Helsinki menee kiinni. Korona kiihtyy.

Anonyymi

Pietarintuliaiset meni jakeluun. Kohta paikat laitetaan kiinni. Apulannan Toni Wirtanen oli oikeassa, elokuussa ei ole meininkiä.

4

65

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näin siinä valitettavasti käy.

  • Anonyymi

   Onhan tuokin tiedetty kautta aikain niin suomalaiset ovat juoppokansaa ja alkoholismi on tavallinen sairaus, vaikka sitä ei saisi ääneen sanoa.
   Päissään örveltävälle kansalle pitäisi ehdottomasti laittaa koronapandemian aikana pysyvästi tiukemmat rajat ja säännöt ja sakkoja päälle, mikäli ei määräyksiä noudateta.

   Myöskin se asia, että nuoret levittävät ja tuovat koronaa niin ulkomailta kuin levittävät porukoissa liikkuessaan ilman maskeja ja turvavälejä koronaviruksen tappavia muunnoksia, pitäisi avoimesti tuoda esille eikä hyysätä nuorisoa.

   Oliko se jokin Helsingin pamppu pormestari vaiko kaupunginjohtaja , joka joku aika takaperin sanoi julkisuuteen, ettei nuoria saa syyllistää. Kyllä saa syyllistää silloin, jos on faktapohjalla tartuntojen lukumäärä ikäluokittain. Nythän me kaikki näemme jo Ilta Sanomien sivulla nuo ikäryhmittäin sairastuneiden määrän ja suurin ikäryhmä omilla piittaamattomilla toimillaan ja tekosillaan on juuri nuoret ja nuoret aikuiset.

   Virkavallan tulee ottaa homma haltuun paremmin. Nyt on jälleen tulossa uusi aalto delta-variantilla, joka on myöskin nuorisoa tappava. Mutta ajatteleeko nuoriso mitään, saavatko lapset juoksennella pihoilla porukoissa jne.

   Mikäli korona olisi hoidettu hallituksen toimesta paremmin jo viime vuonna ei meillä olisi näin paljon kuolleita eikä myöskään näin paljon sairastuneita.

   Pitäkää hyvää maskia kaikissa paikoissa, joissa tiedätte muidenkin ihmisten liikkuvan. Peskää käsiänne tiuhaan, älkää menkö porukoihin.

   Olen pitänyt kasvomaskia päivittäin viime vuoden alusta, kun kuulin maailmalla olevan pandemian, joka tappaa. Maskeja ei juurikaan ollut kuin apteekeissa tuolloin, mutta sieltä kävin niitä ostamassa. Olivat kalliita, mutta ajattelin vain, että nyt on tosi kyseessä. Kauppoihin en mennyt kuin kerran viikossa ruokakauppaan maskin kanssa ja käsidesin myöskin ostin apteekista jo tuolloin ja se on ollut käytössä tiiviisti siitä lähtien niinkuin saippualla pesu. Heti kun oli mahdollisuus päästä etätöihin pikku firmasta, niin olen siitä lähtien eli viime vuoden alkupuolella tehnyt työni etänä. Ja todellakin varon muita ihmisiä, koska milloinkaan et voi tietää, kuka sairastaa oireettomana. Myöskin yhden rokotuksen saaneena olen varovainen ja jatkan näin kuin aloitin yli puolitoista vuotta takaperin.

   Vaikka saankin sitten toisen rokotuksen, niin maskia pidän ja käsiä pesen ja porukoita välttelen ja jatkan myöskin etätöitä. Miksi toimin näin? Koska virus muuntuu kaiken aikaa jopa vaarallisemmaksi. Tarkoitus olisi pysyä terveenä, jolloin välttyisi niiltä pahoilta sairauden pitkäaikaisilta haitoilta, kivuilta ym.

   • Anonyymi

    Vitun maskipellet ja käsidesihysteerikot. korona on kuin flunssa ja piste. satavuotiaat kroonikkosairaat vuodepotilaat ja saattohoitosairaat sekä ylipainoiset rapakuntoiset ja vitamiinittomia (D-vitamiini tärkeä) roskaruokia syövät tupakoivat nuoremmatkin ovat vaarassa kupsahtaa, muut eivät. Luonnon laki että heikkoja karsiutuu kuten muillakin eläimillä on.

    THL:ssä riittää vinksahtaneita tohtoreita ja maistereita suojatyöpaikoissa, tuntuu että joka naama on aina uusi tv.ssä paitsi Mika Salminen. On erikoistutkijaa, erityisasiantuntijaa, johtajaa ja apulaisjohtajaa. Verovaroilla kaikki palkattu. Nämä horisee joka viikko mediassa lietsoen lisää hysteriaa mielenterveysongelmista kärsivään kansanosaan.

    Itse en enää ole 3 viikkoon maskia kaupassa pitänyt enkä tule enää pitämään. Viime talven ja kevään pidin kaupoissa mutta en enää. Viime vuonna en pitänyt lainkaan eikä korona tarttunut vaikka kävin tungoksissa mm Ikeassa tai kotimaan turistipaikoissa.

    Nyt pitää tämä jokapäiväinen median tartuntaluku-ilmoittelu lopettaa ja avata maa kokonaan. Jos joku kokee olevansa vaarassa, pysyköön poissa ruuhkista ja käyttäköön maskia jne. Mutta muille ei.


  • Anonyymi

   Kyllä näin on.

   Koronavirus ei tee itse mitään koronaaaltoja, vaan ne aallot tulevat ihmisten välinpitämättömyydestä. Ihmisiin välinpitämättömien asenteiden kanssa luokitellaan myöskin päättäjät terveysministeriö ja hallitus, jotka eivät ole pystyneet välttämään uusia aaltoja, vaan ovat antaneet LEHMIEN JUOSTA KORONALAITUMELLE.

   Olettaisi Suomen hallituksen ajattelevan kansalaisten parasta, mutta ei. Se on se oma etu kaiken edellä. Siitä saa kansalta pisteitä, kun annetaan ravintoloiden olla auki, konsertti ja pelipaikkojen täyttyä maskittomista tartuttajista ja taudin levittäjistä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Veneessä asuminen

   Moi Tässä on mieleen hiipinyt ajatus että muuttaisin veneeseen kun lapset tuosta katoaa omille teilleen. Se ei tapahdu ihan heti niin tässä oon koitta
   Yleistä veneilystä
   101
   4216
  2. Oulun mellakoitsijat matuja? Kaasuakin tarvittiin

   Kantaväestö harvoin parveilee seurueittain. https://yle.fi/uutiset/3-12042173 "Poliisi: Väkijoukko vastusti aggressiivisesti miehen kiinniottoa Oulu
   Maailman menoa
   120
   2906
  3. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   2635
  4. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   164
   2370
  5. Sofia ja Stefu onnellisesti festareilla.

   En halua juoruta enemmän kun on pakko mutta ihana oli nähdä kaunis Sofia ja komea Stefu festareilla Karjaalla.Ihan eri meno kun Martinan kanssa.Stefu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   208
   2061
  6. Ässillä on taas vauhti päällä

   Somehiljaisuus ostosten kuvaamisen jälkeen ja viime yönä on taas Stefun instassa kerrottu totuuksia https://aijaa.com/DvaDp0
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1600
  7. Aitolehden aitous

   Ja mikä ylipäätään tässä Aitolehdessä on edes aitoa? No ei ainakaan nimi. Ei sukunimi, eikä toinen nimi, eikä etunimikään. Entä ikä? Onko sekään oikea
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   1456
  8. Sofian stalkkerin päiväkirja 30.7.2021

   Voi vitun vitun vittu! Pakko ottaa tollanen kolmen tonnin fillari kun ei muuta saa. Vittu siinä ei ooees sähkövaihteita ja muutenkaa osat ei oo lähell
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1106
  9. Koska stebuli lusimassa

   Stefan Therman sekavana ratissa – Sofia Belórf nousi ulos öky-Audista kesken aamuriidan: ”En voi olla kyydissä, jos jotain sattuu”
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   1102
  Aihe