Salaliittoteoriaa vai faktoja?

Anonyymi

Entinen tutkija, tunnustettu ja ylistetty Pfizerin varapääjohtaja, Mike Yeadon on ollut mukana esittämässä vetoomusta Euroopan lääkeviranomaisille koronarokotteiden ihmiskokeiden lopettamiseksi, mutta....

...koronapandemia on vakava uhka ja se sitoo satoja miljardeja rahayksiköitä suureen terveys- sekä bisnesverkostoon, joissa valtavan monella on kiinni elantonsa, asemansa, maineensa jne. Ei koronarokotuksia voi keskeyttää. Ei millään muotoa, sillä raha, taudin vakavuus yms. vaikuttimet on pääosassa ja joudutaan hyväksymään uhat ja riskit. On selvää, että kiirehdityissä rokotteissa voi olla riskinsä ja kun ne riskit toteutuu, alkaa politikointi, peittely, puolustelu, lahjonta, sekä epäsopivien tietojen ja julkisten keskusteluiden alasampuminen... sensuuri. Esim. Facebook on järjestäen sensuroinut tätä "epäsopivaa" keskustelua pandemiasta ja rokotteista. Ja onko kukaan aiheeseen perehtyneistä koskaan nähnyt aiemmin näin mittavasti politisoitua tapahtumaa? Esim. sikainfluenssapandemiassa oli jo tällaisesta mallia, jota Sanna Marinkin suureen ääneen vastusti. Nyt hän on koronapandemian suhteen täysin takkinsa kääntänyt entiseen verrattuna. Miksi? Koska hänen asemansa, yhteytensä, vastuunsa ja velvollisuutensa rahaa ja valtaa kohtaan käskee hänen toimia niin. Nyt toiset toimivat samaan tapaan kuin Marin aiemmin, ja miten heihin suhtaudutaankaan!

Oma osansa tapausta on täällä arkielämässä, jossa toiset on puolesta ja toiset vastaan. Käytännössä se vain sitä, kuka huutaa koviten omat mielipiteensä ja kenen esittämillä ns. faktoilla on suurempi painoarvo. Eli, kun ihminen kuolee, kuoliko hän rokotteen haittavaikutuksiin vai johonkin muuhun? Nyt alkaa huutoäänestys, jossa aina enemmistö voittaa, oli totuus mikä tahansa. Realismiin ja totuuteenhan emme pysty, koska haluamme voittaa. Mutta kenen eduksi, lopulta?

Mitä Mike Yeadon on todennut?: (vapaasti suomennettuna)

"Nyt on myöhäistä pelastaa enää ketään, joka on saanut minkä tahansa Covid-19 -rokotteen. Hän vetoaa rokottamattomiin, jotta he taistelisivat ihmisten ja heidän lapsiensa elämän puolesta, eivätkä ottaisi tätä hengenvaarallista kemiallista seosta. Yeadon sanoo, että näiden ihmiskoeprosessien seurauksena valtaosa rokotetuista tulee kuolemaan rokotteiden haittoihin. Koronaa vastaan rokotetuiden elinajanodote on keskimäärin n. 2 vuotta ja jokainen tehosterokote lyhentää elinajanodotetta. Keskenkeräiset täydentävät rokotteet aiheuttavat sisäelinten toiminnan heikentymistä ja rappeutumista."

Itse toivon kaikki sormet ja varpaat ristissä, että tämä on todellakin vain salaliittohörhöilyä ja että tulemme näkemään 2-4 vuoden kuluessa rokotettujen olevan edelleen hengissä. Jos taas näemme massakuolemia kyseisenä aikana, tulemme näkemään selittelyä, politikointia, peittelyä, sensurointia jne. entiseen tapaan. Ja sitten voimme todeta erään pahimman pelkomme toteutuneen: tarkoituksellisen luonnonvaroja raskaasti kuluttavan ihmiskunnan harvennuksen. Toivottavasti tähän ei päädytä.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin väestönvähennyksen kannattajana tervehtisin ilolla sitä että suurin osa ihmiskuntaa kuolisi parin vuoden sisällä!

      Näin saisi maapallon luonto aikaa toipua ihmisen sille aiheuttamista vahingoista.

      • Anonyymi

        https://i.pinimg.com/originals/b8/26/69/b826698a38b5c0326bbd6e9f76a715e3.jpg

        Tällaisessa on jokin voimakas viehätysvoima. Pidän erityisesti post-apokalyptisista elokuvista ja peleistä. Kohta puoleen on mennyt sen verran aikaa, että aloitan uuden kierroksen Metro Exoduksen pelaamista. Tällä kertaa en kiirehdi läpi vaan jään "elämään" niihin upeisiin tuhon jälkeisiin maisemiin. En panisi itsekään yhtään pahitteeksi, että ihmiskunta joutuisi aloittamaan alusta pienellä joukolla.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Vai sellainen varapresidentti 😂 kymmenen vuotta sitten. 😂


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe