Juudan heimon armahdus

Anonyymi

”Minä teen väkeväksi Juudan heimon ja autan Joosefin heimoa. Minä saatan heidät kotiin, sillä minä armahdan heitä, ja he tulevat olemaan, niinkuin en minä olisi heitä hyljännytkään. Sillä minä olen Herra, heidän Jumalansa, ja kuulen heidän rukouksensa.”
Sak 10:6

5

57

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olipa viisas aloitus kiitos jumalalle joka on jakanut tuollaista viisautta lihalle ja verelle.

   Alla hieman lisää jumalan ilmoitusta hyvässä hengessä:

   Lihallisia ihmisiä jotka on määrätty kadotukseen ja joilla ei ole mitään osaa Jumalan kanssa (who can have no communion with God). Sen että kristityt ovat 'lihaa ja verta' todistaa rukouskirja:

   "Kuka ikinä kohtaa viisaan ja koulutetun kristityn voi sanoa: 'Siunattu olet sinä Herra universumin Kuningas joka jaat tällaista viisautta lihalle ja verelle.'"

  • Anonyymi

   Ikiaikaisen luojajumalan sanaa vääräuskoisista epäjumalanpalvojista.

   KUOLLEIDEN KRISTITTYJEN KOHTALO
   Kuolleiden kristittyjen ruumiita kutsutaan nimellä 'Pegarim', mikä on sana jota Raamattu käyttää kirottujen sekä eläinten raadoista, mutta ei koskaan hurskaista kuolleista joita kutsutaan nimellä 'Metim'.

   Täten, Schulchan Arukh määrää että kuolleesta kristitystä tulee puhua samoin kuin kuolleesta eläimestä.

   Iore Dea, (377, 1), sanoo:

   "Surunvalitteluja ei tule tarjota kenellekään joka on vastuussa palvelijansa kuolemasta. Kaikki mitä voidaan sanoa on: 'Palauttakoon Jumala menettämäsi, samaan tapaan kuin me sanomme ihmiselle joka on menettänyt lehmän tai aasin.'"
   "Myös kristittyjä ei tarvitse välttää seitsemää vuorokautta sen jälkeen kun he ovat haudanneet jonkun, kuten Mooseksen laki vaatii, koska he eivät ole ihmisiä; sillä eläimen hautaaminen ei saastuta henkilöä."

   Iebhammoth, (61a), sanoo:
   "Nokhrimia ei tule pitää epäpuhtaana hautaamisen jälkeen. Sillä sanotaan: 'Te olette minun lampaitani, kedon lampaita; te olette ihmisiä. Täten teitä kutsutaan ihmisiksi, mutta ei Nokhrimeiksi."

  • Anonyymi

   Aamen kiitos Jeesus ja kunnia sekä ylistys hänelle, joka kaiken hyvin tekee, ihmisten pahuudesta huolimatta!

  • Anonyymi

   ” Ei Jumala ole hyljännyt kansaansa, jonka hän on edeltätuntenut. Vai ettekö tiedä, mitä Raamattu sanoo kertomuksessa Eliaasta, kuinka hän Jumalan edessä syyttää Israelia:
   "Herra, he ovat tappaneet sinun profeettasi ja hajottaneet sinun alttarisi, ja minä yksin olen jäänyt jäljelle, ja he väijyvät minun henkeäni"?
   Mutta mitä sanoo hänelle Jumalan vastaus? "Minä olen jättänyt itselleni seitsemäntuhatta miestä, jotka eivät ole notkistaneet polvea Baalille."
   Samoin on nyt tänäkin aikana olemassa jäännös armon valinnan mukaan.”
   Room 11: 2-5

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   148
   5104
  2. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   4385
  3. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   75
   3100
  4. Sofia haukkuu Martinaa

   Jaaha.. Nyt Sofia haukkuu Martinaa, että M on hänelle niin kamala. Ja jutun mukaan S aloitti kuvauksien aikana myös terapian, johon tietenkin myös kam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   340
   2637
  5. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   2517
  Aihe