Asuntoauton vuokraaminen

Anonyymi

Kokemuksia asuntoauton vuokraamisesta. Mistähän kannattaisi vuokrata? Mikä on oikeasti hyvä vuokraaja? Jonkun löysin, mutta en löytänyt arvosteluja, että miten vuokraus sujunut. Eteläsuomesta mieluiten. Ruusut ja risut, kiitos!

6

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Käytäntö on tällä hetkellä se että vuokraat sieltä mistä löydät vuokrattavan auton haluamaasi aikaan. Tähän aikaan aletaan myymään jo ei-oota, kaikki on varattu.

      Jos löydät auton ja pääset reissuun, varmista että autossa on täydelliset vakuutukset (myös keskeytyksen varalle) ja perusteellinen tarkastus ulkoa ja sisältä ettei tule jälkilaskua vaurioista joita et ole aiheuttanut.

      • Anonyymi

        Huonosti löytyy käyttökokemuksia. Jtm-yhtiöstä yksi ikävä kokemus.


    • Anonyymi

      Ei ole nyt tämän vuoden kesäsesongista kyse, vaan ihan kokemuksia kyselen. Kehu hyvä, hauku huono, tai jos oli hyvää sekä huonoa kokemusta, kerro ihmeessä!

      t. Aloittaja

    • Anonyymi

      Kannnattaa käydä auto huolellisesti läpi että ei joudu maksumieheksi muiden kolhuista. Olen vuokrannut sekä yksityiseltä että likkeistä. Yhden kerran olen joutunut pettymään. Vuokrasin pelkkien kuvien perusteella auton joka osoittautui epäsiistimmäksi kuin olin odottanut. Näin jälkikäteen olisi pitänyt jättää matka siihen, ei ollut kuitenkaan vaihtoehtoja siinä vaiheessa. Sain alennusta autosta. Autokin osoittautui vialliseksi, melkein jätti tienpäälle. Matkasta kuitenkin selvitttiin. Siitä viisastuneena olen aina käynyt tarkastamassa etukäteen vuokrakohteen.

    • Anonyymi

      Olen vuokrannut ison matkailuauton aina alkusyksyllä, kun ilmat vielä kesäisiä. Ei ole ruuhkia ja autoja on valittavaksi runsaasti. Hinnatkin reippaasti lomakautta edullisempia, jopa 50%:kin. Matkailukohteissa tilaa mukavasti.
      Ainoa huono puoli on, että jotkut leirintäalueet sulkeutuvat jo heti kesäkauden päättymisen jälkeen vähän syrjemmillä seuduilla.

      Erittän hyvät kokemkset vuokraamisesta. Saan alle uuden ja toimivan auton, kertaakaan ei autossa ole ollut mitään häiritsevää vikaa, vain joku verhon pikkuvika, peruutuskameran toimimattomuus, yms, jolla ei merkitystä loman onnistumisen kanssa.

    • Anonyymi

      Vuokrasin Espoosta Rltä, asuntovaunun. Sairastapauksen ja koronan vuoksi emme voineet ottaa vaunua. Ilmoituksessa luki, että otamme huomioon korona rajoitukset. Yritimme toisen kerran varata, edelleen korona tilanne huono. Nyt kun korona ohi, yritimme ottaa loppukesään ja syksyyn, saimme kuulla että olemme menettäneet rahamme. " ei ole enää validi" oli vastaus. Erittäin huonoa ja lyhyt näköistä palvelua. Olisimme nimittäin tarvinneet etelä-suomeen vaunuja useamman kerran (5-v sopimus töistä alueelle Kouvola-Helsinki). Kiitos, ylimieliset Espoolaiset, tästä hyötyy etelä-savo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5078
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe