Salaliittoteoriaa vai faktoja?

Anonyymi

Entinen tutkija, tunnustettu ja ylistetty Pfizerin varapääjohtaja, Mike Yeadon on ollut mukana esittämässä vetoomusta Euroopan lääkeviranomaisille koronarokotteiden ihmiskokeiden lopettamiseksi, mutta....

...koronapandemia on vakava uhka ja se sitoo satoja miljardeja rahayksiköitä suureen terveys- sekä bisnesverkkoon, joissa valtavan monella on kiinni elantonsa, asemansa, maineensa jne. Ei koronarokotuksia voi keskeyttää. Ei millään muotoa. Siksi raha, taudin vakavuus yms. vaikuttimet on pääosassa ja joudutaan hyväksymään uhat ja riskit. On selvää, että kiirehdityissä rokotteissa voi olla riskinsä ja kun ne riskit toteutuu, alkaa politikointi, peittely, puolustelu, lahjonta, sekä epäsopivien tietojen ja julkisten keskusteluiden alasampuminen... sensuuri. Esim. Facebook on järjestäen sensuroinut tätä "epäsopivaa" keskustelua pandemiasta ja rokotteista. Ja onko kukaan tämän lukijoista koskaan nähnyt aiemmin näin mittavasti politisoitua tapahtumaa? Esim. sikainfluenssapandemiassa oli jo tällaisesta mallia, jota Sanna Marinkin suureen ääneen vastusti. Nyt hän on koronapandemian suhteen täysin takkinsa kääntänyt entiseen verrattuna. Miksi? Koska hänen asemansa, yhteytensä, vastuunsa ja velvollisuutensa rahaa ja valtaa kohtaan käskee hänen toimia niin.

Oma osansa tapausta on täällä arkielämässä, jossa toiset on puolesta ja toiset vastaan. Käytännössä se vain sitä, kuka huutaa koviten omat mielipiteensä ja kenen esittämillä ns. faktoilla on suurempi painoarvo. Eli, kun ihminen kuolee, kuoliko hän rokotteen haittavaikutuksiin vai johonkin muuhun? Nyt alkaa huutoäänestys, jossa aina enemmistö voittaa, oli totuus mikä tahansa. Realismiin ja totuuteenhan emme pysty, koska haluamme voittaa. Mutta kenen eduksi, lopulta?

Mitä Mike Yeadon on todennut?: (vapaasti suomennettuna)

"Nyt on myöhäistä pelastaa enää ketään, joka on saanut minkä tahansa Covid-19 -rokotteen. Hän vetoaa rokottamattomiin, jotta he taistelisivat ihmisten ja heidän lapsiensa elämän puolesta, eivätkä ottaisi tätä hengenvaarallista kemiallista seosta. Yeadon sanoo, että näiden ihmiskoeprosessien seurauksena valtaosa rokotetuista tulee kuolemaan rokotteiden haittoihin. Koronaa vastaan rokotetuiden elinajanodote on keskimäärin n. 2 vuotta ja jokainen tehosterokote lyhentää elinajanodotetta. Keskenkeräiset täydentävät rokotteet aiheuttavat sisäelinten toiminnan heikentymistä ja rappeutumista."

Itse toivon kaikki sormet ja varpaat ristissä, että tämä on todellakin vain salaliittohörhöilyä ja että tulemme näkemään 2-4 vuoden kuluessa rokotettujen olevan edelleen hengissä. Jos taas näemme massakuolemia kyseisenä aikana, tulemme näkemään selittelyä, politikointia, peittelyä, sensurointia jne. entiseen tapaan. Ja sitten voimme todeta erään pahimman pelkomme toteutuneen: tarkoituksellisen luonnonvaroja raskaasti kuluttavan ihmiskunnan harvennuksen. Toivottavasti tähän ei päädytä.

8

102

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllähän tää alkaa pelottavalta näyttää että salaliittoteoria alkaa toteutumaan.

  • Anonyymi

   Medialla on rahan kanssa menossa todellinen salaliitto!
   Lehdistökin kertoo päivästä toiseen lukujaan, mutta missä on tasa-arvoisesti myös rokotteisiin runsaasti kuolleet ja vammautuneet??

   • Anonyymi

    Ihmettelen sitä, että minkään tahon toimijoilta ei tule mitään kommenttia näistä puheista, joita lukee usein milloin mistäkin.
    Jos Suomen päättäjät olisivat vastuuntuntoisia, he selvittäisivät nämä asiat ja tiedottaisivat kansalle mikä on totuus.
    Näistä ei puhuta mitään, missään, valtion, tai thl:n taholta.
    Ei tällaisia asioita voi jättää uskonasioiksi. Täytyy tietää.
    Tiedotusvälineetkin puhuvat vain aamiaisista.


  • Anonyymi

   Älkää vouhottako.
   Rokote on ihana ja pelastaa meidät kadotukselta.

   Aamen.

  • Anonyymi

   Enpä juuri usko piikin vaarallisuuteen, koska korona on kaikkea muuta kuin se Saatana, miksi sitä on väitetty.

   Mielitautinen kyllä pysyy mielitautisena, vaikka saisi piikin takapuoleen, mutta on jo nähty, että rokote on huijaus, eikä sillä ole minkäänlaisia edellytyksiä poistaa koronaa maailmasta.

   Sen sijaan koronaan liittyy ihan saatanallisia vaieita. Tutkijat ja seuraajansa ovat liioitelleet sen vaarallisuutta aivan järkyttävällä tavalla, ryhtynet Saatanoiksi [Satan] ja tämän vuoksi maailmassa on suljettu ihmisiä koppehin, ajettu alas elinkeinoja, lista seurauksista on loputon.

   • Anonyymi

    Ei rokote nuhaa vastaan kai todennäköisesti niin kovin vaarallinen voi olla.

    Melkoinen saavutus olisi. Vaikka mistä siitäkään tietää.


  • Anonyymi

   Höpö höpö taas

  • Anonyymi

   Sanotaan rokotteiden poistavan vain vaivan, vaikka usein se vaikuttaa genetiikkaan.
   Jo taudin kehittämisen oli tarkoitus kidnapata kaupunkeja taudin varjolla, ja muodostaa uusia lakeja ihmisten tietämättä.
   Oli tauti miten tosi tahansa, niin illut ovat osallistuneet - ja miten väärä tai tosi tahansa, niin siihen ovat osallistuneet niin hoitajat, kuin poliisit: maskeja on kielletty käyttämästä ja sensijaan on haluttu asioiden "nopeuttamiseksi" paperisia tositteita, vaikka nopeammin on päässyt sanoilla. Tietysti paperien hinkaamiset johtaa asioihin, vaikkakin paperi on PYHÄÄ tässä korruptoituneessa data-yhteiskunnassa.
   Liekö Perkeleellä sitten tarve halventaa tuotakin tekemisissään, joka jo dragon-lajina pitää asioita otteessaan ihmistä ja sotarikollisiaan enemmän - eihän tuon tarvinnut edes asetta nostaa.
   Ja vanhustenhoidossa idioottimaisesti oli käsky, että hoitaja käyttäisi maskia vain, mikäli LIIKUNTAKYVYTÖN vanhus sairastuisi "jotenkin oudosti".

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torstaina tulee ulos uutispommi

   Ihan uskomatonta on luvassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   5689
  2. Jussi Halla-aho ei jatka puolueen puheenjohtajana

   Jussi Halla-aho ei asetu ehdolle Perussuomalaisen puolueen puheenjohtajaksi.
   Maailman menoa
   418
   4171
  3. Ilmaöämpöpumpun tehonkulutus jäähdytyksessä?

   Paljonko kuluttaa, kun jatkuvasti käy täysillä? Mikä on jäähdytyksen COP ?
   71
   3950
  4. No nyt! Vappu Pimiä ja Teemu-rakas harvinaisessa yhteiskuvassa: "Suostuu, kun ei tiedä aluksi..."

   Vappu ja harvoin nähty "mysteerimies" eli aviomies Teemu poseeraavat Instassa kesäisissä tunnelmissa: https://www.suomi24.fi/viihde/no-nyt-vappu-pimia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   3110
  5. syy siepin happamuuteen selvisi!

   Voiko paljoa happamampaa ilmestystä olla kuin Sara Sieppi Kaunissaaren rannalla ? ressukka kuvitteli iskeneensä kultasuoneen ja pääsevänsä tämän uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   2242
  6. Sofia ja velipoika.

   Sofia on tuonut velipoikansa mukaan psykologin vastaanotolle. Taitaa velikin olla yhtä hömelö kun lähtee ratsastamaan tuon lokin mukaan. Sofialla m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1077
  7. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   101
   1008
  8. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   906
  9. Me kuulumme yhteen.

   Mies, minä olen sinulle oikea ja sinä oikea minulle.Me kuulumme toisillemme. Me kuulumme yhteen. Se on näin.
   Ikävä
   51
   858
  10. Katariina Anttila oli saanut väkevää palautetta tänään 21.6. toimituksessa!

   Toimitukseen marssi hyvin harmistunut haapavetinen rouva henkilö. Oli antanut Katariinalle kunnolla palautetta Ilkka Revon jatkuvasta maalittamisesta.
   Haapavesi
   33
   853
  Aihe