Salaliittoteoriaa vai faktoja?

Anonyymi

Entinen tutkija, tunnustettu ja ylistetty Pfizerin varapääjohtaja, Mike Yeadon on ollut mukana esittämässä vetoomusta Euroopan lääkeviranomaisille koronarokotteiden ihmiskokeiden lopettamiseksi, mutta....

...koronapandemia on vakava uhka ja se sitoo satoja miljardeja rahayksiköitä suureen terveys- sekä bisnesverkostoon, joissa valtavan monella on kiinni elantonsa, asemansa, maineensa jne. Ei koronarokotuksia voi keskeyttää. Ei millään muotoa, sillä raha, taudin vakavuus yms. vaikuttimet on pääosassa ja joudutaan hyväksymään uhat ja riskit. On selvää, että kiirehdityissä rokotteissa voi olla riskinsä ja kun ne riskit toteutuu, alkaa politikointi, peittely, puolustelu, lahjonta, sekä epäsopivien tietojen ja julkisten keskusteluiden alasampuminen... sensuuri. Esim. Facebook on järjestäen sensuroinut tätä "epäsopivaa" keskustelua pandemiasta ja rokotteista. Ja onko kukaan aiheeseen perehtyneistä koskaan nähnyt aiemmin näin mittavasti politisoitua tapahtumaa? Esim. sikainfluenssapandemiassa oli jo tällaisesta mallia, jota Sanna Marinkin suureen ääneen vastusti. Nyt hän on koronapandemian suhteen täysin takkinsa kääntänyt entiseen verrattuna. Miksi? Koska hänen asemansa, yhteytensä, vastuunsa ja velvollisuutensa rahaa ja valtaa kohtaan käskee hänen toimia niin. Nyt toiset toimivat samaan tapaan kuin Marin aiemmin, ja miten heihin suhtaudutaankaan!

Oma osansa tapausta on täällä arkielämässä, jossa toiset on puolesta ja toiset vastaan. Käytännössä se vain sitä, kuka huutaa koviten omat mielipiteensä ja kenen esittämillä ns. faktoilla on suurempi painoarvo. Eli, kun ihminen kuolee, kuoliko hän rokotteen haittavaikutuksiin vai johonkin muuhun? Nyt alkaa huutoäänestys, jossa aina enemmistö voittaa, oli totuus mikä tahansa. Realismiin ja totuuteenhan emme pysty, koska haluamme voittaa. Mutta kenen eduksi, lopulta?

Mitä Mike Yeadon on todennut?: (vapaasti suomennettuna)

"Nyt on myöhäistä pelastaa enää ketään, joka on saanut minkä tahansa Covid-19 -rokotteen. Hän vetoaa rokottamattomiin, jotta he taistelisivat ihmisten ja heidän lapsiensa elämän puolesta, eivätkä ottaisi tätä hengenvaarallista kemiallista seosta. Yeadon sanoo, että näiden ihmiskoeprosessien seurauksena valtaosa rokotetuista tulee kuolemaan rokotteiden haittoihin. Koronaa vastaan rokotetuiden elinajanodote on keskimäärin n. 2 vuotta ja jokainen tehosterokote lyhentää elinajanodotetta. Keskenkeräiset täydentävät rokotteet aiheuttavat sisäelinten toiminnan heikentymistä ja rappeutumista."

Itse toivon kaikki sormet ja varpaat ristissä, että tämä on todellakin vain salaliittohörhöilyä ja että tulemme näkemään 2-4 vuoden kuluessa rokotettujen olevan edelleen hengissä. Jos taas näemme massakuolemia kyseisenä aikana, tulemme näkemään selittelyä, politikointia, peittelyä, sensurointia jne. entiseen tapaan. Ja sitten voimme todeta erään pahimman pelkomme toteutuneen: tarkoituksellisen luonnonvaroja raskaasti kuluttavan ihmiskunnan harvennuksen. Toivottavasti tähän ei päädytä.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Näin väestönvähennyksen kannattajana tervehtisin ilolla sitä että suurin osa ihmiskuntaa kuolisi parin vuoden sisällä!

   Näin saisi maapallon luonto aikaa toipua ihmisen sille aiheuttamista vahingoista.

   • Anonyymi

    https://i.pinimg.com/originals/b8/26/69/b826698a38b5c0326bbd6e9f76a715e3.jpg

    Tällaisessa on jokin voimakas viehätysvoima. Pidän erityisesti post-apokalyptisista elokuvista ja peleistä. Kohta puoleen on mennyt sen verran aikaa, että aloitan uuden kierroksen Metro Exoduksen pelaamista. Tällä kertaa en kiirehdi läpi vaan jään "elämään" niihin upeisiin tuhon jälkeisiin maisemiin. En panisi itsekään yhtään pahitteeksi, että ihmiskunta joutuisi aloittamaan alusta pienellä joukolla.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Vai sellainen varapresidentti 😂 kymmenen vuotta sitten. 😂


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   6544
  2. Marokkolainen käärme on hipihiljaa

   Onko kehdannut näyttää naamaansa viimeisen huutoriidan jälkeen missään ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   2199
  3. Sofian ohjelma katsotuin Discoverylla :)

   Hyvä Sofia! Ja jatkoa ilmeisesti pukkaa, koska sarja niin suosittu, Saas nähdä onko Stefan enää mukana seuraavalla kaudella 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   1716
  4. Sinulle, joka koet että olen loukannut sinua

   Haluaisin, että tiedät. Olet mielestäni yleisesti ajatellen kaunis ja hyvä ihminen. Luultavasti syy siihen, etten pysty ajattelemaan sinusta sen enemp
   Tunteet
   73
   1326
  5. 42
   1239
  Aihe