niemimaan Borei-ydinsukellusveneiden |9 kalliotukikohdissa.
        "
        EI KUOLASSA OLE MITÄÄN KALLIOTUKIKOHTIA

        Löytynee jokin todiste?


    • Anonyymi

      MIksi heidän tulisi tavata juuri Suomessa? Bidenille matka Rovaniemelle olisi yhtä pitkä kuin vaikka matka Moskovaan, tai siis hieman pitempikin, siis miksi? Eikä loogisinta olisi että he tapaisivat jossain suunnilleen puolimatkan krouvissa?

    • Nyt katsotaan TP Niinistön kyky - onko osaamista ja perusteltua syytä soittaa Putinille ja Bidenille pyytäen heitä Rovaniemelle?

      VINKKI! Arktinen pääkaupunki puolueettomasti!

      • Anonyymi

        Venäjä on kohta Arktisen neuvoston puheenjohtaja.


      • Anonyymi

        Tiedoksi: Suomen pääkaupunki on Helsinki - ei Rovaniemi.


    • Anonyymi

      "Vladimir Putinin ja Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin tapaaminen voi tapahtua Sveitsissä - hänen keskustelukumppaninsa kutsuvat Kommersantia " todennäköisimmäksi" huippukokouksen paikaksi. Samaan aikaan lopullista päätöstä ei ole vielä tehty".

    • Anonyymi

      Ehkä suurimpana esteenä on Putinin koronaan sairastumisen tai myrkytetyksi tulemisen pelko.
      Putin ei varmaan uskalla edes alushousujaan vaihtaa.

    • Suomessa on liikaa vihamielisiä natottaja nasseja. Emme ole enää neutraali valtio.

      • Anonyymi

        Hienoa - liitymme siis NATOon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa - liitymme siis NATOon.

        Olet siis natottaja, sieltä suomalaisten pienestä vähemmistöstä. Oletko sotainen, haluatko suur-suomen vai oletko muutoin militaristi?


      • Onneksemme natottajia on hyvin pieni vähemmistö - ehkä vain millimetriliike.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa - liitymme siis NATOon.

        Emme liity - kansa vastustaa enemmistönä - MTS 11/2021


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Emme liity - kansa vastustaa enemmistönä - MTS 11/2021

        Jos UTVA suosittelee, niin tutkitusti enemmistö suomalaisista kannattaa NATOa.

        Muutenkin NATOn vastustus on vähentynyt: noin 40 % vastustaa.

        Puolueista NATOa kannattavat kokkarit, RKP, Vihreät, SDP on kääntymässä NATOn puolelle Sanna Marinin ohjauksessa ja Keskusta on jakautunut. Änkyräpuolueet PS ja VS vastustavat.


    • Anonyymi

      Biden tulee Rovaniemelle ja Putinille järjestetään etäyhteys Rovaniemelle sieltä jostakin bunkkeristaan.

    • Anonyymi

      Melkoinen ennustus! Joka toteutui ...

      • Anonyymi

        Valehtelua

        "
        Olemme idän ja lännen vedenjakajalla |8. Olemme myös kiinni ydinasesuurvalta Venäjän maailmallisen suurydinsodan viimeisen estojärjestelmän ja uhkatasapainotekijän - Kuolan niemimaan Borei-ydinsukellusveneiden |9 kalliotukikohdissa.
        "
        EI KUOLASSA OLE MITÄÄN KALLIOTUKIKOHTIA


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valehtelua

        "
        Olemme idän ja lännen vedenjakajalla |8. Olemme myös kiinni ydinasesuurvalta Venäjän maailmallisen suurydinsodan viimeisen estojärjestelmän ja uhkatasapainotekijän - Kuolan niemimaan Borei-ydinsukellusveneiden |9 kalliotukikohdissa.
        "
        EI KUOLASSA OLE MITÄÄN KALLIOTUKIKOHTIA

        Kävin Kuolassa ja näin (minulle esiteltiin) nuo kallioluolastot. Tosin luovutin kamerani ja kännykkäni tukikohdan portilla, joka oli arviolta 5 kilometrin päässä itse tukikohdasta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kävin Kuolassa ja näin (minulle esiteltiin) nuo kallioluolastot. Tosin luovutin kamerani ja kännykkäni tukikohdan portilla, joka oli arviolta 5 kilometrin päässä itse tukikohdasta!

        🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

        Ihan varmasti - ei muuten uskottaisi, mutta kun SINÄ ne kerrot, niin ilman muuta asia on totta. Itätrollin sanaan voi aina luottaa.


    • Anonyymi

      Rupla siellä Luoma.

    • Anonyymi

      Ehdottomasti näin jälkikäteen luettava!

    • Emme ole saaneet "aikoihin" enää kahden suuren tapaamisiä järjestettäväksemme, miksi?

      • Anonyymi

        Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että tapausten järjestäminen näyttää todeksi järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja.
        Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että tapausten järjestäminen on kiteytetty aatteeseen, jossa pohditaan laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia viestintämenetelmiä.


    • Anonyymi

      Joo mietitään tätä täälää. Joo

    • Anonyymi

      "tämä olisi sitä viisautta, jolle Paasikivikin presidentti Urho Kekkosen ohella tuolta iäisyydestä nyökyttelisivät päätään."


      Ilkka Luoma on noin sanoessaan oikeassa. Paasikivi ja Kekkonen kannattivat Suomen turvatumista Saksaan 1941. Paasikivi piti Saksan etupiiriin jäämistä kuolemana Suomelle.

      https://www.kaleva.fi/suomen-piti-valita-pirun-ja-belsebubin-valilta/212894877

      Minulla ei ole mitään ennakkoluuloja Nliittoa ja Venäjää kohtaan Mutta jos me tämän valtakunnan intressipiiriin jäämme, on se meille kuolema. Siitä ei ole pienintäkään epäilystä." Näin järkeili monien mielestä liiaksikin venäläisten tavoitteita ymmärtänyt J. K. Paasikivi silloiselle pääministerille Risto Rytille syksyllä 1940.

      • Anonyymi

        Korjaus: Paasikivi piti Neuvostoliiton etupiriin jäämistä kuolemana Suomelle


    • Anonyymi

      https://www.kaleva.fi/suomen-piti-valita-pirun-ja-belsebubin-valilta/2128948

      Minulla ei ole mitään ennakkoluuloja Nliittoa ja Venäjää kohtaan Mutta jos me tämän valtakunnan intressipiiriin jäämme, on se meille kuolema. Siitä ei ole pienintäkään epäilystä." Näin järkeili monien mielestä liiaksikin venäläisten tavoitteita ymmärtänyt J. K. Paasikivi silloiselle pääministerille Risto Rytille syksyllä 1940.

      • Anonyymi

        Paasikiven suurena ihailijana Ilkka Luoma taatusti on täysin samaa mieltä tuosta Paasikiven kanssa.

        Vain Saksaan turvautumalla Suomi saattoi pelastua kuolemalta ja pelastuikin.

        Nykyään Suomen paras turva on Nato-jäsenyys jota Paasikivikin varmasti kannattaisi jos eläisi.


    • Anonyymi

      Luoma on Kremlin palvelija joko tyhmyyttään tai palkattuna.

      • Anonyymi

        Sairas mytomaanikko - väittää esim tällaista:

        "Kävin Kuolassa ja näin (minulle esiteltiin) nuo kallioluolastot. Tosin luovutin kamerani ja kännykkäni tukikohdan portilla, joka oli arviolta 5 kilometrin päässä itse tukikohdasta!"


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1001
    Aihe