Jonglööri luuli olevansa jonglööri-lekuri passitti pöpilään

Anonyymi

Tässä tätä suomi-psykiatriaa:
"...lääkäri ei silloin uskonut, että olen koomikko, jonglööri, kahlekuningas ja taikuri, kertoo Kurvinen.

” lääkärin sitä kysyessä, sekavasta tilastani johtuen – päähän kohdistuneet iskut – ammattiani ja taustojani ei uskottu. Pääteltiin, että elän harhassa, koska moottorisahajonglöörejä ei voi olla olemassa. En sitten tiedä mitä televisio-ohjelmia turkulaiset lääkärit seuraavat?

hän joutui myös pakkohoitoon v. 2011. kun oli hakemassa migreeni-lääkkeitä terveys-keskuksesta.

"menin hakemaan lääkäriltä migreenilääkettä ja hän ei uskonut, että olen moottorisahajonglööri tai ollut Pohjois-Koreassa. Loppupäätelmänä hän teki M1-tarkkailulähetteen ja minut pakotettiin poliisin toimesta A1-psykoosiosastolle ja eristysselliin."

!Kerroin kysyttäessä ammattini, jolloin lääkäri katsoi koneeltaan: ”Luulee olevansa jonglööri”, jolloin hän teki M1 -tarkkailulähetteen. Muutakaan syytä en keksi ja mitään muuta en ehtinyt lääkärille sanoa kuin ”Iltaa” ja ammattini."

https://blogbook.fi/juhakurvinen/tositarinoita-hullujenhuoneelta/

Ihan tiedoksi kaikille niille jotka edes ajattelevat psykiatrille ai psykologille menoa- ei kannata- se on erittäibn vaarallinen teko. Suuret märät suomalaisia o passitettu ihan syyttä tai pikkuasioista pöpilän- jopa loppuiäksen.

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      juha kurvinen- tapaus kupittaan sairaalassa- on vain YKSI esimerkki siitä mitä maassamme tapahtuu koko ajan.

      entä nyt kun sote-firmat pääsee tällä mielivaltaisella touhulla rahastamaan.

      please Marin-hallitus, teidän täytyy suojella suomen kansalaisia ettei tuollainen rikollinen psykiatria rehota suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17002970/empsykiatriaem-ei-ole-millaan-tava

    • Anonyymi

      Leimaaminen valtion terveys keskuksissa kehon kipuja tehdään seuraavasta syystä,
      1. Yksilö halutaan eristää kaikista valtion verovaroin tuotetusita palvelusta.
      -valtion terveyden hoidosta erilleen itse maksavaksi potilaaksi ikuisesti joka taudissa je joituu itse maksavalla yksitysielle tutkituttamaan, hoidattamaan ja kuntouttamaan leiman teko päivästä alkaen kuolemaan asti, psykiatrit tietävät tämän, silti he puoskaroi milloin aivokalvon tulehduksesta milloin mistäkin haastattelematta poilasta lainkaan paksuja psyykkediaknooseja, koska he oikeasti uskovat kuten eugenististi psykiatrian aikana, että heillä on oikeus leimata silloin silmäväri kartan perustella ja nyt kehon kipujen petustella ihmisä ulos yhteiskunnasta, paitsi veron maksusta, kaikki muut palvelut sulkeituu leimatuilta, koska psykiatrit on vastuun tunnottomin ryhmä koko maapallolla.

      He ei korjaa puoskari diakniosejaan, vaiika yksityisen diaknoosin saavat eteen, psykiatrit ei korjaa, eikä valtio, koska molemmat tekee niitä tahallaan ihmisten eristämiseksi yhteiskunnasta pois.

      Psykiatrit eikä valtio korvaa niitä valtavia yksityis tutkimus ja hoito kuluja, joita ihmisoikeus rikollinen leimaaminen tekee,
      Sillå leimari saa aikaan sen että leimaus paikan ( vain valtio leimaa, ei kilpailullinen taho) tohtorit muuttuvat pää asiassa pilkalliseksi sadistiksi, ja potilas traumatisoituu järkyttävän oudosta halveksivasta, häpäisevästä tri,en käytöksestä, ja hänen on pakko suojella itseään leimojaan uskovien tohtorien sadismilta, joka näkyy naamsata kuin juutalaisille silmäväristä tehtyjen leimojen tekijät, silloiset psykiatrit uskoi että tietty silmävari on merkki parantumattomasta mielisairaudesta ja siksi heidät vietiin steriloinnin jälkeen kaasutettavaksi.

      Sama ihmisten eristämien tehdään nyt kehon kivuista kaasuttomaan kammioon, ihmisiä jotka ovat mieleltään terveitä, joka näkyy siinä että he eivät usko noitavainoon perustuvia suulla tehtyjä psyykke teorioita, silloin maamme on kuin stalin, se vangitsee kuin KGB sen joka ei marxia tai meillå freudia usko, sillä psykiatrit on kuin stalin, he solvaa niitä sairauden tunnottomiksi, jotka ei ole "stalinien" kanssa samaa mieltä teprioista.
      Marxin teoria oli yhtä paha kuin psykiatria, molemmat on tappaneet miljoonia, psykiatrit kaasuttamalla ja kun se kiellettiin, jatkaakseen murhia psykiatrit tarkoituksella valitsi insuliinin, jota injektoitiin tahallaan nirmaali sokeri potilaille ja 5% kuoli eka shokkiin ja viimm.20 s shokki tappoi, koska insuliinia lisättiin joka shokissa kunnes potilas kuoli, insuliini tappoa jatkettiin 1970 luvulle asti ja samat psykiatrit teki nyky psykiatrian.
      Psyykke sana on kaupallinen sana tappavien hermomyrkkyjen väkivaltaiselle (ihmis)kaupalle ja kuinkahan moni freudin potilas kuoli opioidien yli-ja sivuvaikituksiin?
      Psyykke on siis vain pahojen ihmisten suulla tehty teoria ja maapallon vastuuntunnottomin ammatti, he nauttii oeimaamisesta ja sadismista ja je ei koskaan maksa potilaille niitä yksityis kuluja ja traumoja, jota heidän puoskarointi on jonglöörinkin kohdalla aiheuttanut ja tuhannet muut ovat joutuneet muutamaan pois suomesta,
      Heidät on noita vainoon perustuvilla psyykke teorioilla leimattu

      -naurettavaksi
      -ei uskottavaksi
      -lainsuojattomaksi, jotka ei kelpaa (leima tekee samaa kuin daavidin tähti hihassa)
      Jotka ei koskaan voi käyttäå valtion terveyttä, usko leimoihin on vahvempi kuin saksassa.
      -leimattu ei voi osallistua politiikkaan, ne tarkistetaan, koska maa on kuin saksa leimojaan uskova.
      -leimattu ei saa pätevyyttään vastaavaa opiskelu tai työpaikkaa.
      -jos kotiväki alkaa ukoa leimareita, on leimatun pakko katkaista välit noita vaino teoriohin mukaan menevään kotiväkeen (hän on juutalainen kaikkialla)

      -leimattu on ainoa terve järkinen joka tajuaa että ei ole olemassa mitään psyykkeä, on vain kaupallinen satu, jolla ihmisiä kaupataan hermomyrkky orjiksi max määrä, koska kela maksaa 11 biljoonaa per/ vuosi sadusta ja hermomyrkystä, joilla se tuhoaa koko kansan, ettei kukaan kykene lotaksi tai sotilaaksi venäjän hyökätessä.

      Sillä dobamiini sulkijat tekee kroonisen depression, parkinson taudin, valkosolujen vähyyden, joka johtaa tappaviin haimatulehduksiin ja syöpiin
      Ja tekevät sellaisen kemiallisen epätasa painon mm.rasva aineen vaihdunnassa, että lihas massa penenee ja korvautuu rasvalla.

      On selvää että suomalaiset antautuu eka päivänå, sillå niin paljon on rahaa yksin omaan ajattelevat psykiatrit myrkyttäneet kansaa, että sota reppua eivät pysty kantamaan.

      Ahneuteen ja julkisterveuden (on leiamri) ylläpitoon tää maa kaatuu,
      11 bljoonalla (kaytetään kansan myrkyttämiseen) maksettaisiin kaikille yksityis terveys, kilpailullisena se tutkii eikä leimaa,
      Jos se toimisi kuin julkinen siltä katoaisi kaikki asiakkaat.
      On olemassa ylösnouseva sielu




      kaikki ne potilaat jotka on rikollisesti leimattu, jotka kehon monianisista kivuista leimataan tutkimatta,
      Sillä joka ikinen tauti tekee moninaisia oireita, eikä ole yhtä ainutta tautia josaa olisi vain yksi oire.

      • Anonyymi

        Ainakin sinun kohdallasi on vapaalle jalalle päästäminen ollut selvä virhe.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin sinun kohdallasi on vapaalle jalalle päästäminen ollut selvä virhe.

        Teit päätöksen jatkaa kiusaamista...

        Minusta teksti oli oikein hyvä.
        Siinä oli kokonaiskuva mt alan väärinkäytösten vaikutuksista.


    • Itse jo ajattelin, että ko. tapaus olisi joko kuollut tai saanut lääkityksensä kuntoon, mikä mytomaanin tapauksessa merkitsee olemassa olemisen tunteen kannalta käytännössä aivan samaa.

      • Anonyymi

        Mytomaani on yleensä puhekielessä patologinen valehtelija.


      • Anonyymi

        Ajattelit sitten kirjoittaa monimerkityksellisen ja helposti uhkaavaksi koettavan viestin ihmiselle, joka on kenties kokenut aika kovia.

        Mitä muita pskiaisen tapoja sinulla on?

        Ehkä meille muille olisikin parempi, että sinä olisit kuollut.


    • Anonyymi

      Maamme terveyden hoitoa ei valvo kilpailu, koska meille on syötetty valhetta, että julkinen toimii.
      Mikään kilpailuton ei koskaan toimi (virkamiesten ja määrätyt puna puolue jäsenkirja ihmiset julkinen hoitaa)
      Muut saa hullun paprut eli ihmisoikeus rikoksen kehon vaivositaan ja tangaistuksena vankilaa pahempaan paikkaan tuomion, kostona siitä että eivät kehu reaali ihmisen silmin toimimatonta julkista paratiisiksi.

      Valvovat vitkamiehet on naurettavia ja traumoja lisääviä, kuten jos valitus koskee valheellisesti paratiisina markkinoitua julkisterveyttä,
      Ja varsinkin jos se on pannut leiman, sitä uskoo koko suomen kansa (kuin soviet marxia) silloin avi ei missään tapauksessa tartu asiaan, koska kaikki teoriat tekee ihmisestä tyhmän, eli narrin joka uskoo niin vahvasti suulla tehtyjä rahan keruu teorioita, että se on valmis vangitsemaan jokaisen joka tätä pyhää valhetta eli psykiatrian teoriaa vastustaa, se vangitaan- sille nauretaan kuin galileeolle, joka ei uskonut että maapallo on pannukakku, ensin vangittiin ja sitten tapettiin.

      Katsoessa psykiatriaa tajuaa että kaikki teoriat ja niihin uskovat ovat sairaita.
      Sairaus nimeltä psykiatria on kenties traumatisoivampi ja pelolla hallitsevampi syyttömien, mieleltään tuhat kertaa terveempien kuin psykiatrit itse, vangitsemiset ym.kaikenlainen mamme kilpailuttomiin palveluihin olennaisena osana kuuluva mielivalta ja ihmisoikeus rikollisuus tekee suomesta pelättävän.
      Siis valtion mainostama paratiisi, julkisterveys tekee suomesta stalinin kaltaisen palättävän valtion.
      Stalin pakotti uskomaan marxia, suomi vielä hullumpaa freudia.

      Jokainen teorioihin sairastunut maa päätyy hyvin helposti kansan murhaan varsinkin koska virkamiehet valvovat vain omat palkan korotukset ja ylennykset ja muut asiat tai ne joista kansa kärsii kuten sairaudesta nimeltä psykiatria, valtion kilpailuttomat sekstorit valvonta virkamiehineen, ei ole koskaan välittäneet mitään, eikä siitä hoidetaanko potilas vai ei, että rukoilemalla; herra kerro minne, mihin maahan, vai suomen yksityiselle menen tämän tai tuon vaivan hoidattaan,
      Julkisterveys jäätyy kuin stalinin kommunismi ja sille potilaalle on ovi kiinni ikuisesti joka tästä paratiisista negatiivisia totuuksia tuo julki kanteluissaan,
      Suoraan vastaan otolta pidättävät heti ne jotka on kantelun tehneet, olem sen itse kokenut ja nähnyt ja traumatisoitunut ja koska oikeutta ei tee kukaan valtiota vastaan, se tekee yksilön silmissä koko maasta pelättäbän, eli kaikki valtion terkkarit, ja pakvelut on kierrettävä, jos olet mustalla listalla, joita stalinismissa ei stalinin elinaikana myönnetty olevan, eikä suomessa suomen itsenäisyyden aikana myönnetä olevan.

      Hyvin outoa käyttäytymistä, taktista syrjintää.
      Ovella tehtyjä keinotekoisia leimoja, joista suoraan näkyy juökisterveyden päättämä politiikka, että kaikille jotka sitä ktitisoi
      Tehdään poliittiset hullun paprut ja vangitaan,

      Tähän kaikki kilpailuttomat eli valinnan vapaudettomat maat päätyvät, täys piruiksi kriitikoille, jotka poliittisesti ajattelevat toisin koska näkevät että kilpailuttomuus johtaa valtion ihmisoikeus rikos valtioksi, kuten suomen julkisterveys.

      Traumat siitä on kammottavat.

      Siksi etsin kaikkiin vaivoihin ensin aasian yliopistojen tutkimia kasveja ja hoidan itseni luontais lääkkein.

      Aivokasvain oli pakko hoidattaa lentoineen ja hotelleineen ulkomailla.
      Räjähtäneet sappirakot, välilevy tyrä, joka vei rullatuoliin, sain leikakutettua yksityisellä ja pääsin kivusta, rullatuolsta,

      Sillä julkisterveys ei anna jatkolähetteitä niille, jotka se suoraan sanottuna oamssa sadismissaan on leimannut ja kun vaativat korjausta, valtio lyö lopuksi ikää valtion terveyden jäihin ja pilkkaa sitä ihmistä mielisairaaksi oli tauti kuinka tappava tahansa, apua ei tule, ja oikein todellinen syy on että kyseinen henkilö ei ole koskaan omistanut ay jäsenyyttä, eikä ole virkamies, joten he kelpaa julmaksi kilpailutyomuuden takia tulleiden julkistohtorien mielestä vain kauppatavaraksi hermomyrkky tehtaille.

      No omaa atkkuaan suomi on naulannut jo vuosi kymmeniä julkisteeveyttä pitäessään, koska julkinen on myrkyttänyt puolet kansaa työ ja toiminta kyvyttömäksi niin rauhan kuin sodan aikana.

      Apteekkarien ja myrkky tehtaiden saama raha on niin tärkeä julkis tohtoreille, että 5,3% BKT,stä menee psykke myrkkyihin, joilla kansa tuhotaan.

      Seuraava sota on viimeinen, koska maa on niin tyhmä, että pitää kilapiluyomia julkisia, joka myrkyttää kansan toiminta kyvyttömäksi muumioksi, venäjä olisi tyhmä, ellei se hyödyntäisi julkisterveyden tekemää ihmiskauppaa, jossa millä tahnsa kehon kivulla kuka tahansa voidaan laillisesti halventaa ja myydä kauppatavarana psykiatrien valeheisiin perustuvilla saitailla teorioilla ikuiseksi tuotto orjaksi myrkky tehtaalle.
      kyse on äätimmäisen julmasta psykiatrien tekmästä väkivalataisesta ja äätimmäisen pelättävästä ihmmiskaupasta.

      Psyykkeä ei ole olemassakaan,
      On ikuinen ylösnouseva sielu, jonka synnit ei psykiatrien myrkyillä parane.

      • Anonyymi

        lukenut , kuulltu jostain että
        psykiatrien kohteena erityisesti taiteilijat, yliälykkäät ja myös noidat ai henkisesti kehittyneet henkilöt. tuntui että kurvisenki tapauksessa todellinen syy saatoi olla tällainen psykiatrien ominaisuus hykätä em. kaltaisia persoonia vastaan- ja tuhota?- toki kaikki laillista.... vai onko?


    • Anonyymi

      surullista- mutta ei kannata silti lähteä keilaamaan

      🍺🍺🍻🍻🍻🍻🍺🍻🍻🍺🍺🍺🍻🍻🍺🍺🍺🍻🍻🍻🍺🍺🍻🍻🍻🍺🍺🍺🍻🍻🍺🍺🍺🍻🍻🍺🍺🍺🍻🍻🍻

      • Anonyymi

        etenkäns korona-aikana


    • Anonyymi

      Minut passitettiin pöpilään, ku soitan viulua. Tosin syytä ei heti kerrottu. Aikani pöpilässä viruessani sain kuulla, että mulle on asetettu joku epäselvä maanisdebressiivinen tila. Kuulemma viulunsoitto on vaarallista, kun näin voi tapahtua. Olin suljetulla useita vuosia ja sinä aikana viuluni ja koko omaisuuteni varastettiin. Kotini oli toisinsanoen puhallettu lattiasta kattoon.

      • Anonyymi

        Mulle oli siis kirjoitettu diagnoosiksi epäselvä maanisdebressiivinen tila. Kuulemma en voi siksi osata soittaa viulua ainakaan niin, että muut jaksaisi sitä kuunnella. Kun vihdoin vapauduin pöpilästä, viuluni ja kaikki omaisuuteni oli varastettu. Ketään ei uskonut, että mulla on viuluja ollutkaan. Ei yksikään vakuutusyhtiö. Ei, vaikka mulla oli todistusaineistona muutama valokuva kännykässä viulustani. Muut kuvat menivät varastetun tietokoneen ja albumien mukana.


    • Anonyymi

      Avauksen perusteella lääkäri toimi aivan oikein.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Lääkäreillä on liikaa valta, vääränlaista valtaa.

      Kannan tekstit ovat ongelma, ne puoskarit kirjoittaa sinne
      mitä haluavat ja seuraavan hullulääkärin
      sekoilut kertoutuu, ja
      lopulta koko puoskariala ”psykiatria” on
      pelkkää mielivaltaa.

      5 minuutissa voi kirjoittaa giagnoosin tai ”epäilyn” jolla pilataan
      ihmisen elämä.

      En anna minkäänlaista luottamusta millekään terveydenhuollon alalle,
      en millekään.

      Sairaalan työntekijöissä on enemmän hulluja kuin
      asiakkaissaan.

      Ja HUS EI ole sairaala.

      JA huomatkaa miten poliisi, lääkäri, hullujenhuone - ketju toimii.

      Ihmisestä tehdään syyllinen - ja sen pitää todistaa
      itsensä tuossa koneistossa ihmiseksi.

      • Anonyymi

        Tuo kyllä on aivan totta, että kannan tekstit ovat ongelma ja etenkin ne tekstit joita asiakas ei edes näe. Niihin kun on vain lääkärillä pääsy. Näin ollen esimerkiksi hoitovirhejuttua joskus ajanutkin voidaan leimata ja asiakas ei edes itse tiedä sitä. Ihmettelee vaan kun ei todella vakaviinkaan kipuihinsa saa asianmukaisia tutkimuksia ja hoitoa, toistuvista yrityksistäkään huolimatta. Nyt kun kaikki tiedot ovat kannasta saatavilla niin lääkäreiltä pitäisi ehdottomasti kieltää kaikenlainen muu – asiaton - kommentointi kuin suoraan kyseiseen fyysiseen sairauteen ja oireisiin liittyvä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo kyllä on aivan totta, että kannan tekstit ovat ongelma ja etenkin ne tekstit joita asiakas ei edes näe. Niihin kun on vain lääkärillä pääsy. Näin ollen esimerkiksi hoitovirhejuttua joskus ajanutkin voidaan leimata ja asiakas ei edes itse tiedä sitä. Ihmettelee vaan kun ei todella vakaviinkaan kipuihinsa saa asianmukaisia tutkimuksia ja hoitoa, toistuvista yrityksistäkään huolimatta. Nyt kun kaikki tiedot ovat kannasta saatavilla niin lääkäreiltä pitäisi ehdottomasti kieltää kaikenlainen muu – asiaton - kommentointi kuin suoraan kyseiseen fyysiseen sairauteen ja oireisiin liittyvä.

        Olen kerran tavannut hyvän yksityisen korvalääkärin (sotilaslääkäri), joka ei edes halunnut tietää, mitä potilaskertomuksessa aiemmin luki. Ilmeisesti oli hänelle hyvinkin tuttua HYKS: n toiminta ja tekemiset siihen aikaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo kyllä on aivan totta, että kannan tekstit ovat ongelma ja etenkin ne tekstit joita asiakas ei edes näe. Niihin kun on vain lääkärillä pääsy. Näin ollen esimerkiksi hoitovirhejuttua joskus ajanutkin voidaan leimata ja asiakas ei edes itse tiedä sitä. Ihmettelee vaan kun ei todella vakaviinkaan kipuihinsa saa asianmukaisia tutkimuksia ja hoitoa, toistuvista yrityksistäkään huolimatta. Nyt kun kaikki tiedot ovat kannasta saatavilla niin lääkäreiltä pitäisi ehdottomasti kieltää kaikenlainen muu – asiaton - kommentointi kuin suoraan kyseiseen fyysiseen sairauteen ja oireisiin liittyvä.

        Mulla on just näin. Turha mennä lääkärille. Ovat selvästi päättäneet että kipujen syy on aina masennus. Itse teloivat minut tkssa.


    • Anonyymi

      Mielisaairalaan sulkeminen on vangitsemista, vapaudenriistoa.
      Lääkäreiden, hoitajien ammattitaidottomuus on ongelma.
      Kaikilla terveydenhuollon osa- alueilla.

      Vallanhalu, ihmisviha on lääkäreiden ja hoitohenkilöstön normi ominaisuuksia.

      Yksi juttu kupittaan tilanteesta ei paranna tilannetta.

      MITEN tuollainen väkivaltainen, agressiivinen kohtelu auttaa ketään?
      Työtavasta päätellen, tarkoitus ei ole auttaa vaan
      käyttää väkivaltaa.

      Paljonko sinne otetaan väkisin pakkoasiakkaita?
      Ja monellako PAKKOASIAKKAALLA on siitä sairaalasta laskut ulosotossa?
      Tottahan hullusairaala kirjoittaa laskun.
      Tottahan ambulanssi kirjoittaa laskun.
      EIKÖ MT- ala tienaa laillisin keinoin?
      Pakko tehdä rikoksia.


      Olisiko omissa toimintatavoissa jotain parannettavaa?
      Ei ole mitään syytä epäillä tarinaa, ja se kuulosti vankilalta.

      Millä oikeudella asiakkaalta oli otettu myös puhelin pois?

    • Anonyymi

      Miksi suomalaiset kohtelevat toisiaan näin?

      ”väärinkäytökset ovat ihmisoikeusloukkauksia ja vakavia rikoksia...”

      ”Anoreksiasta kärsivää tyttöä vedellään pitkin käytäviä ja
      hoitajat pilkkaa...”

      WTF? Oikeasti?

      https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2016022821190435

      EI KANNATA mennä pyytämään apua, edes TILAPÄISESSÄ HÄDÄSSÄ.
      Ei ehkä missään hädässä.

      Opetelkaa ottamaan vastuuta omasta terveydestänne.
      Sanokaa ei kiusaamiselle.

    • Anonyymi

      Voidaan todeta, että hyvin moni suomalainen psykiatri on ihmisoikeusrikollinen, jonka paikka olisi istua elinkautista.

    • Anonyymi

      Psykiatrin kanssa puhuessa, jos siihen tilanteeseen jostakin syystä joutuu, pitää olla hyvin varovainen.

      Jos erehtyy smalltalkkina mainitsemaan että parina iltana on naapurin remontin takia haitannut unensaantia sieltä kuulunut naputus, kirjaa psykiatri potilastietoihin:

      "Kuulee päässään naputusta..."

      Tällä linjalla voidaan kenestä tahansa leipoa virallisesti umpihullu, jos halutaan.

    • Anonyymi

      Pöpilään kuuluisi sotakiimainen hörhöjoukko ja sitä johtavat poliitikot. Mutta ilmeisesti pöpit onnistuivat pääsemään virkoihin, joissa nämä asiat päätetään ja siksi toiminta on niin pöpiä. 🤪

    • Anonyymi

      Onko ala aika laittaa vapaapudotukseen?

      • Anonyymi

        Kuka tai, mikä kouluttaa alan ”lääkärit”?

        HUSn sisäisen pöhinä on tiedossa,
        sinne palkataan huonoimmat ja pahimmat,
        sisäinen tyrkkiminen jalostaa jäljelle jäävistä,
        oman alansa sakeimman sopan,
        jollaista ei pitäisi ollakaan.

        HUS on rosvokoulu,
        näyttää huonoa esimerkkiä kaikille.


    • Anonyymi

      Psykiatria on mutuilua, mielipiteitä.
      Sen diagnostiikka on jonkun, lääkärin valtaa käyttävän
      sekopään mielivaltaa, eli pelkkiä mielipiteitä.


      Tää on kova aihe, kun ketjun reaali tsekkaus on totaalijumissa.

      Onko tää kelan, lahjottujen lääkäreiden ja/ tai globalistien lemppari?
      Hä?

      ”sä vaan luulet...”- on monen valkotakin vakilause kipukroonikolle.
      Siitä tiedät, ettei se tiedä ihmisen fysiikasta mitään ja se puoskari peittää sen halveksimalla, eli kiusaamalla asiakata.
      Jos se tietää kivusta jotain, se käyttää on oman alansa lihottamiseen.
      Miten kieroa, ja halpaa.

      Sitten kuvaan astuu kelvottomat kipulääkkeet, mitkä ei paranna mitään, päinvastoin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe