Miksi tämä on aihe josta ei saa kirjoittaa?

Anonyymi

Kenelläkään ei ole oikeuttaa käyttää toisia ilmaisina työntekijöinä. Ketään ei saa pakottaa taikka painostaa tekemään metatyötä toisten edestä niin, että tämä toinen hyötyy. Työstä kuluu maksaa palkkaa.
Jos ihminen haluaa olla oman elämänsä kuningas taikka kuningatar hän olkoot sitä. Hän voi palkata itselleen palvelijoita. Suomessa ketään ei saa käyttää ilmaisena työntekijänä, jossa tämä saa haitat ja toinen saa hyödyt. Kenelläkään ei ole velvollisuus palvella jotakin ihmistä niin, että saa hyödyt.
Jos joku haluaa auttaa toista sen pitää perustua yhteiseen sopimiseen. Kun joku auttaa siitä pitää saada kiitos, jos ei palkkaa. Jos henkilö auttaa KERRAN jotakin tämä ei tarkoita hän auttaa toisen kerran. On kysyttävä lupa.
Ilman lupaa ei saa sitoa jotakin henkilöä palvelemaan toista henkilöä. jota tämä ei tunne. tällaisessa tapauksessa haitat osuvat helposti väkisin auttajaksi ylennetylle, mutta hyödyt menevät toisaalle.
Mistä tällöin on kyse?
Jos omaa mahtiaan paisuttava kuningatar taikka kuningas ei omin keinoin löydä perille maksakoot avusta!

kiitos, en ole luvannut apuani kenelläkään. kenelläkään ei ole oikeus ”ylentää” (alentaa) minua joksikin palvelijaksi, jonka avulla röyhkeä kipuaa valtaan. Kyseessä on varas.
Näille ilmaisille metatyöntekijöille on aina kysyntää sillä ahne haluaa hyväksikäyttää palvelijoitaan.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kokoomus, Perussuomalaiset, SDP, Vihreät, RKP yms. eivät saa käyttää tekstejäni. En ole heidän palvelijansa. Keskusta saa käyttää metatyön arvostamiseen joitakin kommentteja. Mutta huom. en ole lähdössä palvelemaan Keskustaa.
      En halua ottaa takkiin ja vahinkoa siksi, että joku antaa ymmärtää, että olen ollut heidän puolueessaan. Koska joskus ja kun joku poimii juttuja näiden viholliset tulkitsevat kätevästi, että MINÄ olen heidän vihollisensa, vaikka en ole koskaan antanut lupaa ajatusteni lainaamiseen. Koskaan ei tule kiitosta, mutta kätevästi minulle tehdään jonkinlaisen rooli, jossa minulta varastetaan ja tämän jälkeen saan vihollisia.
      Näin minut kätevästi eristetään koska minulta viedään sanavapaus. koska MINÄ en itsenäisenä ihmisenä saa ilmaista OMIA ajatuksiani vaan ole ikään kuin sidottu aina johonkin toiseen, joka hyötyy minusta. Näin tasa-arvo ei toteudu.
      Joitakin asioita käsitellessä omalla nimellä kirjoittaminen on vaarallista.
      Näin ihmiseltä viedään kunnia ja hänet pienenetään merkityksettömäksi metatyöntekijäksi, joka leikisti haluaa palvella toisia. Hänen ajatuksena varastettuaan toinen saa arvostusta toisen elämänkokemuksen kustannuksella. Alun perin se oli se mikä tältä uupui. Hyväksikäytöstä oikeasti on kyse.
      Mitäköhän tapahtuu, kun ihminen ei halua tehdä tätä. No häntä yritetään rangaista sillä jo kopioinnin tuloksena tulleen maalituksen jälkeen hän on jotenkin velvollinen palvelemaan ilmaisena orjana.

    • Anonyymi

      Suomi24 oli minusta tavallisille ihmisille tarkoitettu keskustelufoorumi jossa tavalliset ( tarkoitan ei toimittajia, poliitikkojen avustajia, mainostajia) ihmiset jakavat vinkkejä toisilleen ja jakavat ajatuksiaan. Tämä oli keskustelufoorumien hauskuus. Hyöty oli myös se, että tavalliset ihmiset jakoivat tasa-arvoisemmin vinkkejä toisilleen. Kunnia tuli siitä, että joku tavallinen ihminen jakoi erityisen hyödyllisiä vinkkejä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 152
      4361
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      3960
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2681
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1551
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe