Hiljainen keskusta

Anonyymi

Kaikki lienee samaa mieltä siitä, että keskustamme on valitettavan hiljainen. Katselin tuota Ideaparkin kesäohjelmaa ja tuli mieleen, ettei keskustan kannalta hyvältä näytä. Työtä on tehty ja hyviä ideoita oivallettu. Siinä olisi mallia keskustan liikepaikoille. Kaikki nämä olisi voinut toteuttaa yhtälailla keskustassa. Vaikka jo aiempinakin vuosina. Pelkkä kauppapaikan sijainti ja omistus ei enää riitä, vaan asiakkaita on houkuteltava ja vastuu siitä on paljolti kiinteistöjen omistajilla. Älkää menkö vasemmiston vinkumislinjoille, vaan laittakaa toimeksi.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Keskusta on nykyään pelkkä eläkeläisetn nukkumalähiö. Itselläni ei ole sinne enää mitään asiaa. Lisää vain niitä rumia kerrostaloja vanhusten asunnoiksi. En tarvitse kaupungin keskustaa enää mihinkään.

      • Anonyymi

        Keskustassa auu Kari Mahtipippeli.. Kertoo vap-M kokouksissa kuinka kova Mies on. Sanomatta jää jotta usutti poliisin ja maksoi ilkivaltaa takapihallani jotta saadaan PERSKURAT hiertämästä, Penikalle tuottaa mahanpuruja kun olaan tasavakisiä. Ylivoimalla penikka uhoaa osa hakenut suojatun aseman eetei vastapuoli saa puolustautua. No tuomari ei kiihkoissaan huomaa kuka kävi pääle ja kuka ei MAHTI mensseli takaa syytteet Normi MIEHELLE. Kattos nyt joskus peilistä iittäs ja poikaas huomaa sävy ero tairtaa olla ettei itte oo yltäny?
        Sitä on naurettu onhan vaimos parturi.. Kuinka käy GS-hourut toteen Tytär etti pelto autoon AKKUA sun vehkeillä kadehritaan varmaa lapsekkin jopa venäjän orpo. Oliko Kari sun tekosia ne vainajat nykysen toriparkin alla oott varmaan pistoolillas ampunu syytömiä kun Kyylintä menee persiileen no onneksi po--iisi on suojana ja auttaa vainoamisessa.
        Ymmärrtä nyt lopettaa jo 7 vuosi eikä järki sano mitää TÖRNÄVÄLTÄ TARJOTTAIS APPUJA..


    • Anonyymi

      Olihan tuossa uudella torilla viikonloppuna ihan kivasti porukkaa. Kannattaa joskus käydä eikä vain arvuutella.

    • Anonyymi

      Ei se ideaparkikaan niitä ilmaiseksi tee, vaan tietysti kaiken aktiviteetin tarvitsemat investoinnit on asiakasyritysten kuitilla. Samaa henkeä vain keskustaan, sitähän se yritystoimintaan kuuluva kilpailu parhaimmillaan on: ne jotka onnistuu houkuttelemaan väen liikkeelle, voittaa! Ei muuta kuin hynttyyt yhteen ja tekemään eikä jäädä vain rutisemaan!

    • Anonyymi

      ei keskustaan viitsi autolla lähteä kun siellä on joka paikkaan tungettu ansoja joihin voi kolhia autonsa. On kuution kokoisia kukkaruukkuja parkkiruutujen välissä ja tolppia joka puolella.

    • Anonyymi

      Niin se keskusta-ajattelu, tai jonkun keskittäminen jonnekin yhteen paikkaan. Aikaisemmin kaupunkien keskustat olivat juuri niitä nykyisiä kauppakeskusten edeltäjiä, joihin nykyisin ahtautuvat kaikki palvelut.
      Voisi kuvitella että kauppakeskukset ovat uusia kaupunkikeskuksia ?
      Ainakin kävellä saa kutakuinkin saman verran kuin kaupunkikeskuksissa aikaisemmin, ja matkalla on sitten niitä samoja liikkeitä kuin kaupunkien keskustoissa aikaisemmin.
      Nykyisin tosin helpompi katsella ja tarkastella mitä on tarjolla ja valikoimatkin on monipuolisia.

      Kaupunkien merkitys on muutenkin etätöiden ja sähköisten palveluiden jälkeen muuttunut, suoranaista tarvetta ei oikeastaan ole, vaikka tietenkin liike-elämä pyrkii hyödyntämään kaupunkien asukasmääriä. Harvoin asuinalueet kuitenkaan ovat erityisen luonnonmukaisia tai viherpitoisia.

      Käy vaan mielessä se kaupunkikeskuksia korvaavien kauppakeskusten liiketaloudellinen tulevaisuus, onhan liikehuoneistot ainakin aluksi kohtalaisen hintavia kuluineen kun kauppakeskus on uusi.
      Kilpailu asiakkaista on ankaraa ja palvelurakenteet rakentuvat pitkälle kauppakeskusten viihdyttävyyden varaan. Suotavaa olisi siellä myös
      mukavasti asioida ja pitkäänkin vielä.
      Ehkä kyse onkin uuden elämäntavan synnystä ja arkikäytännöistä.

      No, tarjonta on joskus lopuksi aika ohutta tai kovin yhdenmukaista.
      Eikä ne pitkät kävelymatkat oikein innosta, pitäisikö olla sähköskootteri jo
      vuokrattavissa ovella ?

    • Anonyymi

      Keskustaan kalevankadulle on tulossa 18-19.6. SM-rallin lähtö ja paluupiste. Siinähän sinne saadaan pörinää.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Saisiko drifting näytöksiä Ideaparkin parkkipaikalle, mikä sen hienompaa, kun kunnon kuminpolttoa tehokkailla kilpureilla.👍

      • Anonyymi

        Keskustori olisi oikein sopiva paikka pikku kaahailulle, elämöittäisi keskustaa mukavasti kun siellä on niin hiljaista. Myös vanha rinki palautettava takaisin paikalleen, saa mautotkin taas kiertää keskustan ympäri viihdyttäen uusia asukkaita.


    • Anonyymi

      Jos on hiliaasta keskustas niin tanelinrannas nämä kullanuppulapsukaiset riehui ja heitteli poliisia oluttölkeillä ja lasipulloilla kotona opittua käytöstä

    • Anonyymi

      Ei kyllä tämä on kouluissa opittua, sitä hyväksyttyä, vihreää väkivaltaa. Eräältä ministeriltämmekin, jos tästä kysyttäisiin,onko tälläinen hyväksyttävää vai ei, niin selvää vastausta emme saisi.

      • Anonyymi

        Kyllä käytöstavat opitaan kotoa


    • Anonyymi

      Niin että yhtenä päivänä oli torilla porukaa ja jonkun kaljakuppilan terassilla oli helteellä kaljan litkijöitä? Sekö nyt teidän mielestä riittää tekemään keskustan eläväksi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2703
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2290
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2040
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      14
      1775
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe