Helsinki menee kiinni. Korona kiihtyy.

Anonyymi

Pietarintuliaiset meni jakeluun. Kohta paikat laitetaan kiinni. Apulannan Toni Wirtanen oli oikeassa, elokuussa ei ole meininkiä.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin siinä valitettavasti käy.

    • Anonyymi

      Onhan tuokin tiedetty kautta aikain niin suomalaiset ovat juoppokansaa ja alkoholismi on tavallinen sairaus, vaikka sitä ei saisi ääneen sanoa.
      Päissään örveltävälle kansalle pitäisi ehdottomasti laittaa koronapandemian aikana pysyvästi tiukemmat rajat ja säännöt ja sakkoja päälle, mikäli ei määräyksiä noudateta.

      Myöskin se asia, että nuoret levittävät ja tuovat koronaa niin ulkomailta kuin levittävät porukoissa liikkuessaan ilman maskeja ja turvavälejä koronaviruksen tappavia muunnoksia, pitäisi avoimesti tuoda esille eikä hyysätä nuorisoa.

      Oliko se jokin Helsingin pamppu pormestari vaiko kaupunginjohtaja , joka joku aika takaperin sanoi julkisuuteen, ettei nuoria saa syyllistää. Kyllä saa syyllistää silloin, jos on faktapohjalla tartuntojen lukumäärä ikäluokittain. Nythän me kaikki näemme jo Ilta Sanomien sivulla nuo ikäryhmittäin sairastuneiden määrän ja suurin ikäryhmä omilla piittaamattomilla toimillaan ja tekosillaan on juuri nuoret ja nuoret aikuiset.

      Virkavallan tulee ottaa homma haltuun paremmin. Nyt on jälleen tulossa uusi aalto delta-variantilla, joka on myöskin nuorisoa tappava. Mutta ajatteleeko nuoriso mitään, saavatko lapset juoksennella pihoilla porukoissa jne.

      Mikäli korona olisi hoidettu hallituksen toimesta paremmin jo viime vuonna ei meillä olisi näin paljon kuolleita eikä myöskään näin paljon sairastuneita.

      Pitäkää hyvää maskia kaikissa paikoissa, joissa tiedätte muidenkin ihmisten liikkuvan. Peskää käsiänne tiuhaan, älkää menkö porukoihin.

      Olen pitänyt kasvomaskia päivittäin viime vuoden alusta, kun kuulin maailmalla olevan pandemian, joka tappaa. Maskeja ei juurikaan ollut kuin apteekeissa tuolloin, mutta sieltä kävin niitä ostamassa. Olivat kalliita, mutta ajattelin vain, että nyt on tosi kyseessä. Kauppoihin en mennyt kuin kerran viikossa ruokakauppaan maskin kanssa ja käsidesin myöskin ostin apteekista jo tuolloin ja se on ollut käytössä tiiviisti siitä lähtien niinkuin saippualla pesu. Heti kun oli mahdollisuus päästä etätöihin pikku firmasta, niin olen siitä lähtien eli viime vuoden alkupuolella tehnyt työni etänä. Ja todellakin varon muita ihmisiä, koska milloinkaan et voi tietää, kuka sairastaa oireettomana. Myöskin yhden rokotuksen saaneena olen varovainen ja jatkan näin kuin aloitin yli puolitoista vuotta takaperin.

      Vaikka saankin sitten toisen rokotuksen, niin maskia pidän ja käsiä pesen ja porukoita välttelen ja jatkan myöskin etätöitä. Miksi toimin näin? Koska virus muuntuu kaiken aikaa jopa vaarallisemmaksi. Tarkoitus olisi pysyä terveenä, jolloin välttyisi niiltä pahoilta sairauden pitkäaikaisilta haitoilta, kivuilta ym.

      • Anonyymi

        Vitun maskipellet ja käsidesihysteerikot. korona on kuin flunssa ja piste. satavuotiaat kroonikkosairaat vuodepotilaat ja saattohoitosairaat sekä ylipainoiset rapakuntoiset ja vitamiinittomia (D-vitamiini tärkeä) roskaruokia syövät tupakoivat nuoremmatkin ovat vaarassa kupsahtaa, muut eivät. Luonnon laki että heikkoja karsiutuu kuten muillakin eläimillä on.

        THL:ssä riittää vinksahtaneita tohtoreita ja maistereita suojatyöpaikoissa, tuntuu että joka naama on aina uusi tv.ssä paitsi Mika Salminen. On erikoistutkijaa, erityisasiantuntijaa, johtajaa ja apulaisjohtajaa. Verovaroilla kaikki palkattu. Nämä horisee joka viikko mediassa lietsoen lisää hysteriaa mielenterveysongelmista kärsivään kansanosaan.

        Itse en enää ole 3 viikkoon maskia kaupassa pitänyt enkä tule enää pitämään. Viime talven ja kevään pidin kaupoissa mutta en enää. Viime vuonna en pitänyt lainkaan eikä korona tarttunut vaikka kävin tungoksissa mm Ikeassa tai kotimaan turistipaikoissa.

        Nyt pitää tämä jokapäiväinen median tartuntaluku-ilmoittelu lopettaa ja avata maa kokonaan. Jos joku kokee olevansa vaarassa, pysyköön poissa ruuhkista ja käyttäköön maskia jne. Mutta muille ei.


    • Anonyymi

      Kyllä näin on.

      Koronavirus ei tee itse mitään koronaaaltoja, vaan ne aallot tulevat ihmisten välinpitämättömyydestä. Ihmisiin välinpitämättömien asenteiden kanssa luokitellaan myöskin päättäjät terveysministeriö ja hallitus, jotka eivät ole pystyneet välttämään uusia aaltoja, vaan ovat antaneet LEHMIEN JUOSTA KORONALAITUMELLE.

      Olettaisi Suomen hallituksen ajattelevan kansalaisten parasta, mutta ei. Se on se oma etu kaiken edellä. Siitä saa kansalta pisteitä, kun annetaan ravintoloiden olla auki, konsertti ja pelipaikkojen täyttyä maskittomista tartuttajista ja taudin levittäjistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe