Sanna Marin ehdotti rikkaille isompaa kunnallisveroa

Anonyymi

Yli neljän tonnin kuukausituloista ei makseta enempää kunnallisveroa kuin mitä neljän tonnin kuukausituloinen maksaa. Eli 600 000 euroa ansaitsevat maksavat kunnallisveroa saman kuin neljä tonnia tienaavat. Eikä pääomatuloista mene kunnalle latin latia (eikä euroa). Nämä ihmiset kuitenkin nauttivat kuntien palvelusta samalla tavalla kuin muutkin. Eli pelkillä pääomatuloilla elävät eivät maksa kunnille mitään.
Joten kannatan Marinin ehdotusta.

14

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja Suomi on muka tasavalta? Tuntuu olevan tasattomuusvalta.

  • Anonyymi

   Oi varjele suuri Kokoomus meidän paksua rahamassiamme ja pidä ahne verottaja kaukana siitä. Suojele hallintarekisteriä julkaisusta ja anna pankkien suunnitella lisää verovapaita sijoitustilejä.
   Anna veroparatiisien jatkaa toimintaansa. Kehitä uusia tapoja verosuunnitella yritysten hallituksissa. Korota myös meidän kokouspalkkioitamme.

   • Anonyymi

    Sipiläkin talletti sijoituksensa finanssipelureiden keksimään verottomaan sijoitussalkkuun kun alkoi politikoimaan. Verot pois valtiolta, mutta pankit ottivat isomman siivun kuin verottaja olisi ottanut sen salkun hoidosta. Eli Sipilä halusi elättää mieluummin pankkeja ja finanssipelureita kuin valtiota, eli meitä kaikkia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sipiläkin talletti sijoituksensa finanssipelureiden keksimään verottomaan sijoitussalkkuun kun alkoi politikoimaan. Verot pois valtiolta, mutta pankit ottivat isomman siivun kuin verottaja olisi ottanut sen salkun hoidosta. Eli Sipilä halusi elättää mieluummin pankkeja ja finanssipelureita kuin valtiota, eli meitä kaikkia.

    Et näytä tuntemaan sijoituskorien verotusta ja kustannusrakennetta ollenkaan.


  • Anonyymi

   Ja Sanna Marinin ajojahti mediassa alkoi juuri tämän puheenvuoron jälkeen. Ja siihen ajojahtiin osallistuu melkein kaikki media Ylestä iltapäivälehtien kautta hesariin.
   Kyllä porvarit pitää rahamassistaan kiinni.

   • Anonyymi

    Kumma juttu, että nyt Sannaa ei näy ollenkaan uutisissa. Onko vaalikaranteeni purrut Yleenkin? Vai johtuuko hiljaisuus siitä, että yksi Sipilän aikuinen Valtioneuvoston tiedottaja ei ole syytämässä tietoa?


   • Anonyymi

    Johtuuko tämän ajojahdin loppuminen siitä, että kansakin huomasi miksi sitä käytiin. Eli rikkaiden verotuksen ehkäisemiseksi.


  • Anonyymi

   Demari vetoiset kunnat Kemi, Varkaus.... verottaa kunnallisverolla hengiltä pienituloiset eläkeläiset, valtakunnan politiikassa puhutaan - mitä puhutaan, mutta kunnallis verolla kuritetaan pienituloisia ja duunareita.
   Joissain kunnissa on pääoma tuloja nauttivia sijoittajia demarien kunnallisvaali ehdokkaina, nämä eivät maksa pääoma tuloistaan lainkaan veroja omalle kunnalleen.

   • Anonyymi

    Juuri siksi Marin haluaa nostaa yli 4000 euroa ansaitsevien verotusta, ettei tarvitsisi nostaa veroja muilta, vaan niitä voisi laskea. Ja mitä pääomaverotukseen tulee, niin Marin ehdotti myös osaa niistä siirettäväksi kunnille. Ja jos joku SDP:n jäsen saa pääomatuloja, niin melkein kaikki porvarit saavat niitä monta kertaa enemmän. Joten mikä on pointtisi?


  • Anonyymi

   Veronkorotus ei ole kirosana, jos se kohdennetaan maksukykyisiin kansalaisiin ja yrityksiin. Koronavuonna on maksettu jopa ennätyssuuria osinkoja, joten minne luulet yritystukien menevän?
   Koronasta kärsiviä yrityksiä tulee tukea siinä kuin palkansaajiakin, mutta mitä järkeä on tukea sellaisia yrityksiä, jotka kiristävät vievänsä itsensä muualle, jos ei rahaa tipu?

  • Anonyymi

   On se epäoikeudenmukaista, kun 700 000 euroa vuodessa ansaitsevat joutuvat maksamaan veroa tuloistaan niin paljon enemmän, kuin kansaneläkettä 1000 euroa kuussa saava vuokra-asunnon mummo, joka joutuu maksamaan vuokraa yli puolet eläkkeestään.

  • Anonyymi

   Aivan hyvä ehdotus Sannalta. Tuloerot ovat kasvaneet koko 2000-luvun aivan liikaa.

  • Anonyymi

   Antin suulla luvattu ja Sanna suulla peruttu vappusatku. Vanha taktiikka jo.

   Varmasti hyvät aamiaiset myöhäisine illallisineen ja kuplivinekin juomineen demarielitillä.

   ”Lopulta on selkeästi ymmärrettävä, etteivät tämän päivän sosialistipuolueet enää ole työväestön luokkapuolueita.”

   -Kalevi Sorsa kirjassaan vuonna 1992-

   Demareiden juoksupoika lääkeyhtiön äänitorveksi:
   https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006465804.html

   https://www.mediuutiset.fi/uutiset/suomi-rokottaa-astra-zenecaa-suurmaita-nopeammin-kaikille-se-ei-kelpaa-saksassa-ja-britanniassa/649412a7-5fda-4616-8ef7-aa946dfb6f77

   Kehitysapuko muka oikeaan osoitteeseen:

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1f300587-cd00-4d3c-972f-48be381feea9

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16933910/ville-skinnari-jai-kiinni-pimeasta-vaalirahoituksesta

   Tytti Tuppurainen sdp: "Oma kansa ensin - ajattelu on vahingollista"

   https://www.uusisuomi.fi/uutiset/ministeri-tytti-tuppurainen-nousi-elamansa-virheen-partaalta-suomen-etujen-vartijaksi-oma-kansa-ensin-ajattelu-on-vahingollista/00553fcc-bc74-4ded-9a37-4a28b00ba45b

   Is: "Baltzar tupsahti politiikkaan ulkopuolelta ja keräsi joukon nimekkäitä demaritukijoita"

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006323261.html

   https://www.paivanlehti.fi/kohuotsikoissa-jo-1970-luvulla-lehden-kannessa-kysyttiin-kuka-kirjoittaa-veijo-baltzarin-kirjat/

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/veijo-baltzarin-tuomion-anto-uhkaa-venya-kesalomien-yli-tasta-on-kyse-kulttituomion-lykkaantymisen-syyna-viivytykset-istuinnoissa/8132194

  • Anonyymi

   Lisää veroja rikkaille!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi perhe ei puutu Stefun ongelmiin?

   Vaikka onkin suvun musta lammas ja häpäissyt kaikki niin silti, miksi suku ei halua auttaa häntä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   2466
  2. Maisa lomalla yksin?

   Yhdessäkään kuvassa ei näy edes vilahdusta miehestä..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   2119
  3. Joko Sofia löytää tänään uuden rakkaan

   On varmaan aika jättää entisen parisuhteen savuavat rauniot taakse ja lähteä kohti uusia seikkailuja. Nyt varakkaiden helsinkiläismiesten vaimojen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   1181
  4. Rattijuopon uhriksi 16 vuotias tyttö

   Ikaalisista passitettiin ennen rattijuopot linnaan.Nyt vaan silitellään päätä.
   Ikaalinen
   23
   1159
  5. Sofialle, luet kumminkin

   Nyt on vuosi seurattu tätä kiihkeää vuosisadan romanssia. Ja on ollut turbulenssia mennen, tullen ja palatessa. Ei ole enää perässä pysynyt tässä on/O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1024
  Aihe