Miten vihervasemmistolaisuus saadaan poistettua?

Anonyymi

Vihervasemmisto ei osaa mitään muuta kuin verottaa, lisätä suojatyöpaikkoja ja tehdä tästä maasta köyhän kehitysmaan. Itse olen tehnyt sen päätöksen, etten halua olla enää ikinä missään tekemisissä kenenkään vihervasemmistolaisen kanssa. Tähän luen kaikki puolueet vasemmalta ja keskustan. Paras tapa on eristää vihervasemmisto joka tekee nuo ihmiset toimintakyvyttömiksi. Olen myöskin havainnut, että oma mieliala on selvästi kohonnut ja ajatus selkiytynyt sen jälkeen kun vihervasemmistolaiset ovat poissa elämästä vaikuttamasta itseeni sekavilla jutuillaan.

Millä vihervasemmisto lamaannutetaan?
-en pidä kavereina heitä
-en vuokraa asuntoa heille
-en puhu heille
-en käytä heidän palveluja (lehdet, muu media, ay-liitto, tietyt turhat kommariopiskelualat kuten humaniset, sosiaalitieteet, journalismi, sukupuolentutkimus, politiikka, viestintä, naistutkimus.) Valitettavasti koko opiskelu ala-asteelta ylhäälle asti on vihervasemmiston suurelta osin pyörittämää laitoshelvettiä jossa kiusataan ja yritetään tehdä oppilaista orjia. Syytä suhtautua suurella varauksella ja ottaa siitä irti vain välttämätön ja hyödyllinen.
-en asu heidän äänestämillä alueillaan
-äänestän muita kuin vihervasemmistoa
- en rekrytoi heitä (paskoja työntekijöinäkin ja alkavat heti valittaa kaikesta)
- en lahjoita rahaa amnestylle, attacille, greenpeacelle tai millekään muulle paskajärjestölle paitsi niille jotka jakavat ruokaa omille köyhemmille kansalaisillemme. (vihervasemmistolaiset vihaavat omaa maata ja siksi ovat mieluummin kehitysapujärjestöissä.
- en käy sivaria (aivopesun laitos)
- en käy joogassa (vihervasemmistolaisia yrittäjiä alalla)
- syön lihaa (koska vihervasemmistolaisia on usein vegaani-, luontaistuote- ja huuhabisneksissä mukana ja hyötyvät vallallaolevasta syyllistämismuodista)
- en käytä huumeita (vihervasemmistolaiset ajavat laillistamista ja välittäjät ovat usein vihervasemmistoa äänestäviä sosiaalipummeja).
- en juo alkoholia (sen vuoksi että alkon monopoli palkkaa vihervasemmistolaisia suojatyöpaikkoihinsa). Alkoholi ja päihteet ovat muutenkin huono juttu ja ajavat ihmiset katkerina äänestämään vihervasemmistoa jolla ei ole tarjota avuksi mitään konkreettista).
- en käytä joukkoliikennettä (vihervasemmiston työpaikat). Muuten kyllä hyödyllinen kaupunkialueella ja lentomatkustamisessa. Yksityinen liikkuminen kuitenkin parempi vaihtoehto.
- en ole tekemisissä myöskään maahanmuuttajien kanssa, koska vihervasemmistolaiset. hyötyvät heidän auttamisesta.
- en käy ilmaisissa konserteissä tai tapahtumissa (koska ovat vihervasemmistolaisen kulttuuriväen veronmaksajien rahoilla järjestämiä eikä siten oikeasti ilmaisia).
-en käytä halpatyövoimaa, etnisiä ravintoloita, ulkomaalaisia palkkaavia rakennusliikkeita tai yrityksiä missä olosuhteissa.

Tässä muutama tehokkaaksi havaittu keino. Saa jakaa.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Rekkakolari

    Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
    Pyhäjärvi
    57
    2264
   2. Eriksenin hypetys mennyt yli

    Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
    Maailman menoa
    49
    2008
   3. Steppulin mummun synttärit

    Eikös mummin 90 v synttäreille mennytkään? Koko muu lähisuku juhlii . . .
    Kotimaiset julkkisjuorut
    32
    1822
   4. Hannu Pikkaraisen työ

    Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
    Kotimaiset julkkisjuorut
    185
    1728
   5. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

    Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
    Kotimaiset julkkisjuorut
    24
    1608
   Aihe