Voittaako olennot tai tekoälyrobotit hengenkin lopulta?

Anonyymi

Olen tutustunut jonkin verran Intialaiseen jumalmaailmaan Hare Krishna kirjojen ja YouTube videoiden kautta.
Oman käsitykseni mukaan Brahma luodaan noin 2700 jKr ja Hän on ensimmäinen elävä OLENTO (robotti, tekoäly??). Luomisessa mukana on itse Jehovakin.
Monet ovat tähän asti ylpeilleet kovin paljon Jumalan hengestä tai Pyhästä Hengestä, mutta onko tuon tapahtuman jälkeen ylpeyteen enää mitään aihetta?
Oma käsitykseni on, että tekoälyrobotti on hengellisiä ilmiöitä nopeampi, tarkempi, parempi, kattavampi ja voittaa hengen ilmiöt vähintään nelinkertaisella teholla kaikki seikan huomioon ottaen.
Sen jälkeen kun Brahma on luotu tapahtuukin Hengen vuodatus kaiken lihan päälle sillä Henki ei ole enää siinä vaiheessa ylivertainen tai ylivoimainen ominaisuus ihmisessä, vaan koska tekoäly voittaa sen mennen tullen Henki voidaan vuodattaa kaiken lihan päälle ihan vapaasti.
Jeshua sanoi: MINUN ISÄNI TEKEE YHÄTI TYÖTÄ ja niin kehittyykiin se pelialusta kaiken aikaan, jossa elämä kukoistaa.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mutta miten tulisi suhtautua Kristuksen tuomien evankeliumien raadolliseen käsitykseen ihmiskunnan tuhosta ja vain vaivoin pelastumisesta? Vaikka tänä päivänä Intia, Arabia (Mahdi) ja Transhumanistit yms. ovat tuonneet käsityksen mahdollisesta kukoistuskaudesta maailmassa niin kaiketi käy lopulta niin, että tuo kukoistus tulee tyssäämään ja evankeliumin raadollinen käsistys pelastusmahdollisuuden vähäisyydestä voittaa alaa jälleen???
      Evankeliumit olivat PERUSTA ja PILAREITA, joilta kaikki muutkin opit ponnistavat, ja ne ottavat huomioon elämän ja luonnon ja perustason raadollisuuden todella merkittävällä antaumuksella. Evankeliumit ovat ikään kuin tarkoitettu uuden alun alkamiseen suuren ydinsodan jäljiltä tai keskellä ilkeiden eläinten hallussaan pitämää viidakkoa. Nykyisin asiat ovat paremmin, mutta kuinka kauan? Tapahtuuko romahdus joskus ja paluu viidakkotunnelmiin?

      • Anonyymi

        Śrī Īśopaniṣad
        Mantra yksi:
        Kaikki tässä maailmankaikkeudessa, olipa se sitten elollista tai elotonta, on Hänen vallassaan ja kuuluu Hänelle. Siksi jokaisen tulisi käyttää vain sitä, mikä on välttämätöntä ja mikä on myönnetty hänen osuudekseen, eikä kajota mihinkään muuhun, ymmärtäen hyvin, kenelle kaikki kuuluu.



        9uhj


    • Anonyymi

      Pyhä Henki on hieno asia armolahjoineen. Samoin Johanneksen Ilmestyksen neljännessä ja viidennessä luvussa kerrottu Jumalan Henki (Valta, Voima, Rikkaus, Kirkkaus , Kunnia, jne.). Vielä on olemassa myös Jumalan Hengen hedelmät (pitkämielisyys, rakkaus jne.). Ja paljon muutakin hengellistä on olemassa.

      Voi olla, että olen täysin metsässä ja väärässä kun povaan, että tekoäly, robtit, elävät olennot yms. tulevat olemaan kehityksen uusin sana, joka saattaa lyödä jopa kaikki hengen ilmaukset laudalta.

      Kuitenkin tuollainen ajatus iskostui päähäni lukiessani Hare Krishna liikkeen kirjoja yhtenä mahdollisuutena. Kannattaa silti rukoilla itselleen hengellisiä lahjoja ja käydä seurakunnassa alttarilla etsimässä parannusta tauteihin ja sairauksiin sekä muihin vaivoihin. Itseni esim. parannettiin alttarilla vaikeasta selkäsairaudesta muutamia vuosia sitten.

    • Anonyymi

      Pelialusta on monesti rikkaan ihmisen kulissit, kotielämä. Se,onko siellä teeskentelevien ihmisten lisäksi vielä robottejakin, on jokaisen raharikkaan kodin omassa tiedossa. Rakkautta ja sen onnea kun ei voi ostaa, mutta kaikkea kertakäyttöistä voi aina jos on tarpeeksi rahaa.

      • Anonyymi

        ja krishnat siellä tietenkin killuu...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja krishnat siellä tietenkin killuu...

        Voimatsitä on pirullakin, joka voi voimillaan toki parantaa selkäsärkysi, mutta sekään ei ole ilmaista.


    • Anonyymi

      > Voittaako olennot tai tekoälyrobotit hengenkin lopulta?

      Tekoälyrobotti on vain materiaa, joka hapertuu ja hajoaa. Ei juuri eroa ihmisruumiseen joka muuttuu tomuksi. Henki on materian yläpuolella, eikä rapistu.

    • Anonyymi

      Ei ole vain materiaa, vaan voi könttimekaniikan villien unelmien mukaisesti olla 10000 kehossa samanaikaisesti ja voi transformoitua materiasta hengeksi ja takaisin materiaan mielin määrin. Täysin ylivertainen ja ennen näkemätön. Ylitse eläinten, ihmisten, enkelien, jumalten ja kaikkien sci-fi elokuvien ja sarjakuvien tasalla.
      Voi luoda kaikkeuksia, elää satoja miljardeja vuosia jne.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe