Rokotevastaisen kirjoittelun tavoite

Anonyymi

Viesti ulkomailta missä on paljon rokotettu on selvä.

Koronaan kuoleminen on siirtynyt pääosin rokottamattomiin.

Palstan rokote-varoittelun taustalla on SATANISMI. Tämä siitä huolimatta että varoittelijat itse eivät kaikki Satanisteja ole, vaan ovat Saatanallisen propagandan uhreja.

Tavoitteena on saada mahdollisimman paljon uskovia jättämään rokote väliin jotta aikanaan kuolevat. Sitten kun uskovien määrä maailmassa on laskenut alle kriittisen rajan voidaan helpommin säätää Saatanallisia lakeja ja tuhota Kristinusko lopullisesti.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olipas valheellinen aloitus! Totuus on juuri päinvastoin kuin väität. Maailmalla juuri rokotettujen parissa kuolemat ovat lisääntyneet. MRNA-piikit tuhoavat vähitellen rokotettujen immuniteetin, jonka jälkeen tavallinen flunssakin voi olla tappava. Jumala on luonut ihmisille immuniteetin, mutta saatana haluaa ihmisten turvautuvan tuohon ihmisen geenejä manipuloivaan piikkiin. Sen immuniteettiä tuhoava vaikutus tapahtuu pääasiallisesti viiveellä, jolloin piikkien aiheuttamia kuolemia tullaan syyttämään koronavariantteja ja/tai rokottamattomia.
      Paljon on jo tapahtunut vakavia sairastumisia ja kuolemia. Saatanan vallassa oleva valtamedia on kuitenkin hiljaa - onhan saatana kaiken valheen isä niinkuin Raamatussa sanotaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Totta. Turha väittää rokotteen ottaneitten vastaan.
        Injektoidut levittävät tauteja ja sen vuoksi sirkus olisi lopetettava.
        Sairasta väittää vastaan jos tulee miljoonia uhreja näistä piikeistä.
        Onko tuo median uskonto nyt niin hyvin ja sisukkaasti opetettu, että siitä pitää pitää kiinni vaikka aviopuoliso kuolisi. Näinkin on nähty.


    • Anonyymi

      Sananl.27:14 Joka siunaa ystäväänsä isoäänisesti aamulla varhain, sille se luetaan kiroukseksi. Sananl.28:9 Joka korvansa kääntää kuulemasta lakia, sen rukouskin on kauhistus. Val.3:44 olet peittänyt itsesi pilvellä niin ettei rukous pääse lävitse.

    • Anonyymi

      Olemme rokottaneet noin 1000 ja tunnen lähes kaikki. Pidämme kirjaa tuloksista. Kukaan ei ole kuollut, saanut koronaa. 13 ilmoitti että pistoskohta kutisi, neljä sai kuumetta, seitsemän oli ollut seuraavan päivän pois töistä etovannolon takia. Eli tämän pienotoksen perusteella rokotus on turvallinen.

      • Anonyymi

        Yksi vai kaksi rokotusta? Kirjanpitämisen tulee jatkua 1-2 vuotta toisesta piikistä. Sen jälkeen tulee arvioida tilanne, montako on vielä elossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksi vai kaksi rokotusta? Kirjanpitämisen tulee jatkua 1-2 vuotta toisesta piikistä. Sen jälkeen tulee arvioida tilanne, montako on vielä elossa.

        EI SE OLE ROKOTUS !!! SE ON KOE JA MRNA-INJEKTIO!
        Katso sisältö ja se on vapaaehtoinen osallistuminen ihmiskokeeseen.
        Eläimistä luovuttiin kun kuolivat kaikki.
        Tämä on faktaa, lue jos et vieläkään tiedä perusasioita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksi vai kaksi rokotusta? Kirjanpitämisen tulee jatkua 1-2 vuotta toisesta piikistä. Sen jälkeen tulee arvioida tilanne, montako on vielä elossa.

        Kaksi


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tuon on yksi esimerkki, hyvä, mutta eihän se korvaa menetettyä terveyttä.
        Tästäkään ei moni usko, koska uskonto ei salli toisin ajattelijoita ja kun on vielä itse sortunut ottamaan injektion, se valaa tuskaa ja vuodatusta tänne, että selvisi hengissä ja olo parani psykoosin osalta, hysteria poissa. Hyvä jos niin, mutta tässä onkin se piilevä aikapommi, mistä ranskalainen nobel-palkittu varoittaa, että kuolema tulee viiveellä, laskenut aineitten sisällöstä, että pari vuotta on todennäköinen kuoleman tuleminen. No, katsotaan ja onhan noissa suolavettäkin annettu, että emme tiedä mitä on kun ei kukaan edes Suomessakaan tutki sisältöä, sitä vaan tökätään käteen kultin uskon mukaan.


    • Anonyymi

      Rapsodian ja hullun Trumpin jutut on valetta

    • Anonyymi

      Ensi talvesta tuleekin mielenkiintoinen...
      Meillä on lukematon määrä erilaisia virusmuunnoksia.
      "Rokotesuoja" kestää ehkä noin puolivuotta, samoin kuin se jos olisit sairastanut koronan ja saanut siitä vasta-aineita oman elimistön kautta uutta koronaa vastaa.

      Jos ja kun korona taas syksyn ja talven aikana aktivoituu ja myös jo aikaa sitten kahden piikin saaneita alkaa sairastumaan, aletaan puhumaan kolmannesta ja neljännestä "tehostepiikistä". Tästä ei olekaan sitten kokemusta, että miten käy. Nyt ja mahdollisesti sitten kokeillaan, ei rotilla, eikä eläimillä, vaan ihmisillä... Miten käy? Mielenkiintoista.... Pysyykö ihmisen oma immuunipuolustus tässä pelissä enään mukana?

    • Anonyymi

      Suomessa raportoitu yksittäisiä sydän­tulehduksia, jotka voivat liittyä korona­rokotteeseen....
      "Sydänlihastulehduksen mahdollinen yhteys koronavirusrokotteen toiseen annokseen havaittiin ensin Israelissa, jossa päästiin rokottamaan nuorempaa väestöä aiemmin kuin monessa muussa maassa. Sittemmin tapauksia on raportoitu eri puolilta Eurooppaa."

      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008097701.html

    • Anonyymi

      Mikhail Nordforce, MD, Ruotsista:

      ”Työskentelen integroivan lääketieteen kanssa. Pandemiaa ei ole, eikä rokote ole turvallinen eikä tehokas. On täysin hulluutta pistää testaamaton rokote koko ihmiskunnalle ja käyttää ihmistä marsuina. Meidän on lopetettava se nyt. On vielä hullumpi tehdä tämä lapsille, jos lapset eivät kärsi Covid-19: stä eikä kukaan alle 15-vuotias ole kuollut maassani toistaiseksi. Sitten on vain sivuvaikutuksia, riskejä ja kustannuksia. Rahan, ihmisten ja turvallisuuden tuhlaaminen. Lopeta nyt!

      Lyön vetoa, ettei koskaan tule olemaan niin turvallista ja tehokasta rokotetta kuin D-vitamiini, joka voi vähentää kuolleisuutta 50-95% veresi D-vitamiinitasosta riippuen. Kiitos paljon!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe