Miksi Sannan ostokset on salattu?

Anonyymi

Ai siksi, ettei se kenellekään kuulu mitä Sanna syö? Tämä on sitä naurettavaa olkiukkoilua ja muuta harhauttamista. Yleensä asia salataan silloin, kun siinä on jotain sellaista, joka julkisena tietona aiheuttaisi ongelmia. Tämä on ihan yksinkertaista ja selkeää logiikkaa. Esim. yksityisyydensuoja jne.

Sannan ostokset on salattu, koska julkisena tietona Sannan toiminta johtaisi pääministerin maineen lopulliseen romahtamiseen, ja tässä tapauksessa olisi myös erittäin vaikea tehdä Sannalle "haavistot". Jos ei olisi mitään salattavaa, niin tietenkin maineestaan huolehtiva haluaa näyttää yhteiskunnalle, ettei hän ole toiminut kyseenalaisesti, tai laittomasti. Nyt pääministerin mainetta ja asemaa puolustetaan salaamalla asia. 1+1=2

11

56

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aamupalaraha tarkoittaa kai kaurapuurorahaa?

  • Anonyymi

   Kylmä ruoka lienee mikrotettavia eineksiä? Mikroaterioita?

  • Anonyymi

   Perustuslakiasiantuntija Martin Scheinin mukaan pääministeri Sanna Marinille kuului samat oikeudet kuin muillekin työläisille eli hän saattoi huoletta ottaa työnantajan tarjoaman ja työnantajan maksaman ruokaedun perheelleen ja Sannalle olisi nyt riittänyt, että ilmoittaa verottajalle.

   Ei työläisen tarvitse miettiä työnantajan tarjoamien etuuksien laillisuutta työnantajan näkökulmasta, se on työnantajan vastuulla eli Timo Lankisen.

   Perustuslakiasiantuntija Scheinin mukaan tässä tapauksessa pääministeri Sanna Marinin työnantaja oli Timo Lankinen, joka tietysti oli ottanut SDP:n puheenjohtaja Sanna Marinin töihinkin.
   Työnantajana Timo Lankinen päättää mitä etuuksia hän tarjoaa ottamalleen työläiselle.

   Perustuslakiasiantuntija, ihmisoikeusprofessori Martin Scheinin tulkinnan mukaan Timo Lankinen työnantajan ominaisuudessa voi siis myös erottaa Sanna Marinin esim. tuotannollisista syistä.

   Tällöin Sanna Marinin ei edes tarvitse ilmoittaa erottamistaan verottajalle.

   • Anonyymi

    Ts. vastedes yrittäjät voivat lisätä itsensä firmansa palkkalistoille ja ostaa kotiinsa ruoat koko perheelle firman piikkiin (ja siis vähentää ostot firman verotuksessa).


   • Anonyymi

    Jännä näkemys kommariproffalla.
    Lain mukaan pääministeri on valtioneuvoston kanslian päällikkö.


  • Anonyymi

   Kaikki lahjukset ovat korruptiota, ja sitähän sdp on harrastanu jatkuvasti.

   • Anonyymi

    Suomi on läpikorruptoitunut maa.
    Demarit ovat tehneet lakeja, jotka antaa ammattiyhdistyksille vuosittain kymmenien miljoonien eurojen arvosta rahallista hyötyä. Vastaavasti ammattiyhdistykset antavat demaripoliitikoille rahaa.
    Kokoomuslaiset ovat yritystukien takuumiehinä. Vastaavasti yritykset ovat antaneet rahaa kokoomuspoliitikoille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Niille pitäisi järjestää oma reservaatti, jossa touhuilevat keskenään saastuttamasta Suomea, mikä oli ja on aivan toisen kansan nimitys.


  • Anonyymi

   Ilman demlalaisia perustuslaki- ja ihmisoikeusasiantuntijaprofessoreja tavallinen ihminen luulisi, että demareitakin koskisivat samat säännöt kuin muitakin kuolevaisia.

  • Anonyymi

   Kustannukset ja sisältö on kaksi eri asiaa, toinen niistä menee yksityisyyden puolelle.
   Toiseksi on ihan sama mitä Marin on ostanut, vaikka hampurilaisia koko rahalla tai muuta niin mitä ihmeen merkitystä sillä on, se on yksityinen asia oli sen maksanut kuka hyvänsä.

   Vaikka Marin saa ilmaiset autokyydit niin ei sekään kuulu muille minne hän saa ne kyydit, maksaa ne kuka hyvänsä.

   Terveisin persua äänestävä, kukahan tätä samaa jaksaa vääntää, pitää jo persunkin alkaa jollekkin selittää näitä asioita.

  • Anonyymi

   Koska sannan todellinen "bilehile-elämä" nousee miljooniin euroihin

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   112
   4123
  2. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   3562
  3. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   67
   2872
  4. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   2285
  5. Sofia haukkuu Martinaa

   Jaaha.. Nyt Sofia haukkuu Martinaa, että M on hänelle niin kamala. Ja jutun mukaan S aloitti kuvauksien aikana myös terapian, johon tietenkin myös kam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   319
   2197
  Aihe