Marin pesee hyvin kätensä

Anonyymi

omasta kohustaan. En tiedä mitään en sopinut mitään ne muut....

Hän olisi vonut olla käyttämättä ja kyseenalasitaa rettä miski palkan ja etuuksien päälle tulee vielä hulppea ateria etu??? Mutta hän antoi rahan tulla vaan.

Yhtä syyllinen se on itsekin kuin muut. Toivottavsti maksatetaan takasin, niin pienempikin rikollinen joutuu tekemään, ja usein hän varastaa eläkseen.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Puoluetoverit kovasti puolustaa marinia, taitaa olla heillä itsellään samankaltaisia asioita piilossa. Ei halua että heidän rahan hyhtämiset tulevat esiin.

   • Anonyymi

    Rinnekin kätyröi minkä ehtii. Ei mitään ole tapahtunut ja vaalitkin on tulossa.¨, voi voi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rinnekin kätyröi minkä ehtii. Ei mitään ole tapahtunut ja vaalitkin on tulossa.¨, voi voi.

    Eihän korppi korpin silmää noki.


  • Anonyymi

   Edelleenkin ilmainen safka kelpais, mutta kun käry kävi. Eikö tuo tosiaankaan tiennyt, että köyhä kansa ruokkii hänet ja perheensä????

   • Anonyymi

    Tai ollut tietävinään. Kun rahaa tulee ovista ja ikkunoista, niin ei silloin mieti onkos se laillista vai ei.


   • Anonyymi

    Etu kuuluu duuniin. Toisilla on paremmat palkat ja paremmat edut.


  • Anonyymi

   "Nyt asia on selvitetty niin tarkasti, että siinä ei pitäisi olla mitään epäselvää. Valtioneuvoston kanslia antoi eilen vastauksen julkisuudessa käytyyn keskusteluun, ja se kannattaa lukea. Ohjeet virka-asunnon käytöstä on annettu vuonna 2010 ja niitä on tarkennettu Kesärannan osalta vuonna 2019 eli ennen Marinin tuloa pääministeriksi. Käytetyt summat on kerrottu, verottajalta on pyydetty lausunto edun mahdollisesta veronalaisuudesta ja pääministeri on ilmoittanut keskeyttävänsä edun käytön. Marin ei ole itse tulkinnut lakia, vaan on toiminut vakiintuneeseen käytäntöön perustuvan ohjeistuksen mukaisesti. Jos ohjeistus osoittautuu virheelliseksi, niin ohjeistusta muutetaan.

   Tuosta edun mahdollisesta veronalaisuudesta sanon sen verran, että kukaan asiaa pähkäillyt ei ole tullut vilkaisseeksi tuloverolain 70 §:n 3 momenttia: Veronalaista tuloa ei ole etu kansanedustajan toimeen tai valtioneuvoston jäsenen tehtävään liittyvästä oikeudesta maksuttomaan matkustamiseen eikä pääministerin asuntoetu siihen kuuluvine palveluineen.

   Oikeastaan pääministeri ei itse saakaan tulkita ministeripalkkiolakia ja tuloverolakia, koska kyse on hänen omasta asiastaan. Tämä tiedoksi kaikille niille, jotka väittävät pääministerin olevan kansliansa johtajana vastuussa joka ikisestä siellä laaditusta ohjeesta ja hyväksytystä kuitista. Jos pääministeri tutkisi jokaisen kanslian työntekijän jokaisen virkatoimen ja päättäisi niistä itse, niin ei hän muuta ehtisi tekemäänkään eikä olisi mikään pääministeri, vaan kansliapäällikkö."

   Koko juttu löytyy täältä: https://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/

   • Anonyymi

    OLI MITEN OLI, MUTTA MORAALITONTAJA YHTEISKUNTAA HYVÄKSI KÄYTÄVÄÄ. LUULISI MINISTERIEN KIELTÄYTYVÄN MOISISTA RAHOISTA KUN PALKKA ON NIIN SUURI. HE TIETÄVÄT ETTÄ OSA KANSASTA ELÄÄ SILLÄ 600 EKK PERHEINEEN. MARIN KÄYTTI 14 000 E AAMIAISEEN!!!! Luulisi hälytyskellojen soivan ettei tuo voi olla oikein.

    Kukaan ei saa palkan päälle aamiaisrahaa eikä ilmaisia lounaita eikä matkoja eikä asumista.

    MITEN YKSI IHMEIN VOI OLLA NIIN SURPERTÄRKEÄ????

    Hävetköön jos osaa.

    SDP :n kannattajat nyt näkee millainen sakki sitä johtaa.

    Paljon on SDP:ssäkin ihmisiä jotka on käyhiä ja ei tule toimeen palkallaan.

    Hyvä jos jää viimeiskei puolueeksi.Toivottavasti.


  • Anonyymi

   rikkaat saa suuren palkan päälle aamiais-tukea 850 e /kk, taxfree !!

   Köyhät saa työmarkkinatuen n. 500e/kk kaikkiin menoihin. ja vero % on 20.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   12497
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   83
   2169
  3. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1433
  4. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   66
   1172
  5. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   52
   1054
  Aihe