Nyt on kasvihuoneeseen uusittu lasit

Anonyymi

ja uusi kivetys, ja terassi saa vielä uuden öljyn.
Laituri maalataan toiseen kertaan ja sitten voiki loppuviikon taas olla. On se ihanaa kun on työtön. Ei sitä jaksaisi tehdä mitään jos olisi töissä.
Tässä sen näkee että kun on työttömänä, pitää paljo n parempaa huolta kaikesta ja jaksaa korjata ja uusia. Jos olisimme töissä tämä olisi varmaan roikkunu iät ja ajat rempallaan.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Meillä on uusittu pihan nurmikko, jota ei ole tehty 25 vuoteen vaikka olisi jo pitäny aikoja sitten. Nyt orastaa jo... ihanaa.

      Mökillä on uusittu mökin katto ja rakennettu lisäaitta.

    • Anonyymi

      Oikeestihan nämä köyhyyspalstalaisten "mökit" on perikuntien omistamia yhteismökkejä eli entisia köyhien vakituisia asumuksia. Niistä on lapsikatras lähtenyt maailmalle 60- ja 70-luvuilla leveämmän leivän perään Ruotsiin tai edes Etelä-Suomeen. Vanhukset ovat jo kuolleet.

      Nyt sitten omistus on jo seuraavalla polvella, koska asumukset sijaitsevat kuolevilla syrjäseuduilla, joilta kukaan ei mitään vakituiseen asumiseen enää edes halua. Ei saada myytyä, joten nimitetään hökkeliä "mökiksi".

      Mökit ovat ahtaita, alkeellisia ja huonokuntoisia. Riitainen perikunta ei ole rahaa niihin satsannut. Eikä sitä rahaa edes olisi, sillä koko vähä-älyinen suku ei ole missään pärjännyt, ei koulutuksessa eikä työelämässä. Takahikiän köyhyys on vain siirtynyt betonilähiöihin.

      Mutta mikäs sitä on välillä "kesäautolla" lähteä betonilähiön ahtaudesta maalle virkistäytymään. Pihan perällä on lahoava huussi, jota tyhjennetään, jos kännäämiseltä jaksetaan. Harvoilla näistä sitä omaa rantaakaan on, mutta ainahan voi köyhyyspalstalla niin väittää. Tosiasiassa köyhän pikkukunnan uimarannalle on "mökiltä" 15km matka, josta viimeiset 2km mutkittelevaa kinttupolkua pitkin.

      • Anonyymi

        Tiedätkö että tosi vanha mökki on mieltön aarre!!!! Mitä vanhemi sen parempi. itse en voisi ikinä huolia edes ilmaiskeksi sellaista mökkiä missä olisi vedet ja vessat ja talo joka ei edes näytä mökiltä! Hyi, kun kattelee ihmisten mäkkejä jotka on kuin kaupunkitaloja, niin säälittää heidän visionsa. Hiveitä. Mökin pitää olla vanha ja ainaisen korjauksen tarpeessa, silloin tietää olevansa mäkillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedätkö että tosi vanha mökki on mieltön aarre!!!! Mitä vanhemi sen parempi. itse en voisi ikinä huolia edes ilmaiskeksi sellaista mökkiä missä olisi vedet ja vessat ja talo joka ei edes näytä mökiltä! Hyi, kun kattelee ihmisten mäkkejä jotka on kuin kaupunkitaloja, niin säälittää heidän visionsa. Hiveitä. Mökin pitää olla vanha ja ainaisen korjauksen tarpeessa, silloin tietää olevansa mäkillä.

        Täysin ymmärrettävää, että ihminen haluaa betonilähiön passiivisuudesta vaihteluun autioituneen syrjäseudun pikkukunnan perämetsään romahtamisvaarassa sinnittelevään vajakkisuvun yhteiseen "mökkiin". Siellä eivät ihmiset kyläkeskustan raitilla katso vajakkeja kieroon, koska ovat itse samanlaisia ja todennäköisesti vielä verisukulaisiakin.

        Siellä maalla tyhmä köyhäkin saa onnistumisen kokemuksia, kun esim. onnistuu sytyttämään tulet ruostuneeseen pallogrilliin ja valmistaa itse tyhmän köyhän herkkuaterian bensikseltä ostetuista halpis grillimakkaroista (lihaprosentti 5, rasvaprosentti 45, hiilihydraatteja 80). Siihen pari väljähtynyttä keskikaljaa lisänä, niin johan on köyhällä tyhmällä herkkua. Kun makkarat on syöty, jatkavat sitten pelkillä kaljalla.


    • Anonyymi

      Miten betonibunkkereissa vuokralla asuvat apaattiset kelan mannekiinit voi olla noin katkeria siitä, että joillakin ihmisillä on ihan oma mökki , vaikka vanhakin.

    • Anonyymi

      Kyllähän se kyrsisi nytkin hikoilla duunissa jossain homeisessa ja kuumassa perseluolassa.

    • Anonyymi

      Täällä puhutaan tosi usein siitä, miten kukakin on jostakin kovasti kateellinen.

      Itse en ylipäätään kadehdi ketään enkä koskaan. En edes muista, olisinko koskaan kadehtinut... Mutta sitä on varmasti betonilähiöiden vajakkien vaikea ellei peräti mahdotonta uskoa.

      • Anonyymi

        Kivat sulle vaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe