Halla-aho taas kaikkien puolella haastattelussa

Anonyymi

Melkoinen virtuoosi, tosin maahanmuuttajista ei digannut. Yhtä aikaa kuitenkin lupaa yrittäjille kuun taivaalta, maakuntalaisille halvat polttoaineet ja köyhille leipää leipäjonoihin. Suunnilleen kaikille jotain.

Samaan hengenvetoon toteaa, ettei halua profiloitua valkoisen heteron lihaa syövän dieselautoilevan valkoisen miehen asianajajaksi.

Ei tule ihan heti suurempaa valehtelijaa politiikasta mieleen.

15

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hämmästytti ettei haukkunut EU:ta missään vaiheessa.

   • Anonyymi

    ... koska kuntavaalit? :)

    Idiootti!


   • Anonyymi kirjoitti:

    ... koska kuntavaalit? :)

    Idiootti!

    Miksi sitten puhui polttoaineiden veroista? Ne liittyvät kunnalliseen päätöksentekoon yhtä vähän kuin EU.


  • Anonyymi

   Miten vaaöiöupauksista tulee siellä muumilaaksossanne valheita jo ENNEN vaaleja? :)

   *diu diu* 🤪

   Jos taas haluat tietää että miten niistä tulee valheita vaalien jälkeen, niin: Kts. Vappusatanen ja sitova hoitajamitoitus.

  • Anonyymi

   Ihan toteuttamiskelpoisia juttuja. Tulisiko halla-ahosta jopa historian ensimmäinen poliitikko joka myös toteuttaa lupauksensa?

   • Anonyymi

    Persu Halla-aho satuilee persupropagandaa. PS on porvaripuolue ja talouspoliikaltaan kokoomuksen sisarpuolue.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Persu Halla-aho satuilee persupropagandaa. PS on porvaripuolue ja talouspoliikaltaan kokoomuksen sisarpuolue.

    Varmaan kannattaisi selvittää edes haukkumansa puolueen perus teemat ennen itsensä nolaamista.


  • Anonyymi

   Ei kuitenkaan vapp- eikun juhannussatasta luvannut?

  • Anonyymi

   Halla-aho palvoo 1700-luvun luokkayhteiskunnasta tuttuja teollisuuspatruunoita. Tänään työntekijöitä kiinnostaa myös vaurastuminen, eikä pelkkä ylähuuli leivän päällä kituuttaminen jonkun syöttöporsasta muistuttavan pampun lihottamista varten.

   Ymmärrän että on porvareille kauhistus, jos työmiehen elintaso nousee. Oikeiston kannatuksen perustana on ollut aina riittävän laaja köyhyyden ylläpito. Siksi persutkin haluavat pitää köyhyyden riittävän laajana. Porvaristoa kauhistuttaa tieto, että jo yli miljoona suomalaista omistaa pörssiosakkeita. Joukossa on paljon myös työväestöä mukana kapitalistien vastustuksesta huolimatta.

   Hyvinvointivaltio ja kohtuullisen elintason ansainnut työvoima on aikaansaatu vasemmistopuolueiden pitkäjänteisellä työllä.

   • Anonyymi

    Työmiehen elintaso nousee, jos Suomi tuottaa korkean jalostusasteen tuotteita, joita valmistamaan tarvitaan korkean osaamistason ja koulutustason duunareita, joille on varaa maksaa hyvää palkkaa, koska niitä tuotteita ostava muu maailma on valmis maksamaan niistä tuotteista kovan hinnan. T-paitoja puolestaan pystyy tuottamaan esimerkiksi Intia halpaan hintaan, jotka T-paidat suomalainen duunari valmistaa useakymmenkertaisella hinnalla, jolla hinnalla kukaan maailmassa ei osta suomalaisia T-paitoja ilman T-paidoissa tapahtuvaa jalostusasteen nostoa. Kukaan maailmassa ei ole valmis maksamaan suomalaisen duunarin työstä kovaa hintaa vain sen takia, että suomalainen duunari saisi hyvän toimeentulon.


  • Anonyymi

   Ihmettelen, jos joku työelämässä oleva äänestää persuja.

   • Anonyymi

    Ihmettelethän ihan kaikkea muutakin, ongelmanratkonta kun on kohdallasi tunnetusti hieman ns. haasteellista.


  • Halla-ahon ajatus federalismista oli yllättävä ja teoriassa mielenkiintoinen. Keskustalla on ollut vähän tämän suuntaisia ajatuksia, mutta taloudellinen realismi on Keskustan perääntymään jopa maakuntaverosta.

   Mitä Halla-ahon ajatus esimerkiksi maakuntakohtaisesta polttoaineverosta tarkoittaisi? Tarkoittaisiko se sitä, että harvaan asutuilla alueilla, jossa liikkumistarve on suurempi veroa laskettaisiin? Todennäköisesti päin vastoin, koska tietenkin polttoaineveron tuotto pitäisi myös ohjata maakuntiin, jossa siitä päätetään ja se olisi pois niiden valtiolta saamasta tuesta. Miten jollain kuihtuvalla Etelä-Savolla olisi varaa ikinä laskea polttoaineveroa? Päin vastoin sille olisi nostopainetta, jota hillitsisi vain halvempiin naapurimaakuntiin suuntautuva bensa-ralli.

   Tämän ongelman Keskusta on ymmärtänyt maakuntaveron suhteen. Alkuperäinen ajatus oli, että maakuntatulovero on aluksi 2% ja sitä sitten säädetään kustannusten mukaan. Käytännössä tämä voisi johtaa hyvin pian siihen, että Uudenmaan vero olisi 1,5% ja jonkun Kainuun 5% tai jopa enemmän.

   Valtion verotulojen kautta Uusimaa maksaa suuren osan Kainuun ja Etelä-Savon tapaisten maakuntien (ja niissä sijaitsevien kuntien) menoista ja ajatus federalismista kaatuu siihen, että suurin osa maakunnista elää avustusten varassa. Sellaisia malleja jossa kulutaso päätetään paikallisesti mutta viulut maksaa joku muu, pitäisi purkaa eikä lisätä.

  • Anonyymi

   Henkilökohtaisesti kannatan EU:sta vahvaa liittovaltiota, jossa jokaista jäsenmaata koskevat päätökset tehdään keskusjohtoisesti.

   Tällä hetkellä EU-jäsenmaat kiistelevät keskenään ja tuhlaavat energiaa kuten persut tappelemalla omiensa kanssa. Jäsenmaiden tulisi sen sijaan puhaltaa samaan hiileen, jolloin EU:sta saadaan vahva kilpailija Kiinalle ja Yhdysvalloille.

   Tarvitaan siis yhteinen vero- ja palkkapolitiikka, jottei resursseja tuhlattaisi pelkästään toimintojen siirtelyyn EU:n sisällä sinne missä tuotanto on jonkun kansallisvaltion säätelyn vuoksi milloinkin halvempaa.

   Pitäisi pyrkiä mielummin luomaan uutta, ja valita sijaintipaikka järkevyyden, ei esimerkiksi vero- tai palkkakustannusten perusteella.

  • Anonyymi

   taisi kahdet vaalit jussin kohdalla muuttaa kieli asua kaikille sopivaksi,

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   7427
  2. Marokkolainen käärme on hipihiljaa

   Onko kehdannut näyttää naamaansa viimeisen huutoriidan jälkeen missään ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   2434
  3. Sofian ohjelma katsotuin Discoverylla :)

   Hyvä Sofia! Ja jatkoa ilmeisesti pukkaa, koska sarja niin suosittu, Saas nähdä onko Stefan enää mukana seuraavalla kaudella 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   223
   1812
  4. Sinulle, joka koet että olen loukannut sinua

   Haluaisin, että tiedät. Olet mielestäni yleisesti ajatellen kaunis ja hyvä ihminen. Luultavasti syy siihen, etten pysty ajattelemaan sinusta sen enemp
   Tunteet
   76
   1456
  5. 42
   1314
  Aihe