Asuntoja ei jonoteta Helsingissä. Asuntojonoa ei ole olemassakaan.

Anonyymi

Parin vuoden takaisen YLE:n uutisen mukaan Helsingin Kaupungin asuntojono on kasvanut jo 24.000 asuntojonossa olijaan.
https://yle.fi/uutiset/3-10497951

Helsingin kaupunki itse määrittelee asian niin, että minkäänlaista asuntojonoa ei ole Helsingin Kaupungilla edes olemassakaan.

"– Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön toimialan asiakkuusjohtaja
Mari Randell kertoo, ettei asunnon saanti kaupungissa perustu
jonottamiseen. Näin ollen kukaan asuntoa odottava ei voi ohittaa
toista asuntoa odottavaa.
– Hakijat jaetaan erittäin kiireellisiin, kiireellisiin ja asunnon tarpeessa
oleviin.
– Asiassa edetään asunnonhakijoiden kiireellisyyden ja asunnon
tarpeen perusteella."

Siis Helsingin Kaupungin selostuksen perusteella nuo 24.000 asuntojonossa olevaa ihmistä eivät ole jonottamassa asuntoa, eikä jonotusta ole olemassa. Tällä perusteella Helsingin kaupunki katsoo, että perussuomalaisten vaalimainos oli harhaanjohtava, koska sen tekstissä luki "Tuli jonon ohi".
https://yle.fi/uutiset/3-11969327

Tällainen Kaupungin antama mielipiteen tyyppinen selostus katsotaan niin vedenpitäväksi, että Perussuomalaisten 5000 kuntavaalimainosta määrättiin sen perusteella poistettavaksi.

Tällaisen asian saisi joku Euroopan Ihmisoikeusneuvosto mielellään tutkia.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämä on ihan totta; itse menetin asuntoni Helsingissä avioeron seurauksena, ja minulle ei järjestetty asuntoa lainkaan, ja tähän liittyvään kysymykseeni ei edes vastattu, joten oli pakko muuttaa muualle, ja ... duuni jäi sinne sitten samalla... Mikäs tässä on tukia nostellessa.

   Niin, Ysityiseltä en olisi voinut saada asuntoa koska se olisi ollut liian hintava suhteutettuna siihen että kuinka paljon minulle tosiasiassa jäi rahaa käteen...

  • Anonyymi

   Lupaahan Sanna Marinkin TV-mainoksessa vanhuksille parempaa hoivaa ja huoltoa. Silti Marin oli kuitenkin vuonna 2019 Tampereella päättämässä, että vanhustenhoidosta poistetaan 10 työntekijää.
   https://youtu.be/2BlPTCXajgI?t=35115

   Äänestyksessä Sanna Marin vastusti Vasemmistoliiton ehdotusta, ja kannatti 10 hoitajan leikkaamista, jolla säästettiin 450.000 euroa.

   Sanna Marin ei käytännössä tee lainkaan niin, kuin TV-mainoksissansa lupaa. Miksi ei Sanna Marinin TV-mainoksia kielletä?

  • Anonyymi

   Onneksi pääsin pois Helsingistä ja matunaapureista. Oli erittäin kurjaa lähteä aamuisin töihin kun kaikki matunaapurit olivat yön melskanneet ja töihin lähtiessäni alkoivat nukkumaan.
   En tarvitse enää unilääkkeitä eikä viinaakaan tarvitse juoda v*tutukseen viikonloput vaan pelkästä ilosta kun saan vihdoin kunnon yöunet!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   12269
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   83
   2081
  3. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   1393
  4. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   66
   1130
  5. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   52
   1044
  Aihe