Hiljainen keskusta

Anonyymi

Kaikki lienee samaa mieltä siitä, että keskustamme on valitettavan hiljainen. Katselin tuota Ideaparkin kesäohjelmaa ja tuli mieleen, ettei keskustan kannalta hyvältä näytä. Työtä on tehty ja hyviä ideoita oivallettu. Siinä olisi mallia keskustan liikepaikoille. Kaikki nämä olisi voinut toteuttaa yhtälailla keskustassa. Vaikka jo aiempinakin vuosina. Pelkkä kauppapaikan sijainti ja omistus ei enää riitä, vaan asiakkaita on houkuteltava ja vastuu siitä on paljolti kiinteistöjen omistajilla. Älkää menkö vasemmiston vinkumislinjoille, vaan laittakaa toimeksi.

14

218

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Keskusta on nykyään pelkkä eläkeläisetn nukkumalähiö. Itselläni ei ole sinne enää mitään asiaa. Lisää vain niitä rumia kerrostaloja vanhusten asunnoiksi. En tarvitse kaupungin keskustaa enää mihinkään.

   • Anonyymi

    Keskustassa auu Kari Mahtipippeli.. Kertoo vap-M kokouksissa kuinka kova Mies on. Sanomatta jää jotta usutti poliisin ja maksoi ilkivaltaa takapihallani jotta saadaan PERSKURAT hiertämästä, Penikalle tuottaa mahanpuruja kun olaan tasavakisiä. Ylivoimalla penikka uhoaa osa hakenut suojatun aseman eetei vastapuoli saa puolustautua. No tuomari ei kiihkoissaan huomaa kuka kävi pääle ja kuka ei MAHTI mensseli takaa syytteet Normi MIEHELLE. Kattos nyt joskus peilistä iittäs ja poikaas huomaa sävy ero tairtaa olla ettei itte oo yltäny?
    Sitä on naurettu onhan vaimos parturi.. Kuinka käy GS-hourut toteen Tytär etti pelto autoon AKKUA sun vehkeillä kadehritaan varmaa lapsekkin jopa venäjän orpo. Oliko Kari sun tekosia ne vainajat nykysen toriparkin alla oott varmaan pistoolillas ampunu syytömiä kun Kyylintä menee persiileen no onneksi po--iisi on suojana ja auttaa vainoamisessa.
    Ymmärrtä nyt lopettaa jo 7 vuosi eikä järki sano mitää TÖRNÄVÄLTÄ TARJOTTAIS APPUJA..


  • Anonyymi

   Olihan tuossa uudella torilla viikonloppuna ihan kivasti porukkaa. Kannattaa joskus käydä eikä vain arvuutella.

  • Anonyymi

   Ei se ideaparkikaan niitä ilmaiseksi tee, vaan tietysti kaiken aktiviteetin tarvitsemat investoinnit on asiakasyritysten kuitilla. Samaa henkeä vain keskustaan, sitähän se yritystoimintaan kuuluva kilpailu parhaimmillaan on: ne jotka onnistuu houkuttelemaan väen liikkeelle, voittaa! Ei muuta kuin hynttyyt yhteen ja tekemään eikä jäädä vain rutisemaan!

  • Anonyymi

   ei keskustaan viitsi autolla lähteä kun siellä on joka paikkaan tungettu ansoja joihin voi kolhia autonsa. On kuution kokoisia kukkaruukkuja parkkiruutujen välissä ja tolppia joka puolella.

  • Anonyymi

   Niin se keskusta-ajattelu, tai jonkun keskittäminen jonnekin yhteen paikkaan. Aikaisemmin kaupunkien keskustat olivat juuri niitä nykyisiä kauppakeskusten edeltäjiä, joihin nykyisin ahtautuvat kaikki palvelut.
   Voisi kuvitella että kauppakeskukset ovat uusia kaupunkikeskuksia ?
   Ainakin kävellä saa kutakuinkin saman verran kuin kaupunkikeskuksissa aikaisemmin, ja matkalla on sitten niitä samoja liikkeitä kuin kaupunkien keskustoissa aikaisemmin.
   Nykyisin tosin helpompi katsella ja tarkastella mitä on tarjolla ja valikoimatkin on monipuolisia.

   Kaupunkien merkitys on muutenkin etätöiden ja sähköisten palveluiden jälkeen muuttunut, suoranaista tarvetta ei oikeastaan ole, vaikka tietenkin liike-elämä pyrkii hyödyntämään kaupunkien asukasmääriä. Harvoin asuinalueet kuitenkaan ovat erityisen luonnonmukaisia tai viherpitoisia.

   Käy vaan mielessä se kaupunkikeskuksia korvaavien kauppakeskusten liiketaloudellinen tulevaisuus, onhan liikehuoneistot ainakin aluksi kohtalaisen hintavia kuluineen kun kauppakeskus on uusi.
   Kilpailu asiakkaista on ankaraa ja palvelurakenteet rakentuvat pitkälle kauppakeskusten viihdyttävyyden varaan. Suotavaa olisi siellä myös
   mukavasti asioida ja pitkäänkin vielä.
   Ehkä kyse onkin uuden elämäntavan synnystä ja arkikäytännöistä.

   No, tarjonta on joskus lopuksi aika ohutta tai kovin yhdenmukaista.
   Eikä ne pitkät kävelymatkat oikein innosta, pitäisikö olla sähköskootteri jo
   vuokrattavissa ovella ?

  • Anonyymi

   Keskustaan kalevankadulle on tulossa 18-19.6. SM-rallin lähtö ja paluupiste. Siinähän sinne saadaan pörinää.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Saisiko drifting näytöksiä Ideaparkin parkkipaikalle, mikä sen hienompaa, kun kunnon kuminpolttoa tehokkailla kilpureilla.👍

   • Anonyymi

    Keskustori olisi oikein sopiva paikka pikku kaahailulle, elämöittäisi keskustaa mukavasti kun siellä on niin hiljaista. Myös vanha rinki palautettava takaisin paikalleen, saa mautotkin taas kiertää keskustan ympäri viihdyttäen uusia asukkaita.


  • Anonyymi

   Jos on hiliaasta keskustas niin tanelinrannas nämä kullanuppulapsukaiset riehui ja heitteli poliisia oluttölkeillä ja lasipulloilla kotona opittua käytöstä

  • Anonyymi

   Ei kyllä tämä on kouluissa opittua, sitä hyväksyttyä, vihreää väkivaltaa. Eräältä ministeriltämmekin, jos tästä kysyttäisiin,onko tälläinen hyväksyttävää vai ei, niin selvää vastausta emme saisi.

   • Anonyymi

    Kyllä käytöstavat opitaan kotoa


  • Anonyymi

   Niin että yhtenä päivänä oli torilla porukaa ja jonkun kaljakuppilan terassilla oli helteellä kaljan litkijöitä? Sekö nyt teidän mielestä riittää tekemään keskustan eläväksi?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   147
   5003
  2. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   4320
  3. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   75
   3086
  4. Sofia haukkuu Martinaa

   Jaaha.. Nyt Sofia haukkuu Martinaa, että M on hänelle niin kamala. Ja jutun mukaan S aloitti kuvauksien aikana myös terapian, johon tietenkin myös kam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   339
   2605
  5. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   210
   2497
  Aihe