Miksi se on niin kallista, nimittäin se hammaslääkärissä käynti?

Anonyymi

Verotettavien tulojen pimittämisestä julkisuudessa kerrotaan:

"Tietojen poistamista pyysivät myös hammashoitolaitteita valmistavan Planmecan omistajasuku. Pääomistaja Heikki Kyöstilän kokonaistulot vuonna 2019 olivat muhkeat 21,5 miljoonaa euroa, ja yhtiön hallituksessa istuvalla Kai Kyöstilällä, Janne Kyöstilällä ja Tomi Kyöstilällä noin viisi miljonaa euroa kullakin."

Jos Alienit tulis ja söis nuo yllä mainitut Kyöstilät, niin hammaslääkärissä käynnit halpenis 75%.

Moni ei tule ajatelleeksi että siinä hammaslääkärin piinapenkissä suu ammoillaan istuessa että siellä suussasi touhuaa sen uudesta mersusta haaveilevan bisnes-hammaslääkärin lisäksi myös yber-kapitalisti Kyöstilän karvainen käsi.

3

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei pitäisi tarttu näin hölmöön aloitukseen, mutta menköön. Plandent ja sen omistavat Kyöstilät ovat menestyvä tekijä kansainvälisellä ja hyvin kilpaillulla markkinalla. Se on kova saavutus, koska asiakkaat alalla ovat hyvin laatu- ja hintatietoisia eikä huonolla ja kalliilla pärjää. Mikä hienointa, suurin osa heidän tuotekehityksestään ja tuotannostaan tapahtuu Suomessa.
   Jos kävisi niin ikävästi kuin kuvailet, niin Suomesta lähtisi hyvin palkattua asiantuntijatyötä, tärkeää osaamista ja vientituloja ja siten erittäin suuri määrä Suomelle tuotettua arvonlisää ja verotuloa. Hammaslääkärikäynnin hinnassa tämä ei tuntuisi jenin latin vertaa - paitsi kenties hieman korottavasti, kun suomalaisen ison kilpailijan puuttuessa saksalaiset voisivat laittaa vähän suolaisemmat hinnat ja laskuttaa myös käännöskulut asiakkailta.

  • Anonyymi

   Kateellisten panettelua.
   Kyöstilät ovat ihan itse luoneet menestyksensä, aloittaneet ihan autotallifirmasta ja siitä yhden hoitotuolin kanssa rohkeasti kansainvälisille messuille. Kyllä self-made-manejä voisi jonkin verran kunnioittaa, on sentään ihan itse ansaittua.
   Planmecalla on hyvin korkeatasoista laitetuotantoa, josta suurin osa, yli 95 % muistaakseni, menee vientiin. Erittäin arvokas työllistäjä Herttoniemessä.
   Plandent on tukkuri ulkomaisille hammastarvikkeille, näitä ei kyllä ole kuin muutama. Mutta jos ei olisi suomalainen yritys, niin kyllä ulkomaisia olisi tarjolla, Hammasväline meni Lifcolle jo kauan sitten ja Dental Systems Unidentille.

  • Anonyymi

   Sote tulee.

   Ihan vinkiksi että jos on jotain rempattaavaa vaikka hampaissa, niin nyt kannattaa hoidattaa kunnallisella puolella kaikki minkä kykenee. Myöhemmin käy kalliimmaksi.

   Niille jotka kommentoivat että hammashoitoon pääsee kerran puolessatoista vuodessa yms. niin se koskee kokonaisvaltaista hoitoa ja ohituskaista on lohkeamissa ja särkypäivystyksessä.

   Olen nyt loppukevään ravannut hoidattamassa jokaisen lohkeaman ja siinä sivussa huomanneet välitöntä hoitoa vaativia ongelmia. Kalusto kunnossa. Kaikki tulehduspesäkkeet poissa. Katselin yksityisen puolen hintoja ja se mikä kunnallisella kustansi minulle pari sataa kaikkinensa, olisi yksityisellä tehnyt lähes kaksi tonnia.

   Elämä on valintoja...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   14
   5687
  2. Marokkolainen käärme on hipihiljaa

   Onko kehdannut näyttää naamaansa viimeisen huutoriidan jälkeen missään ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1953
  3. Sofian ohjelma katsotuin Discoverylla :)

   Hyvä Sofia! Ja jatkoa ilmeisesti pukkaa, koska sarja niin suosittu, Saas nähdä onko Stefan enää mukana seuraavalla kaudella 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   1627
  4. Sinulle, joka koet että olen loukannut sinua

   Haluaisin, että tiedät. Olet mielestäni yleisesti ajatellen kaunis ja hyvä ihminen. Luultavasti syy siihen, etten pysty ajattelemaan sinusta sen enemp
   Tunteet
   72
   1244
  5. Joku päivä me vielä jutellaan

   Rauhoitu <3
   Tunteet
   39
   1125
  Aihe