Ihmiset ovat pettäneet luottamukseni. Miten voin luottaa Jumalaan?

https://www.youtube.com/watch?v=zXo5Db2-zWg&t=1s

Luottamus rakentuu todistukseen, varmuuteen siitä että voi luottaa.

Raamatun Sana todistaa monin kertomuksin, että ihmiset ovat ailahtelevia, erehtyväisiä, ja monesti epäluotettavia, pettävät, valehtelevat, ajavat omaa tahtoaan ja toimivat kaikin puolin epätäydellisesti.

Et voi panna 100% luottamustasi ihmiseen. Luotettavin, paras ystäväsikin voi sinut pettää, tai hän ei jostain syystä pääse apuun hätäsi hetkellä.

Jumalan Sana todistaa että Jumalaan voi luottaa. Kun lukee Raamatun kertomuksia kokonaan, ja ymmärtää ne kokonaisuuksina, vahvistavat ne aina Jumalan raamatussa lauseita jotka kertovat Jumalan ominaisuuksista.

Jos sinulla ei ole aikaa juuri nyt lukea raamatun tarinoita kokonaan ja pureskella niitä niin että todella käsität ne sisimmässäsi, suosittelen katsomaan youtubekanavaa BIBLEPROJECT. Kanavalla on englannin kieltä osaaville aivan mahtavat animoidut tiivistetyt kertomukset tärkeimmistä raamatun asioista ja tarinoista, viihdyttävässä audiovisuaalisessa muodossa, kiehtovasti kerrottuna.

Nämä raamatun kertomukset huokuvat sitä että Jumala täyttää aina lupauksensa, ja Hänen tahtonsa on auttaa meitä, ja antaa meille viisauttaan. Jos Hän vie meidät koettelemuksiin, Hän tuo meidät aina niiden läpi, onnistujina ja voittajina. Jumalaan voit luottaa.

Jumala sanoo sanassaan, että Hän on Kaikkivaltias, kaikkivoipa, ja kaikkiviisas. Jos Hän tahtoo jotain, se toteutuu!

Ihmisten älykkyys on todella rajallinen, ja tämä maailma on kompleksi ja ihmeellinen paikka. Voimme tehdä tutkimuksia ja löytää lainalaisuuksia, muttemme elinaikanamme kerkeä edes opettelemaan pientäkään osaa kaikista mahdollisista lainaalaisuuksista ja yksityiskohdista, mitä maailmassa on. Meillä ei edes ole keinoja omassa älykkyydessämme tutkia pienintäkään osaa ympäröivästä elämästämme, kaikessa tulee jonkin raja vastaan. Rajoja voidaan toki rikkoa, mutta uusi raja tulee aina vastaan.

Jumala todistaa olevansa kaikkiviisas. Eikä Hänelle ole mikään mahdotonta. Vaikka yhdistäisimme kaikkien ihmisten aivot kollektiiviseksi aivokkeeksi ja lisäisimme siihen järjestelmään huippuluokkan tekoälyn, jää ihmisviisaus ja älykkyys aina kakkoseksi Jumalan viisaudelle ja älykkyydelle.

Ihmisviisauden alla on hyvä miettiä aina hetki, analysoida tilannetta ja mahdollisuuksia, ennen kuin tekee ratkaisun ja päätöksen. Mahdollisuus tehdä parempi päätös toimitettavasta asiasta paranee, kun miettimään tulee mukaan toinen ihminen. Puhumattakaan toteuttamisesta. Mutta tässä tulee taakkana myös kommunikaatioon käytettävä aika, ja silti riippuen ongelmanratkaisun ja toimeksiannon vaikeusasteesta, on olemassa siihen suhteellinen “virhemahdollisuus”.

Kun lisäämme ihmisiä, “viive” päätöksen teossa lisääntyy, ja mahdollisuus ihmisten ajaa omia agendojaan päätöksen teossa nousee. On mahdollista syntyä taisteluja tahtotilojen välillä ja jo on soppa syntymässä.

Mitä enemmän ihmisiä tutkii asioita ja tuo viisauttaan ja näkökulmiaan pöytään, sitä suurempi mahdollisuus on ajan kanssa tehdä viisas ratkaisu, jos ihmiset ovat omistautuneet samalle päämärälle vilpittömästi. Mutta tämäkin päätöksen teko vie enemmän ja enemmän aikaa riippuen sen vaikeusasteesta, ja kun aika kuluu, on riski että ympäröivän maailman tilanne muuttuu niin, että jotkut näkökulmat, joita on päätöksen teon rakennuksessa otettu huomioon, ovat vanhentuneet.

Kaikki tämä tekee ihmisviisaudessa tapahtuvan päätöksenteon monimutkaisissa asioissa todella vaikeaksi. Mitä vaikeampi ongelma on ratkaistavana, sitä enemmän se vie aikaa, ja exponentiaalisesti sitä suurempi mahdollisuus on tehdä negatiivisesti kokonaiskuvaan vaikuttava päätös.

Ihminen yksilönä pystyy hahmottamaan vain rajallisen määrän yksityiskohtia, ja osakokonaisuuksia.

Jumala tietää, tuntee ja hallitsee JOKAISEN YKSITYISKOHDAN, sekä KOKO KOKONAISUUDEN OSAKOKONAISUUKSINEEN. Hän on Sanallaan, Voimastaan ja Viisaudestaan luonut kaiken, ja Hänen täydellinen valtansa sitä ylläpitää ja siihen kokonaisuuteen luo uutta, ja antaa vanhan kuolla.

Jumala sanoo Sanassaan että Jeesuksen Kristuksen omille, on luvattu Pyhä Henki. Tuo Pyhä Henki joka tuo ihmiselle koko totuuden. Tämä Pyhän Hengen yhteys on yhteys, jossa avulla Jumala toimii oman rajallisen ihmisviisautemme, ja älykkyytemme sijasta.

Jumalaan voit siis luottaa, koska Hän todistaa sinulle Pyhässä Hengessä, olevansa Kaikkivaltias Jumala. Jeesuksen Kristuksen kautta on sinulle luvattu tämä Pyhä Henki, ja pelastus, tästä korruption ja kapinan maailmasta.

Jumala loi meidät ihmiset kuvakseen, ja Pyhän Hengen temppeleiksi, jolloin meillä on suora yhteys Jumalan itsensä kanssa.

Jeesus Kristus on tuo tie tähän yhteyteen. Jeesus Kristus on Jumalan Sana, eli totuus, ja ainoa pelastus kaikelta pahalta, eli ELÄMÄ.

Viisas on siis se, joka Kolmiyhteistä Kaikkivaltiasta Jumalaa pelkää, sillä Hän on Kaikkiviisas, ja Hän hallitsee kaikkea. Ja viisas on se, joka ei luota omiin aivoituksiinsa, vaan Kaiken Luojaan.

Jeesus Kristus on Kuningasten Kuningas

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Raamatun Sana todistaa monin kertomuksin, että jumalat ovat ailahtelevia, erehtyväisiä, ja monesti epäluotettavia, pettävät, valehtelevat, ajavat omaa tahtoaan ja toimivat kaikin puolin epätäydellisesti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   14370
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   1812
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   73
   1523
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1220
  Aihe