Ei se äänien määrä....

Anonyymi

...vaan se kuka ne laskee.

2007 vaalivilppi... 2019 vaalisääntöjen rikkominen... ääniä löytyy uurnista enemmän kuin on äänestäjiä... mediavälitteinen äänestäjien manipulointi... muu vaalivaikuttaminen... Onko vaalivilppiinkin turvautuminen "hädän tullen" oikeutettu?

On aidosti syytä olla huolissaan poliitikoiden moraalista, sillä meillä on niin kovia paineita osana Eurooppaa ja maailmaa, että se voi tarpeen tullen "oikeuttaa" kyseenalaisiin ratkaisuihin. Olemme nimittäin nähneet miten peloissaan poliitikot ovat kansainvälistä maineestamme, EU-jäsenyydestä, Venäjästä, yksinjäämisestä jne. Esim. "ennennäkemätön mainehaitta", jolla kiristettiin puolueita välttämään EU:n herruuden kyseenalaistamista. Nämä ovat valtavan voimakkaita vaikuttimia suomalaisessa politiikassa ja tässä on se alue, josta kumpuaa motiivit taistelussa EU-kriittisyyttä ja suomalaisen demokratian, sekä yleensä isänmaallisen suomalaisuuden henkeä vastaan. Eihän isänmaallisuus ja kansallismielisyys oikeasti ole huonoja arvoja, vaan ne ovat EU-kriittisyyttä herättäviä arvoja. Eikä EU-kriittisyyskään ole huono arvo, vaan se muodostuu siitä, mitä EU on ja mitä seurauksia jäsenyydellä on Suomelle ja suomalaisille. Ne ovat olleet enimmäkseen negatiivisia, mutta siitä ei saa puhua. Täytyy puhua "EU:n hyödyistä".

Ääni EU-mieliselle, ääni vasemmistolaiselle, on ääni demokratian ja suomalaisuuden vahingoittamiselle. Jos joku väittää, ettei vasemmistipuolueet ole epädemokraattisia, niin ovat joko sokeita tai sitten valehtelevat tarkoituksella. Vasemmisto ajaa "vaihtoehdotonta" tilannetta tuhoamalla kilpailijoidensa mainetta valheilla ja propagandalla. Fakta.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Rekkakolari

    Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
    Pyhäjärvi
    42
    1525
   2. Steppulin mummun synttärit

    Eikös mummin 90 v synttäreille mennytkään? Koko muu lähisuku juhlii . . .
    Kotimaiset julkkisjuorut
    20
    1225
   3. Huh huh hellettä!

    Ja järvisydän tarjoili puitteet.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    155
    1167
   4. Mikä kaivatussasi on

    Parasta? Entä huonointa? Asiallista keskustelua kiitos. 💚
    Ihastuminen
    68
    1134
   5. Hannu Pikkaraisen työ

    Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
    Kotimaiset julkkisjuorut
    176
    1111
   Aihe