Oletko jo ottanaut korona vaccin ??

17

147

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Koronarokotetta on annettu jo miljoonille ihmisille ilman suurempia ongelmia. Pandemia alkaa tukahtua, koska ihmisiä on rokotettu niin paljon.

  • Anonyymi

   Milloin uskovaisista tuli valeuutisia levittäviä typeryksiä? Olen ottanut, enkä ole oireillut.

   • Anonyymi

    Uskovaiset ovat olleet aina valeuutisten ja disinformaation levittäjiä.


   • >Milloin uskovaisista tuli valeuutisia levittäviä typeryksiä?

    Voimakas buusti tähän tapahtui 2016, kun Don valittiin pressaksi. Silloin nähtiin, että hyvinkin korkealta voidaan puhua pelkkää skeidaa. Miksei sitten alhaalta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Uskovaiset ovat olleet aina valeuutisten ja disinformaation levittäjiä.

    Eivät uskovaiset, vaan helluntailaiset.
    Syy ei ole uskonnollinen kuin käänteisesti.

    Helluntailaisuus on täysin eri valheille perustettu. Sen motiivit ovat moninaiset: valheprofetioilla, valheennustuksilla, Raamatun valhetulkinnoilla heikentää Raamatun ja kristinuskon uskottavuutta.

    Helluntailaiset eivät kuitenkaan itse ole kristittyjä vaikka sellaisina esiintyvätkn, vaan antikristittyjä, kristittyjen vastaisia. He ovat alusta asti, jopa anabaptismista alkaen hyökänneet kristinuskoa, etenkin uskonpuhdistusta vastaan ja tekevät sitä aktiivisesti kaikkialla, myös ympäri S24-foorumeita. Tänäänkin.


  • Anonyymi

   Hydroklorokiini ei liity rokotuksiin, vaan koronan hoitoon. Trump mainosti yleisesti tätä malarialääkettä, joka on monille hengenvaarallinen, ja osoittautui myös suurimmalla osalla tehottomaksi.

  • Anonyymi

   https://koronarealistit.com/ala-ota-koronarokotetta-dr-michael-yeadon/

   En ole ottanut, enkä aio ottaa. Kannattaa oikeasti perehtyä asioihin, eikä sokeasti suostua massan mukana kaikkeen. Itse päätät mitä ainetta elimistöösi otat. Rokotteen piikkiproteiinin on todettu jäävän elimistöön, ei todellakaan vain paikallisesti olkavarteen.

   • Anonyymi

    "Kannattaa oikeasti perehtyä asioihin, eikä sokeasti suostua massan mukana kaikkeen"

    Joo, sama koskee myös sinua ja muitakin salaliittoteoreetikoita.

    Tottakai piikkiproteiini jää elimistöön. Se jää sinne myös silloin kun saa koronatartunnan. Ja sitten kun sairaus on ohi, T-solut syövät sen jäänteet pois.


  • Anonyymi

   Minut on rokotettu kahdesti. Eka kerralla tuli isommat oireet, ne alkoivat samana päivänä ja menivät aika hyvin ohi noin kolmessa viikossa. Oireet evät olleet kovin voimakkaita mutta kuitenkin epämiellyttäviä.

  • Ei tullut ekasta mitään oireita. Toinen tuikataan heinäkuussa.

  • Ja tästä aloituksesta sain bannin 7 pv.

   • Anonyymi

    Kaikki salaliittoteorioita levittävät viestit pitäisi poistaa heti.


  • Anonyymi

   Minut on rokotettu. Mitää kauheaa ei tapahtunut. Rokotus ei edes sattunut, koska lääkeaine ei kirvele. Maailmassa on rokotettu jo miljoonia, eikä suuria ongelmia ole ollut, mutta koronapandemia on tukahtumassa. Rokotteen hyödyt ovat merkittävästi suuremmat kuin mahdolliset haitat.

   Mitä tulee Petri Paavolan salaliittoteorioihin korokarokotteesta, niin ne tulevat pimeydestä. Petri Paavola on väärä profeetta. Pysykään kaukana siitä lietsojasta.

   • Anonyymi

    Rokotettuja on satoja miljoonia, ehkä voimme jo vihdoin todeta ettei ollut microsiruja tai magneetteja jne...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Rokotettuja on satoja miljoonia, ehkä voimme jo vihdoin todeta ettei ollut microsiruja tai magneetteja jne...

    Eikä myöskään lääkemyrkkyä, millä Petri Paavola on koko ajan pelotellut seuraajiaan.


  • Anonyymi

   Ano Turtiaisen 9.6.2021 pitämä puhe eduskunnassa.

   Arvoisa puhemies! Selonteossa ja valiokunnan mietinnössä mainitaan monenlaisia ja ihan todellisia haasteita Suomen turvallisuudelle. Niistä puuttuu kuitenkin tällä hetkellä arjessamme enemmän kuin läsnä oleva Suomen ja suomalaisten turvallisuuteen erittäin vakavasti kohdistuva haaste. Tarkoitan niin kutsuttuja koronarokotteita, jotka ovat myös jakaneet kansamme kahtia: valveutuneisiin ja harhaan johdettuihin.
   Arvoisat kollegat, saatan nyt tietoonne seuraavan informaation, ettekä te tämän kuultuanne voi enää koskaan vedota tietämättömyyteen liittyen siihen riskiin, mille Suomen kansalaiset on altistettu. Suomi injektoi parhaillaan kansalaisiinsa myrkkyjä, jotka on naamioitu koronarokotteiksi.
   Ensimmäiseksi — kuunnelkaa tarkkaan — yhdelläkään Suomessa injektoitavalla koronarokotteeksi naamioidulla myrkyllä ei ole myyntilupaa vaan ainoastaan Euroopan lääkeviraston ehdollinen markkinointilupa. Ehdollisen luvan ehdoissa lukee, että lupa on ehdollinen ja että ”saatavilla olevien tietojen on osoitettava, että lääkkeen hyödyt ylittävät sen riskit.”
   Toiseksi, arvoisat kollegat, median toitotuksesta huolimatta Suomessa ei ole virallisesti vielä kuollut yhtään ihmistä koronaan. THL:n mukaan viralliset kuolinsyyt julkaistaan vuoden 2020 osalta vasta vuonna 2022. Fimean mukaan Suomessa on kuitenkin kuollut 78 ihmistä koronarokotteeseen ja vakavia käsiteltyjä haittailmoituksia on 1 306 ja käsittelemättömiä ilmoituksia on 3 630. Noin 57 prosentissa käsitellyistä ilmoituksista haitat on arvioitu vakaviksi. Lähde tälle on Fimea.
   Kolmanneksi, koronarokotteiksi naamioitujen myrkkyjen ehdollisissa markkinointiluvissa lukee myös: ”Hakijan tulee pystyä toimittamaan kattavat kliiniset tiedot tulevaisuudessa.” Hyvät kollegat, tämä teksti on suoraan Euroopan lääkeviraston EMAn sivuilta.
   Olen sanonut täällä useasti, että kyseessä on ihmiskoe. Suomalaisille ei ole kerrottu Nürnbergin säännöstön vastaisesti, että kyseessä on ihmiskoe. Nyt tällä puheella olen tehnyt kaikki teidät sekä median edustajat tietoisiksi siitä, että kyseessä on ihmiskoe ja että sen tulokset ovat hirveitä. Vertailun vuoksi edellinen, pieleen mennyt rokotekokeilu Pandemrix keskeytettiin, kun haittavaikutuksia oli 32 kertaa vähemmän kuin nyt. Kysynkin nyt teiltä kaikilta: kuinka monen ihmisen tulee kuolla tai vammautua, että saamme keskeytettyä tämän ihmisten tappamisen ja vammauttamisen?
   Hyvät kollegat ja arvoisat median edustajat, te olette nyt tietoisia kansakuntaamme kohtaavasta äärimmäisen vakavasta turvallisuusuhasta ja siitä, että koronainjektioiden haitat ylittävät hyödyt. Teillä ei ole enää syytä olla toimimatta kansakuntamme pelastamisen eteen.
   Lopuksi, jos te johdatte kansalaisia vielä harhaan kertomalla heille esimerkiksi satuja, että rokotteet ovat turvallisia ja että niillä on myyntilupa, te osallistutte tahallanne useaan rikokseen, joista vakavin saattaa olla kansanmurha. Muistutan vielä kerran kaikkia, siis ihan jokaista: rikoksesta tulee tahallinen, kun sen tekee tietoisesti. Nyt te kaikki olette tietoisia. — Kiitos.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi perhe ei puutu Stefun ongelmiin?

   Vaikka onkin suvun musta lammas ja häpäissyt kaikki niin silti, miksi suku ei halua auttaa häntä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   2466
  2. Maisa lomalla yksin?

   Yhdessäkään kuvassa ei näy edes vilahdusta miehestä..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   2119
  3. Joko Sofia löytää tänään uuden rakkaan

   On varmaan aika jättää entisen parisuhteen savuavat rauniot taakse ja lähteä kohti uusia seikkailuja. Nyt varakkaiden helsinkiläismiesten vaimojen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   1181
  4. Rattijuopon uhriksi 16 vuotias tyttö

   Ikaalisista passitettiin ennen rattijuopot linnaan.Nyt vaan silitellään päätä.
   Ikaalinen
   23
   1159
  5. Sofialle, luet kumminkin

   Nyt on vuosi seurattu tätä kiihkeää vuosisadan romanssia. Ja on ollut turbulenssia mennen, tullen ja palatessa. Ei ole enää perässä pysynyt tässä on/O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1024
  Aihe