Alkoholi & tupakointi

mies_81

Tein nopean haun muutamaan deittipalveluun ja tulokset oli kyllä suhteellisen tylyjä. Lähes kaikki naiset ko. palveluissa joko polttavat ja/tai käyttävät alkoholia. Suomi24:sta ei löytynyt ainuttakaan raitista profiilia.

Myönnetään, että ei se tietysti ole mikään ongelma, jos joskus harvoin ravintolassa syödessä tai juhlatilaisuudessa juo lasin viiniä. Palveluissahan on se "joskus" -vaihtoehto. Valitettavast en vaan oikeen usko, että kovin monelle suomalaiselle "joskus" tarkoittaa paria kertaa vuodessa, vaan lähinnä kerran viikossa. :P
Ehkä yllättävintä oli kuitenkin se, että myös kristillisessä deittipalvelussa tilanne oli vastaavanlainen.

En tällä hetkellä etsi mitään tai ketään, mutta tulevaisuuden kannalta näyttää kyllä aika huonolta nuo tulokset. Mulle toi raittius ja tupakoimattomuus on ihan oleellisia asioita. Kuten sanottu, ei tarvitse olla 100% absolutisti, mutta kännäämistä en hyväksy. Ihmettelen kyllä suuresti, että miten alkoholin ja tupakan käyttö voi olla noin yleistä nykyään. Itse kun en ole koskaan pystynyt keksimään edes yhtä ainutta loogisesti järkevää syytä, miksi pitäisi jompaa kumpaa käyttää. ;)

Tämä ei ollut sitten mikään hyökkäys ketään vastaan. Mulle on ihan sama, miten ihmiset elämäänsä elävät, kunhan eivät aiheuta mulle ongelmia. Tämän oli muutenkin tarkoitus olla lähinnä pohdintaluonteinen viesti, eikä mikään syväanalyysi. :p

15

1764

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fff

      kuule,
      jos etsit raitista naista, niin saat hakea ja kauan. Itse löysin hänet sattumalta; ja mukavaa ja pussata, kun ei vaatteet, hengitys ja hiukset haise tupakalle.

    • Olekkaan, ne on lenkillä

      Ei niitä raiittita tyttöjä kannattakkaan mistää scattiloista tai nettilöistä ettiä. Net fiksut ompi harrastamassa kuka lenkillä, rullaluistelemassa tai kirjastossa jne. jne.

      Luojaa saan kiittää että aikoinaan raittiin vaimoni löysin, on lapset ja kaikki myö terveenä eikä HAISE pussatessa kuin mansikalle korkeintaan.

      Suosittelen vaan etsimään sitä oikiaa kaupasta tai matkoilta, kyllä kaikki järjestyy aikanaan MUTTA ÄLÄ TINGI ja RUPEE ite polttamaan tai ryyppäämään ! t Nimim: itsekkin raittiina jo 24 vuotta, eikä suotta!

      • tupakoin myös

        "MUTTA ÄLÄ TINGI ja RUPEE ite polttamaan tai ryyppäämään !"

        Minä tingin jo. Olin pitkään absolutisti ja tupakkaakin oikein vihasin. Mutta nyt olen päässyt jo viinan makuun ja tupakkaakin polttelen silloin tällöin.

        Miksi? Jokaisen absolutistin kannattaisi kokeilla, miten paljon myönteisemmäksi muiden ihmisten ajatukset sinusta muuttuvat, kun ryyppäät heidän kanssaan. Ei tarvitse mennä kuin yhtenä iltana mukaan ryyppäämään, niin seuraavasta päivästä alkaen työkaverit tervehtivät ystävällisesti ja puhuvat iloisesti kaikenlaisista asioista. Kun tämän huomasin, niin ymmärsin, että aikaisemmin en vain kuulunut porukkaan, koska minua pidettiin outona.

        Toisten ihmisten hyväksynnällä on hyvin myönteinen vaikutus omaan jaksamiseen ja työilmapiiriin, vaikka hyväksyntä olisikin saavutettu täysin toisarvoisilla keinoilla.

        Ryyppääminen on myös hauskaa, mikä nykyisille absolutisteille kerrottakoon. Kännissä tulee hyvin toimeen hankalienkin ihmisten kanssa.

        Mitä tupakointiin tulee, on sekin yllättävän piristävää. Tupakan paha makukin muuttuu hyväksi jo lyhyen polttamisen jälkeen. Röökitauoilla kuulee parhaat juorut. Tupakointi on kuitenkin vaarallista eikä se ole välttämätöntä sosiaalisen hyväksynnän saavuttamiseksi. Sen vuoksi en suosittele sitä ainakaan säännölliseksi tavaksi.

        Kohtuullista alkoholinkäyttöä sen sijaan voin suositella varauksetta. Todella pienellä vaivalla saa todella suuren hyödyn ja hyvän mielen.

        Raittiita tyttöjä on niin vähän, että valikoima jää Suomen nettideittipalveluissa liian pieneksi, jotta pystyisi kunnolla valitsemaan. Vaikka itse pysyisikin absolutistina, kannattaa ehdottomasti harkita myös "alkoholistityttöä". Useimmat tytöt juovat aika harvoin ja vähän, joten ongelmia ei pitäisi tulla.

        Suurempi ongelma on se, että elämä menee pilalle, jos yrittää tehdä itsestään täydellistä ilman järkevää perustetta, tai mikä vielä pahempaa, vaatii täydellisyyttä myös muilta.


    • Teit juuri identtisen havainnon, minkä tein joitakin kuukausia sitten. Onhan se aika karua, jos hakutuloksista alle prosentilla on likimain ideaalitilannetta vastaavat ominaisuudet. Ns. mutun perusteella taidan olla samantyyppinen henkilö kuin itsekin olet.

    • Kohtuukäyttäjä

      Ehkä sinä et ole sitä syytä keksinyt. Hyvä niin. Minulle olut/siideri maistuu - keskimäärin kerran viikossa tai kahdessa - koska siitä tulee mahtava fiilis. Kriteeriesi mukaan olen varmaan huono ihminen. Mutta ei se haittaa, meillä jokaisella on arvostuksensa, enkä minä ole riippuvainen sinun arvoistasi.

      Mutta toki selvin päinkin voi olla kiva fiilis!

      Sitä vaan en ymmärrä - tämä ei nyt ole hyökkäys sinua tai muitakaan raittiusintoilijoita kohtaan - että ihmisen arvo tai paremmuus on muka kiinni siitä ottaako alkoholia tai polttaako. Minusta tuo asia on kiinni enemmänkin ihmisen sisimmästä. Tupakoivat sisaruksenikin ovat minulle tärkeitä ja rakkaita ihmisiä - ja muutenkin ns. hyviä ihmisiä - vaikka tupakoivatkin.

      Voithan löytää itsellesi tupakoimattoman ja raittiin tyttöystävän, mutta jolla ei sitten ole muut arvot kohdallaan..?

      Itse en varmaan viihtyisi ihmisten seurassa, jotka nipottavat asiasta. Tai luokittelevat ihmisiä sen mukaan.

      Tässä minun ajatuksiani.

      • kohtuuimppaaja

        Jos kerran hyvä fiilis on syy käyttää päihteitä, niin miksi et samantien käyttäisi heroiiniä? Siitä saa vielä paremman fiiliksen.

        Huumeet ovat tietysti kalliita. Mutta jos haluat päästä halvalla, rupea imppaamaan tinneriä. Siitä saa myös hyvän fiiliksen.


    • Puritaani Pakana

      Itse olen ollut aina teini-iästä lähtien sekä raitis että pakana. Voitte kuvitella, ettei ole erityisen helppoa löytää naista, jos hänen pitäisi olla sekä raitis että ei-uskovainen. Itselläni raittius liittyy oikeastaan urheilulliseen elämäntapaan ja siihen, että haluan olla aina selvinpäin vaikka kyseessä olisi vappu, juhannus tai uusivuosi. Jos ihminen on tyytyväinen omaan elämäänsä, niin eihän hänen tarvitse turruttaa aistejaan ja jos jostain naisesta on riittävän paljon kiinnostunut, niin silloinhan häntä tulee pystyä lähestymään vesiselvänäkin. En sinällään pidä raittiutta minään lähetys- tai käännytystehtävänä, mutta se on ainakin minulle aivan luonnollinnen valinta.

      Itse koen erityisesti tupakoinnin häiritsevänä tapana ja suurin osa ystävä- ja tuttavapiiristänikin on samoilla linjoilla. Mitä tulee sitten alkoholin käyttöön, niin toki on eri asia juoda muutama olut tai siideri kuin tempaista vaikka pullollinen Koskenkorvaa. En usko, että olisi suuremmin kiinnostunut naisesta, jolle viikonloppukännääminen olisi jonkinlainen rutiininomainen ohjelmanumero. Toisaalta jos hän haluaisi juoda silloin tällöin vaikkapa jossain illanistujaisissa muutaman siiderin, ei se toki olisi mikään kriisin paikka.

      Mitä tulee yleensä täysraittiiden määrä, niin nykyisinhän miehistä raittiita on noin 8 % ja naisista noin 9 %. Tosin vielä v. 1968 miehistä raittiita oli noin 12 % ja HUOM. naisista peräti 40 %! Aikamoinen muutos noin 35 vuodessa.

      • m1981

        Minulla on sama vika - tää ateismi absolutismi johtaa kyllä väistämättä erakoitumiseen, sillä kaikki sosiaaliset tapahtumat tuntuvat pyörivän joko jumalan, viinan - tai pahimmassa tapauksessa - molempien ympärillä. Tsemppiä vaan sulle, toivottavasti vielä löytyisi tällaisia naisiakin!


      • n1968
        m1981 kirjoitti:

        Minulla on sama vika - tää ateismi absolutismi johtaa kyllä väistämättä erakoitumiseen, sillä kaikki sosiaaliset tapahtumat tuntuvat pyörivän joko jumalan, viinan - tai pahimmassa tapauksessa - molempien ympärillä. Tsemppiä vaan sulle, toivottavasti vielä löytyisi tällaisia naisiakin!

        mutta minä ainakin olen jo luovuttanut suosiolla ja oletan pysyväni sinkkuna lopun ikääni. Kun kriteerinä on, että miehen pitäisi olla vapaa, ei-uskovainen, raitis ja lapseton (eikä niitä halua), niin jää sen verran vähän valinnanvaraa, että löytämisen todennäköisyys lienee samaa luokkaa kuin lottovoitolla.


      • m1981
        n1968 kirjoitti:

        mutta minä ainakin olen jo luovuttanut suosiolla ja oletan pysyväni sinkkuna lopun ikääni. Kun kriteerinä on, että miehen pitäisi olla vapaa, ei-uskovainen, raitis ja lapseton (eikä niitä halua), niin jää sen verran vähän valinnanvaraa, että löytämisen todennäköisyys lienee samaa luokkaa kuin lottovoitolla.

        Minä olen vapaa, raitis, ei-uskovainen, enkä halua lapsia. Mutta eipä pelasta ulkonäkö tai korkea koulutuskaan minua yksinäisyydeltä. Näin se tuntuu olevan, että jos haluaa seuraa niin pitää juoda viinaa, röökata ja sitten vielä killua se pyhä risti kaulassa.


    • uusiosinkku tässä

      No minä en juo lainakaan alkoholia ja savuttelenkin vaan joskus jos kovasti ahdistaa- jos joku ihana ihminen sen ahdistuksen poistaa niin sitten en edes sauhuttele. Vaan eipä ole mulla deitti-ilmotustakaan missään. Eipä kyllä sitä ihanaa ihmistäkään näy.

    • kossukola

      Mullakin tämmönen tilanne tässä taannoin että muuten sopivien tyttösten joukko, yli 20 kpl, kutistui neljään kun laitoin hakukriteeriksi tupakoimattomuuden. No jäihän siinä sentään vielä jotain...mutta aika rajua oli harvennus.

      Alkoholin käyttöä en sen tarkemmin eritellyt, mutta pössyttelijät kierrän kaukaa! Nimim. "En valita mutta k y r s i i h ä n se".

    • Mies42

      että täysraittiita on noin 10 % tai vähän alle! Lisäksi on mahdollista, että deittaajissa heitä on vieläkin vähemmän.

      • NäinSeVaanOn

        ovat SYNNIN orjia. siinä se o pähkinänkuoressa totuus teistä syntiset!! tehkää parannus!!


    • peki

      Suosittelen että opettelet italiankielen ja lähdet sinne vaihto-opiskelijaksi tai töihin. Italialaiset naiset eivät juurikaan viinaa juo ja toisaalta valkoinen suomipoika on usein siellä kova sana. :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      62
      1735
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      1064
    3. 45
      1035
    4. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      63
      980
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      939
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      909
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      860
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      815
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      798
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      762
    Aihe