Rokotevastaisen kirjoittelun tavoite

Anonyymi

Viesti ulkomailta missä on paljon rokotettu on selvä.

Koronaan kuoleminen on siirtynyt pääosin rokottamattomiin.

Palstan rokote-varoittelun taustalla on SATANISMI. Tämä siitä huolimatta että varoittelijat itse eivät kaikki Satanisteja ole, vaan ovat Saatanallisen propagandan uhreja.

Tavoitteena on saada mahdollisimman paljon uskovia jättämään rokote väliin jotta aikanaan kuolevat. Sitten kun uskovien määrä maailmassa on laskenut alle kriittisen rajan voidaan helpommin säätää Saatanallisia lakeja ja tuhota Kristinusko lopullisesti.

16

166

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olipas valheellinen aloitus! Totuus on juuri päinvastoin kuin väität. Maailmalla juuri rokotettujen parissa kuolemat ovat lisääntyneet. MRNA-piikit tuhoavat vähitellen rokotettujen immuniteetin, jonka jälkeen tavallinen flunssakin voi olla tappava. Jumala on luonut ihmisille immuniteetin, mutta saatana haluaa ihmisten turvautuvan tuohon ihmisen geenejä manipuloivaan piikkiin. Sen immuniteettiä tuhoava vaikutus tapahtuu pääasiallisesti viiveellä, jolloin piikkien aiheuttamia kuolemia tullaan syyttämään koronavariantteja ja/tai rokottamattomia.
   Paljon on jo tapahtunut vakavia sairastumisia ja kuolemia. Saatanan vallassa oleva valtamedia on kuitenkin hiljaa - onhan saatana kaiken valheen isä niinkuin Raamatussa sanotaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Totta. Turha väittää rokotteen ottaneitten vastaan.
    Injektoidut levittävät tauteja ja sen vuoksi sirkus olisi lopetettava.
    Sairasta väittää vastaan jos tulee miljoonia uhreja näistä piikeistä.
    Onko tuo median uskonto nyt niin hyvin ja sisukkaasti opetettu, että siitä pitää pitää kiinni vaikka aviopuoliso kuolisi. Näinkin on nähty.


  • Anonyymi

   Sananl.27:14 Joka siunaa ystäväänsä isoäänisesti aamulla varhain, sille se luetaan kiroukseksi. Sananl.28:9 Joka korvansa kääntää kuulemasta lakia, sen rukouskin on kauhistus. Val.3:44 olet peittänyt itsesi pilvellä niin ettei rukous pääse lävitse.

  • Anonyymi

   Olemme rokottaneet noin 1000 ja tunnen lähes kaikki. Pidämme kirjaa tuloksista. Kukaan ei ole kuollut, saanut koronaa. 13 ilmoitti että pistoskohta kutisi, neljä sai kuumetta, seitsemän oli ollut seuraavan päivän pois töistä etovannolon takia. Eli tämän pienotoksen perusteella rokotus on turvallinen.

   • Anonyymi

    Yksi vai kaksi rokotusta? Kirjanpitämisen tulee jatkua 1-2 vuotta toisesta piikistä. Sen jälkeen tulee arvioida tilanne, montako on vielä elossa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yksi vai kaksi rokotusta? Kirjanpitämisen tulee jatkua 1-2 vuotta toisesta piikistä. Sen jälkeen tulee arvioida tilanne, montako on vielä elossa.

    EI SE OLE ROKOTUS !!! SE ON KOE JA MRNA-INJEKTIO!
    Katso sisältö ja se on vapaaehtoinen osallistuminen ihmiskokeeseen.
    Eläimistä luovuttiin kun kuolivat kaikki.
    Tämä on faktaa, lue jos et vieläkään tiedä perusasioita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yksi vai kaksi rokotusta? Kirjanpitämisen tulee jatkua 1-2 vuotta toisesta piikistä. Sen jälkeen tulee arvioida tilanne, montako on vielä elossa.

    Kaksi


   • Anonyymi

    Tuon on yksi esimerkki, hyvä, mutta eihän se korvaa menetettyä terveyttä.
    Tästäkään ei moni usko, koska uskonto ei salli toisin ajattelijoita ja kun on vielä itse sortunut ottamaan injektion, se valaa tuskaa ja vuodatusta tänne, että selvisi hengissä ja olo parani psykoosin osalta, hysteria poissa. Hyvä jos niin, mutta tässä onkin se piilevä aikapommi, mistä ranskalainen nobel-palkittu varoittaa, että kuolema tulee viiveellä, laskenut aineitten sisällöstä, että pari vuotta on todennäköinen kuoleman tuleminen. No, katsotaan ja onhan noissa suolavettäkin annettu, että emme tiedä mitä on kun ei kukaan edes Suomessakaan tutki sisältöä, sitä vaan tökätään käteen kultin uskon mukaan.


  • Anonyymi

   Rapsodian ja hullun Trumpin jutut on valetta

  • Anonyymi

   Ensi talvesta tuleekin mielenkiintoinen...
   Meillä on lukematon määrä erilaisia virusmuunnoksia.
   "Rokotesuoja" kestää ehkä noin puolivuotta, samoin kuin se jos olisit sairastanut koronan ja saanut siitä vasta-aineita oman elimistön kautta uutta koronaa vastaa.

   Jos ja kun korona taas syksyn ja talven aikana aktivoituu ja myös jo aikaa sitten kahden piikin saaneita alkaa sairastumaan, aletaan puhumaan kolmannesta ja neljännestä "tehostepiikistä". Tästä ei olekaan sitten kokemusta, että miten käy. Nyt ja mahdollisesti sitten kokeillaan, ei rotilla, eikä eläimillä, vaan ihmisillä... Miten käy? Mielenkiintoista.... Pysyykö ihmisen oma immuunipuolustus tässä pelissä enään mukana?

  • Anonyymi

   Suomessa raportoitu yksittäisiä sydän­tulehduksia, jotka voivat liittyä korona­rokotteeseen....
   "Sydänlihastulehduksen mahdollinen yhteys koronavirusrokotteen toiseen annokseen havaittiin ensin Israelissa, jossa päästiin rokottamaan nuorempaa väestöä aiemmin kuin monessa muussa maassa. Sittemmin tapauksia on raportoitu eri puolilta Eurooppaa."

   https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008097701.html

  • Anonyymi

   Mikhail Nordforce, MD, Ruotsista:

   ”Työskentelen integroivan lääketieteen kanssa. Pandemiaa ei ole, eikä rokote ole turvallinen eikä tehokas. On täysin hulluutta pistää testaamaton rokote koko ihmiskunnalle ja käyttää ihmistä marsuina. Meidän on lopetettava se nyt. On vielä hullumpi tehdä tämä lapsille, jos lapset eivät kärsi Covid-19: stä eikä kukaan alle 15-vuotias ole kuollut maassani toistaiseksi. Sitten on vain sivuvaikutuksia, riskejä ja kustannuksia. Rahan, ihmisten ja turvallisuuden tuhlaaminen. Lopeta nyt!

   Lyön vetoa, ettei koskaan tule olemaan niin turvallista ja tehokasta rokotetta kuin D-vitamiini, joka voi vähentää kuolleisuutta 50-95% veresi D-vitamiinitasosta riippuen. Kiitos paljon!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   9908
  2. 54
   2495
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1380
  4. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1051
  5. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1031
  6. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   44
   991
  7. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   989
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   928
  Aihe