löysin kaheliuksen klavikordin

Mä löysin muuten kaheliuksen harjoitusklavikordin mökiltä. Ei oo mun mökki mutta ns suvun mökki tuolla varsinaisessa suomessa.
Pervolious kahelius tsempalisti 1813-1888. Soitti aina harjoitusklavikordia kunnes oppi tsempalon soittamisen ja osti oman venetsiasta. Muutama dagerrotypiakuva löytyy hänestä tsembalon ääressä.

Oiskin hienoa jos saisi itsestäni kuvan ehkä juuri vanhananaikaisen daguerrotypian tyylilleni sopivissa vaatteissa ja pensseli kädessä taideteoksen äärellä.-

Harmi vaan että ei ole kartanoa kun se Perwockin suvun kartano (muistaakseni mainitsin tarinan täällä?)paloi jo heti ensimmäisenä avajaispäivänä kun hienossa ranskalaistyyppisessä avotakassa pidettiin tulta isolla teellä. Oli varsinaiset sukujuhlat ja kavereita ja muita tuttuja kasvojenkohotuksia mukana.

Boolimarja lensi takkaan erään sukulaisen kompastuttua persialaiseen mattoon.

Alkoholipitoinen malja american corn traditionia lensi päätä pahkaa tämän sukulaisen kanssa takkaan. Voitte kauhulla arvailla mitä hänelle kävi? No kehnosti.

Muut selvisivät mutta kartano paloi ja sen pituinen se.

5

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hortoiltuani kauan koleessa tihkusateessa pääsin kylän laitaan ja ihmisasutuksen lääniin ja piiriin.
      Jalkakäytävällä oli klappu telineeseen naulattu; äänestyspaikka. Tiesin, että monitoimipöksyjen salalokerossa oli henkilökortti.

      Ei sii mitää. Äänestää rätkäytin kuten silloinen pääministeri Lipposen Puavokin aikoinaan. Otti voimille kun laiskamato oli nakertanu kaiken enercian kehosta poikkeen.

      • No kannattiko lähteä äänestämään uusia takinkääntäjiä, pskanpuhujia ja uusi hyviä veljiä ja uusia hyviä siskoja keskenään häsläilemään ja veroja korottaa ja suomea taannuttamaan banaanivaltioksi?.

        Olisit vaan pysyny kodin lämmössä. Niin mä teen kun on "AIKA ÄÄNESTÄÄ".


      • Anonyymi
        pervokki kirjoitti:

        No kannattiko lähteä äänestämään uusia takinkääntäjiä, pskanpuhujia ja uusi hyviä veljiä ja uusia hyviä siskoja keskenään häsläilemään ja veroja korottaa ja suomea taannuttamaan banaanivaltioksi?.

        Olisit vaan pysyny kodin lämmössä. Niin mä teen kun on "AIKA ÄÄNESTÄÄ".

        Kanatti. Sirkeelle vas-naiselle anhoin äänensä. Kesäkuussa nähen menikö läpitte.


    • On se hienoa, kun on noin vanha ja ylhäinen suomenruotsalainen suku! Heillä oli aikaa ja rahaa viettää hurjia tsembaloita.

      Mun sukuni sammui jo 1750- luvulla, kun viimeinen sukuni jäsen, anestesiahoitaja Laila Hoskonen- Rautkallio kuoli naimattomana. Sitten jouduttiin alkamaan evoluution alimmalta tasolta uudelleen. Esimerkiksi mun isoisäni isä oli vielä varsieväkalojen sukuun kuuluva latimeria. Hän tapasi seychelliläisellä kalatorilla suomalaisen naisen ja he menivät naimisiin ja muuttivat Turun läänin Paimolaan. Off Topic; norppalive on lopetettu, koska norpat ovat havainneet sen kameran.

      Ei koskaan kannata käyttää iskurepliikkinä sitä vanhaa, että "olivatko vanhempasi kotiloita?" Jollain on aina huonommat lähtökohdat tähän elämään. Vaikka se jatkuukin: "kun olet noin helmi". Puutiaisten konsertti oli tänä aamuna, kun heräsin, korvia huumaava. Pönttö on tekosessa.

      • pervokki

        Niin rahaa suku sai myymällä maata oikeasta paikasta oikeaan aikaan. Ei muuta.. Tiedä sitten miten milloin ovat maansa saaneet nyt kun maansa myyneet. Sanotaan että parempi myyrä maassa kuin myyrä maansa. No sillä lailla saatiin omaisuutta ja mä palan mankkaata. ja siitä nyt tähän penthouseen ja pörssisijottajaksi. Baby steps. Nyt mä taasen kaipaan omaa maata (ainakin hehtaari)jonne vois pystyttää kierrätysmökin.

        Norpathan taistelivat saimaalla kivipaikasta. Hävinnyt norppa v.ittuuntu.neena paljasti ihmisille kameran paikan ja tosi-tv loppu heti siihen paikkaan. se on sitä somepaskaa ja antakaa norppien olla. Ihmisistä ei oo kuin haittaa ja hävinneistä pottuuntuneista norpista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      108
      1743
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1123
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1077
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      905
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      82
      802
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      769
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      714
    8. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      690
    9. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      44
      661
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      656
    Aihe