Suomen muita varovaisempi suunnitelma matkailun avaamisesta kerää laajaa kritiikkiä

Anonyymi

Suomen suunnitelma matkailun avaamisesta herättää laajaa kritiikkiä. Finavia ja Finnair sekä Helsingin, Vantaan ja Espoon kaupungit eivät ole tyytyväisiä lakiluonnokseen. Myös Elinkeinoelämän keskusliitto EK ja Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK pitävät suunnitelmaa ongelmallisena.

Suomen linja ei voi niiden mukaan olla poikkeava muista EU-maista. EU:ssa on sovittu vihreästä todistuksesta, jonka periaatteita myös Suomen pitäisi niiden mielestä seurata.

Suora lähetys keskiviikon infotilaisuudesta on päättynyt. Tilaisuudessa puhuivat muun muassa Jan Vapaavuori ja Ritva Viljanen.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008019421.html
"Maanantaina lausuntokierrokselta palanneen lakiluonnoksen mukaan ulkomaalaisella matkustajalla pitäisi olla todistus joko sairastetusta koronasta kuuden viime kuukauden aikana, saadusta rokotesarjasta tai negatiivinen ennakkotestitulos.

Jos matkustaja on liikkeellä negatiivisella ennakkotestituloksella, hän joutuisi käymään uudessa testissä Suomessa kolmen vuorokauden kuluttua."

-

Jo kaksi kertaa Suomen "varovaisempi" toiminta on pelastanut maamme ensimmäiseltä ja toiselta korona-aallolta, myös talouden osalta (Suomen talous selvinnyt EU:n pienimmällä notkahduksella korona-aalloilta). Syksyllä hengitystieinfektiokauden käynnistyessä tulee rokotuksista huolimatta kolmas syys-talvikauden aalto, jota ennakoiden kannattaa olla heiman varovaisempi että myös siitä selvitään kuten näistä kahdesta ensimmäisestä.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Uliuli. Vuoroin liian löysää ja vuoroin tiukkaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   6714
  2. Marokkolainen käärme on hipihiljaa

   Onko kehdannut näyttää naamaansa viimeisen huutoriidan jälkeen missään ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   2242
  3. Sofian ohjelma katsotuin Discoverylla :)

   Hyvä Sofia! Ja jatkoa ilmeisesti pukkaa, koska sarja niin suosittu, Saas nähdä onko Stefan enää mukana seuraavalla kaudella 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   1734
  4. Sinulle, joka koet että olen loukannut sinua

   Haluaisin, että tiedät. Olet mielestäni yleisesti ajatellen kaunis ja hyvä ihminen. Luultavasti syy siihen, etten pysty ajattelemaan sinusta sen enemp
   Tunteet
   73
   1344
  5. 42
   1253
  Aihe