VNK jatkaa valehtelemistaan ja asioiden tahallista väärintulkintaa.

Anonyymi

VNK:sta ei näytä löytyvän yhtään suomen kieltä osaavaa virkamiestä.

Kukaan ei tajua myöntää olleensa täysin väärässä. Kyse on tahallisesta virkavirheestä. Se että virkavirheitä on tehty useita ja pitkän ajan kuluessa, ei millään tavalla pienennä niiden vakavuutta. Mihinkään ei saisi heidän mielestään puuttua, jos ei ole aikaisemminkaan puututtu. Salailu epäonnistui ja se on lehdistön vika!

Kuka tajuaa erota ensimmäiseksi? Valheita peitellään uusilla valheilla ja perusteettomilla väitteillä. Mitä tekee pääministeri? Jos ei pysty erottamaan pahimpia syyllisiä, niin jotain on todella pielessä.

4

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko Timo Lankinen käynyt peruskoulun?

   Jos hän on tahallaan tehnyt rikoksen, niin hänen mukaansa lakia pitää muuttaa.

   Toimittajien kannattaisi tutkia kaikki hänen kirjoittamansa ohjeet. Varmasti löytyy paljon muutakin laitonta. VNK:ssa on varmasti muitakin erilaisia keksittyjä verottomia etuisuuksia nauttivia henkilöitä.

   Jos ei edes halua oppia virheistään, niin jonkun on puututtava peliin viimeistään nyt.

  • Anonyymi

   Ilahduin verottajan päätöksestä, maalaisjärjellä muuta päätöstä ei voinut tullakaan, mutta silti olihan tässä jo pelko persiissä isommastakin korruptiosta.

  • Anonyymi

   Timo Lankinen a muu VNK:n ja VTV:n väki kuvittelee ihan tosissaan, että he voivat päättää asioista oman mielipiteensä mukaan. Jos joku asia on heidän mielestään väärin, niin heillä on oikeus korjata se salaisilla sopimuksilla. Ei seuraamuksia vaikka jäisivät kiinni. Haluttu hyöty saavutetaan lähes aina muiden huomaamatta mitään.

   Jos VTV toimisi lain mukaisesti, suurin osa VNK:n laittomuuksista paljastetaisiin heti eikä kukaan uskaltaisi yrittää mitään laitonta.

   • Anonyymi

    Kuka oikeasti on johtanut VTV:tä? Jokuhan ne "ylijohtajat" ja "pääjohtajan" valitsee ja kertoo mitä heidän on tehtävä tai olla tekemättä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   232
   7566
  2. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   198
   6228
  3. Sofia haukkuu Martinaa

   Jaaha.. Nyt Sofia haukkuu Martinaa, että M on hänelle niin kamala. Ja jutun mukaan S aloitti kuvauksien aikana myös terapian, johon tietenkin myös kam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   360
   3610
  4. Kauhea kuva Stefun instassa

   Onko itse piru sarvineen? Saa aikaan kylmiä väreitä.....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   3368
  5. Äänestysaktiivisuus oli vaalien suurin häviäjä - demokratia kärsii

   Äänestys­aktiivisuus oli vaalien suurin häviäjä: ”Alkaa olla demokratian kannalta kriisitasolla”, sanoo tutkija. https://www.hs.fi/politiikka/art-200
   Maailman menoa
   200
   2245
  Aihe