Biden sivalsi myös Obamaa - Oklahoman verilöyly

Anonyymi

olisi jo edellisten presidenttien pitänyt tuomita; Joe Bidenin mukaan tästä on vaiettu liian kauan. Miksi puolimusta Barack Hussein ei tehnyt sitä?

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hienoa, että tuota tapahtumaa juhlitaan vihdoin. Olisinpa saanut elää tuolloin.

  • Anonyymi

   Yhdysvalloissahan Tulsan kansanmurhasta 1921 on järjestelmällisesti vaiettu jo tapahtumisajastaan lähtien. Tämä johtuu siitä, ettei kysymyksessä ollut "yksittäisten siviilien" harjoittama joukkosurma, vaan sotilaallinen operaatio jota oli valmisteltu pitkään ennen tapahtumistaan.

   • Anonyymi

    Voiko kierompaa ja väkivaltaisempaa maata enään maapallolta löytyä, jatkuvasti murhaavat ja ampuvat toisiaan, milloin ostoskeskuksissa , kouluissa jne.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voiko kierompaa ja väkivaltaisempaa maata enään maapallolta löytyä, jatkuvasti murhaavat ja ampuvat toisiaan, milloin ostoskeskuksissa , kouluissa jne.

    Enää-sanan perään ei laiteta n-kirjainta.

    t: kieli-natsi


  • Anonyymi

   Paljastavaa on se, että läheisessä sotilastukikohdassa lastattiin sen kouralliseen lentokoneita palopommeja jo ennen oikeustalon kahakkaa.

   Myöhemmin "tunnistamattomat koneet" lensivät mustaihoisten asuinalueiden yli, pommittaen niitä järjestelmällisesti palopommeilla.

  • Anonyymi

   Barry on poliitikko ja tietyn tyyppisenä poliitikkona oma etu on aina etusijalla. Yhteistyö tiettyjen tahojen kanssa olisi voinut vaikeutua Barryn ottaessa asian aikanaan esille. Ehkä olisi tämän seurauksena nolosti jopa paljastunut Barryn todellinen syntymä paikka? Paljastuksen takana tietty ne henkilöt jotka todellisuudessa Yhdysvaltoja johtaa. Tänäänkin.

  • Anonyymi

   Muistelee mennyttä aikaa

  • Anonyymi

   Luin wikipedia-artikkelin (samoin näköjäänaiheesta jutun kirjoittaneet "toimittajatkin" kun heidän juttunsa ovat suoria wikipedia referaatteja) mielenkiintoinen tapahtuma jenkkien historiassa ja aika hyvin ovat sen onnistuneet pyyhkimään pois mielestään. Hollywoodin luvatussa maassa aiheesta ei ole tietääkseni tehty koskaan edes yhtäkään elokuvaa saati tv-sarjaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   7427
  2. Marokkolainen käärme on hipihiljaa

   Onko kehdannut näyttää naamaansa viimeisen huutoriidan jälkeen missään ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   2434
  3. Sofian ohjelma katsotuin Discoverylla :)

   Hyvä Sofia! Ja jatkoa ilmeisesti pukkaa, koska sarja niin suosittu, Saas nähdä onko Stefan enää mukana seuraavalla kaudella 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   223
   1812
  4. Sinulle, joka koet että olen loukannut sinua

   Haluaisin, että tiedät. Olet mielestäni yleisesti ajatellen kaunis ja hyvä ihminen. Luultavasti syy siihen, etten pysty ajattelemaan sinusta sen enemp
   Tunteet
   76
   1456
  5. 42
   1314
  Aihe