Vihreiden kuntavaaliehdokas mainostaa Oulun moskeijan ovessa!

Anonyymi

Takuuvarma islamisti.

Kuntavaaleissa Oulun vihreiden listoilla ehdolla on Jamal Awad.
Awad on etniseltä taustaltaan somali. Oulun kaupunginvaltuustoon pääsynsä varmistamiseksi Awad mainostaa ehdokkuuttaan islaminuskoisille maahanmuuttajille Oulun moskeijan ovessa.

Oulun moskeija on ollut aika ajoin otsikoissa. Tammikuussa 2020 Rovaniemen hovioikeus tuomitsi Oulun moskeijassa uskonnollisena kasvattajana toimineen miehen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta 3 vuoden 2 kuukauden vankeusrangaistukseen. Rikokset tehtiin moskeijassa.

Oulun moskeijaa johtaa Abdul Mannan, joka on ollut vuosina 2012-2017 Sdp:n varavaltuutettuna Oulussa. Mannanin mukaan ”todellisen islamin” levittäminen mukaan lukien sharia-laki on tärkeää. Hänen suhtautumisensa sosialidemokraateille tärkeään vapaamielisyyteen moraalikysymyksissä noudattelee islamistista ekstremismiä, sillä Mannan on tuominnut homoseksuaalisuuden ja sukupuolten välisen yhdenvertaisuuden uskonsa vastaisena.

5

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vihreät - islamismin asialla.

  • Anonyymi

   Onnea Oulu!

   Olette vihertymässä kovaa vauhtia. Siellä teillähän näitä hyvin sopeutuvua maahanmuuttajiakin on tunnetusti juuri ollut. Näitä saatte Vihreiden kautta sitten tuplat lisää!

   Aurinkoista Kesää sinne!

   • Anonyymi

    Ainiin, ihan että päässeet kulttuuripääkaupungiksi, mutta jos vihreät saisi tuon maahanmuuton kukoistamaan niin sitten uudestaan...monikansallisuus auttaa siinäkin.


  • Anonyymi

   Tuokin kertoo kuinka härskiä porukkaa ovat! Karkotukseen heti kaikki, että kehtaavat asettua ehdokkaaksi, jos joku tyhmä raukka vaikka äänestäisi!

  • Anonyymi

   Samaisen Mannanin oma tytär sekä vävy lähtivät Syyriaan, ukko itse valehteli silmät kirkkaina, ettei "tiennyt mitään" kun jossain a-studiossa tms. oli juttua aiheesta. Suomen kieltä ei tietenkään ollut vaivautunut kolmessakymmenessä täällä loisitusta vuodesta huolimatta opettelemaan. Mannanin yrityksillä ilmeisesti myös jotain veronkiertoasioita rötöslistallaan?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   9195
  2. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   50
   859
  3. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   43
   830
  4. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   814
  5. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   60
   703
  Aihe