Mielipide: Suomi jeesukselle

Anonyymi

Suomi pitäisi mielestäni takavarikoida Jeesukselle rikoksentekovälineenä

16

154

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eikö se niin ole ollutkin?
   Siis raamatullisesti kristillisten Kaikkivaltiaan Jeesuksen Nimeen on laittomuuksin palveltu todellisuudessa kristittyjen laittomuuden Barjeesusta:
   "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus"
   Joka on erimieltä niin todistakoon raamatun UT:n kristillisten Jeesuksen lähettäneen kristittyt kehitysmaihin tappamaan ja tapattamaan syyttömiä ihmisiä, lapsiakin?!
   Ellei sitä lähetyskäskyä ole, niin sen antoi Barjeesus ja kristittyjen todellisen "Herra Jumalan" palvelijat: https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm
   Kristillisten Kaikkivaltias Jeesus EI LÄHETTÄNYT kristittyjä kehitysmaihin HEIDÄN JA HEIDÄN PYHÄN HENGEN nimiin tappamaan ja tapattamaan syyttömiä ihmisiä, lapsiakin:
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
   "Noitavainot nykyaikana
   Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[16] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[17] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[18] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[19] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia". Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[20]"

   2.Korinttolaiskirje:11:14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."
   https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
   Tässä kristittyjen laittomuuden syntienne todellinen sovittaja:
   "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

  • Anonyymi

   Suomalaisittainkin on vastaavanlainen tilanne sillä ei kristillisten Kaikkivaltias ole lähettänyt ruotsalaisia suomalaisia turmelemaan laittomuuksin...
   Lainattua tekstiä:
   "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

   • Anonyymi

    Ikävää, mutta en tiedä enkä tunne tarinaa.

    Meidän seurakunnassa ei sellaista ole.

    Inhottavaa jos joku tomppeli ajaa toisen itsemurhaan. Jokainen elämä kun ON arvokas.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ikävää, mutta en tiedä enkä tunne tarinaa.

    Meidän seurakunnassa ei sellaista ole.

    Inhottavaa jos joku tomppeli ajaa toisen itsemurhaan. Jokainen elämä kun ON arvokas.

    "Ei me mutta ne toiset" asenteet eivät ole aina totuuksia. Kirkollisveroja maksavina ja kristittynä uskovaisena on laittomuuden tukija. Ja mikä pahita niin vielä Kaikkivaltiaiden sekä Heidän Pyhnä Hengen Pyhiin Nimiin laittomuuden todellisia Herroja palvelevana eksytettytkin: https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-jumalanpilkka
    Matt.25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."

    MUTTA, suomalaisilla on perustuslailla suojaattu uskonvapaus, vaikka sitä ei kaikki saa (lapsikaste) joten laittomuudeksi muuttuu Kaikkivaltiaden Pyhyyttä pilkkaaminen ELLEI PALVELE RAAMATULLISIA HERROJAAN HEIDÄN OMAAN NIMEEN; SE EI OLE LAISSA KIELLETTY VAAN ON USKOMVAPAUTTA KOSKEVAN LAIN EHTO.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ikävää, mutta en tiedä enkä tunne tarinaa.

    Meidän seurakunnassa ei sellaista ole.

    Inhottavaa jos joku tomppeli ajaa toisen itsemurhaan. Jokainen elämä kun ON arvokas.

    #......Jokainen elämä kun ON arvokas.#
    On todella hyvä ilmaisu... Kanadasta kaivetaan esiin alaikäisen ruumiita lehdostö tietojen mukaan ja ainakin jotkin tiedot viittavat kirkkoon. Irlannista löysivät ja julkaisivat muutama kuukaisi sitten kristittyjen toimesta 9000 ruumista, yksinhuoltajien lapsia erään tiedon mukaan... jne... Historian tietojen mukaan ei ole pienintäkään epäilystä kristittyjen todellista Herroista. Mutta suuret eksytyksien voimat eivät, sananvapauden Lakia kunnioita, ei edes uskovaisten osalta.
    Mikä suomeenkin miekalla laittomasti tuotiin on laittomuutta edelleenkin vaikkakin Laillistettuna!! Sopii miettiä miten ihmiskuntaa maailmassa ja pienessä suomessa paimennetaan!


  • Anonyymi

   Kenelle niistä? Uskonasioista tuskin puhut...!

   • Anonyymi

    Toisten faktoja laitan esiin sen mukaan kun ne sallitaan tulla esiin.


  • Anonyymi

   Se on ilmeistä. Se on kunniottamuutta. Se on hävyttömyyttäSe on laittomuutta kaikessa voimassaan. Se on syntiä
   https://youtu.be/dyYs3H1u6nA

   • Anonyymi

    En katso antamaasi linkin tietoja, MUTTA;
    Olet ymmärtänyt asian kristillisesti oikein. Onnittelen!
    Pidä se ominaisuudesi sille ei ole ihmisyydenkään kannalta parempaa.


  • Anonyymi

   Usko ja kaste ei pelasta, raamatun mukaan sillä kristillisten Kaikkivaltias Jeesus otti mukaansa Paratiisiin ei uskossa olleen, kastamaton ryövärin eikä Hän ole käskenyt kastaa ketään kristittyjen laittomuuden jäsenyyteen.
   MUTTA
   Lakien ja kieltojen noudattajille on luvattu....
   Jeesuksen evankeliumia Luukkaan mukaan:
   24:49 Ja katso, minä lähetän teille sen, jonka minun Isäni on luvannut; mutta te pysykää tässä kaupungissa, kunnes teidän päällenne puetaan voima korkeudesta."
   Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
   15:26 Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta."

  • Anonyymi

   Siksi kirkon omaisuus tullaan takavarikoimaan valtion haltuun 🤣

   • Anonyymi

    Siksi veronmaksajilta varastetut rahat tullaan palauttamaan veronmaksajille, ja valtio takavarikoidaan jeesukselle, rikoksestekivälineenä! Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä, aamen!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siksi veronmaksajilta varastetut rahat tullaan palauttamaan veronmaksajille, ja valtio takavarikoidaan jeesukselle, rikoksestekivälineenä! Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä, aamen!

    Kirkko on nussinut verorahoja paskan puhumisella ja mädättämällä suomea.
    Kaikki tietää SPR vokkibisneksen paljonkos se olikaan per pää 🤣
    Nyt katsotaan ihmistä, joko olet käynyt DNA testissä ?


  • Anonyymi

   Alkuperäiskansalta nussitut varat kuuluu palauttaa takaisin suomalaisille.

   • Anonyymi

    Hiekkakansan valheet ovat tulleet kalliiksi suomen kansalle nyt on aika periä varat takaisin.
    Menetettyjä ihmiskohtaloita emme sentään vaadi 🤣


  • Anonyymi

   Ei olisi yhtään pahitteeksi jos käytettäisiin siistimpiä ilmaisuja asioista kirjoittaessa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   229
   11915
  2. 78
   3779
  3. Veneessä asuminen

   Moi Tässä on mieleen hiipinyt ajatus että muuttaisin veneeseen kun lapset tuosta katoaa omille teilleen. Se ei tapahdu ihan heti niin tässä oon koitta
   Yleistä veneilystä
   44
   1939
  4. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   1920
  5. Neekererijoukko nöyryytti suomalaispoliisia

   Poliisin oli pakko sanoa jatkakaa rikastamista.
   Oulu
   128
   1848
  6. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1688
  7. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1628
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   1445
  9. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   59
   1436
  10. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   1349
  Aihe