Tukholman lämmitys myytiin korppikotkille , mitä tapahtuu Helsingissä?

Anonyymi

Myykö Helen lämmityksen Carunan kaltaisille rosvoille? Poliitikot pääsevät eroon kiusallisista päätöksistä , ja kuluttaja maksaa laskun.

7

85

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kaukolämmön kaltainen monopoli kiinnostaa sijoittajia , aivan samoin kuin sähkönjakelu.
   Nyt olisi oltava tarkkana ettei kuluttaja joudu ryöstetyksi korkeina lämmityskuluina. Sähkönsiirto on jo menetetty osassa maata noille korppikotkille , lisää ei saisi vahinkoa syntyä. Lintilän valheet alkaa jo hieman ärsyttämään.

  • Anonyymi

   Vartiainen , Helsingin tuleva pormestari tehtävässään eduskunnassa syytti mediaa VTV johtajan toiminnan vääränlaisesta uutisoinnista.
   Hänen mielestää VTV johto on toiminut hyvin , kertoi hän talvella.
   Olkaa Hesalaiset tarkkana , Vartiainen saattaa huijata teitäkin kun saa valtaa lisää.

  • Anonyymi

   Aamun laskuhumalassa ????

  • Anonyymi

   Kysy kokkareitten j.kätevältä, sitras on aikaa kahvituksen välissä tuumailla valtionyhtiöiden myymistä ulkomaille, carunajuna män jo.

  • Anonyymi

   Hyviä bisneksiä kaupunkien vesilaitokset /lämpölaitokset . Niiden laskuille löytyy maksaja joka ei pääse " ikeestä" olipa maa mikä tahansa .

  • Anonyymi

   Kaikki mikä voidaan myydä, se myydään. Jatkuvasti voidaan lukea uutisista yms., kuinka suomalaista tuotetta ja tuotantoa myydään sijoittajille, ulkomaille, sekä fuusioidaan jne. Tämä on meidän eu:n etuja valvovan rintaman näkemys integroitumisesta, ja yhteismarkkinoiden rakentamisesta. Sanomattakin on selvää, että eu:lle takkinsa kääntäneet haluaa nopeasti sulauttaa kansalliset markkinat ja resurssit osaksi yhteismarkkinoita. Tämä tarkoittaa kotimaisuuden, omavaraisuuden jne. alasajoa. Kirjaimellisesti. Esim. T. Tuppuraisen kommentti "oma kansa ensin -ajattelu on vahingollista" on ihan selkeää suomen kieltä siitä, että kotimaisuus, omavaraisuus jne. on yhteensopimatonta EU:n kanssa. EU = yhteismarkkinat, ei kansallisia markkinoita.

   • Anonyymi

    Huoltovarmuushuijaus tulee kriisissä kylmentämään kaupungin talvella. Lämpöä ei riitä kaikille.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   9908
  2. 54
   2495
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1380
  4. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1051
  5. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1031
  6. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   44
   991
  7. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   989
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   928
  Aihe