Jonglööri luuli olevansa jonglööri-lekuri passitti pöpilään

Anonyymi

Tässä tätä suomi-psykiatriaa:
"...lääkäri ei silloin uskonut, että olen koomikko, jonglööri, kahlekuningas ja taikuri, kertoo Kurvinen.

” lääkärin sitä kysyessä, sekavasta tilastani johtuen – päähän kohdistuneet iskut – ammattiani ja taustojani ei uskottu. Pääteltiin, että elän harhassa, koska moottorisahajonglöörejä ei voi olla olemassa. En sitten tiedä mitä televisio-ohjelmia turkulaiset lääkärit seuraavat?

hän joutui myös pakkohoitoon v. 2011. kun oli hakemassa migreeni-lääkkeitä terveys-keskuksesta.

"menin hakemaan lääkäriltä migreenilääkettä ja hän ei uskonut, että olen moottorisahajonglööri tai ollut Pohjois-Koreassa. Loppupäätelmänä hän teki M1-tarkkailulähetteen ja minut pakotettiin poliisin toimesta A1-psykoosiosastolle ja eristysselliin."

!Kerroin kysyttäessä ammattini, jolloin lääkäri katsoi koneeltaan: ”Luulee olevansa jonglööri”, jolloin hän teki M1 -tarkkailulähetteen. Muutakaan syytä en keksi ja mitään muuta en ehtinyt lääkärille sanoa kuin ”Iltaa” ja ammattini."

https://blogbook.fi/juhakurvinen/tositarinoita-hullujenhuoneelta/

Ihan tiedoksi kaikille niille jotka edes ajattelevat psykiatrille ai psykologille menoa- ei kannata- se on erittäibn vaarallinen teko. Suuret märät suomalaisia o passitettu ihan syyttä tai pikkuasioista pöpilän- jopa loppuiäksen.

10

115

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   juha kurvinen- tapaus kupittaan sairaalassa- on vain YKSI esimerkki siitä mitä maassamme tapahtuu koko ajan.

   entä nyt kun sote-firmat pääsee tällä mielivaltaisella touhulla rahastamaan.

   please Marin-hallitus, teidän täytyy suojella suomen kansalaisia ettei tuollainen rikollinen psykiatria rehota suomessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17002970/empsykiatriaem-ei-ole-millaan-tava

  • Anonyymi

   Leimaaminen valtion terveys keskuksissa kehon kipuja tehdään seuraavasta syystä,
   1. Yksilö halutaan eristää kaikista valtion verovaroin tuotetusita palvelusta.
   -valtion terveyden hoidosta erilleen itse maksavaksi potilaaksi ikuisesti joka taudissa je joituu itse maksavalla yksitysielle tutkituttamaan, hoidattamaan ja kuntouttamaan leiman teko päivästä alkaen kuolemaan asti, psykiatrit tietävät tämän, silti he puoskaroi milloin aivokalvon tulehduksesta milloin mistäkin haastattelematta poilasta lainkaan paksuja psyykkediaknooseja, koska he oikeasti uskovat kuten eugenististi psykiatrian aikana, että heillä on oikeus leimata silloin silmäväri kartan perustella ja nyt kehon kipujen petustella ihmisä ulos yhteiskunnasta, paitsi veron maksusta, kaikki muut palvelut sulkeituu leimatuilta, koska psykiatrit on vastuun tunnottomin ryhmä koko maapallolla.

   He ei korjaa puoskari diakniosejaan, vaiika yksityisen diaknoosin saavat eteen, psykiatrit ei korjaa, eikä valtio, koska molemmat tekee niitä tahallaan ihmisten eristämiseksi yhteiskunnasta pois.

   Psykiatrit eikä valtio korvaa niitä valtavia yksityis tutkimus ja hoito kuluja, joita ihmisoikeus rikollinen leimaaminen tekee,
   Sillå leimari saa aikaan sen että leimaus paikan ( vain valtio leimaa, ei kilpailullinen taho) tohtorit muuttuvat pää asiassa pilkalliseksi sadistiksi, ja potilas traumatisoituu järkyttävän oudosta halveksivasta, häpäisevästä tri,en käytöksestä, ja hänen on pakko suojella itseään leimojaan uskovien tohtorien sadismilta, joka näkyy naamsata kuin juutalaisille silmäväristä tehtyjen leimojen tekijät, silloiset psykiatrit uskoi että tietty silmävari on merkki parantumattomasta mielisairaudesta ja siksi heidät vietiin steriloinnin jälkeen kaasutettavaksi.

   Sama ihmisten eristämien tehdään nyt kehon kivuista kaasuttomaan kammioon, ihmisiä jotka ovat mieleltään terveitä, joka näkyy siinä että he eivät usko noitavainoon perustuvia suulla tehtyjä psyykke teorioita, silloin maamme on kuin stalin, se vangitsee kuin KGB sen joka ei marxia tai meillå freudia usko, sillä psykiatrit on kuin stalin, he solvaa niitä sairauden tunnottomiksi, jotka ei ole "stalinien" kanssa samaa mieltä teprioista.
   Marxin teoria oli yhtä paha kuin psykiatria, molemmat on tappaneet miljoonia, psykiatrit kaasuttamalla ja kun se kiellettiin, jatkaakseen murhia psykiatrit tarkoituksella valitsi insuliinin, jota injektoitiin tahallaan nirmaali sokeri potilaille ja 5% kuoli eka shokkiin ja viimm.20 s shokki tappoi, koska insuliinia lisättiin joka shokissa kunnes potilas kuoli, insuliini tappoa jatkettiin 1970 luvulle asti ja samat psykiatrit teki nyky psykiatrian.
   Psyykke sana on kaupallinen sana tappavien hermomyrkkyjen väkivaltaiselle (ihmis)kaupalle ja kuinkahan moni freudin potilas kuoli opioidien yli-ja sivuvaikituksiin?
   Psyykke on siis vain pahojen ihmisten suulla tehty teoria ja maapallon vastuuntunnottomin ammatti, he nauttii oeimaamisesta ja sadismista ja je ei koskaan maksa potilaille niitä yksityis kuluja ja traumoja, jota heidän puoskarointi on jonglöörinkin kohdalla aiheuttanut ja tuhannet muut ovat joutuneet muutamaan pois suomesta,
   Heidät on noita vainoon perustuvilla psyykke teorioilla leimattu

   -naurettavaksi
   -ei uskottavaksi
   -lainsuojattomaksi, jotka ei kelpaa (leima tekee samaa kuin daavidin tähti hihassa)
   Jotka ei koskaan voi käyttäå valtion terveyttä, usko leimoihin on vahvempi kuin saksassa.
   -leimattu ei voi osallistua politiikkaan, ne tarkistetaan, koska maa on kuin saksa leimojaan uskova.
   -leimattu ei saa pätevyyttään vastaavaa opiskelu tai työpaikkaa.
   -jos kotiväki alkaa ukoa leimareita, on leimatun pakko katkaista välit noita vaino teoriohin mukaan menevään kotiväkeen (hän on juutalainen kaikkialla)

   -leimattu on ainoa terve järkinen joka tajuaa että ei ole olemassa mitään psyykkeä, on vain kaupallinen satu, jolla ihmisiä kaupataan hermomyrkky orjiksi max määrä, koska kela maksaa 11 biljoonaa per/ vuosi sadusta ja hermomyrkystä, joilla se tuhoaa koko kansan, ettei kukaan kykene lotaksi tai sotilaaksi venäjän hyökätessä.

   Sillä dobamiini sulkijat tekee kroonisen depression, parkinson taudin, valkosolujen vähyyden, joka johtaa tappaviin haimatulehduksiin ja syöpiin
   Ja tekevät sellaisen kemiallisen epätasa painon mm.rasva aineen vaihdunnassa, että lihas massa penenee ja korvautuu rasvalla.

   On selvää että suomalaiset antautuu eka päivänå, sillå niin paljon on rahaa yksin omaan ajattelevat psykiatrit myrkyttäneet kansaa, että sota reppua eivät pysty kantamaan.

   Ahneuteen ja julkisterveuden (on leiamri) ylläpitoon tää maa kaatuu,
   11 bljoonalla (kaytetään kansan myrkyttämiseen) maksettaisiin kaikille yksityis terveys, kilpailullisena se tutkii eikä leimaa,
   Jos se toimisi kuin julkinen siltä katoaisi kaikki asiakkaat.
   On olemassa ylösnouseva sielu

   kaikki ne potilaat jotka on rikollisesti leimattu, jotka kehon monianisista kivuista leimataan tutkimatta,
   Sillä joka ikinen tauti tekee moninaisia oireita, eikä ole yhtä ainutta tautia josaa olisi vain yksi oire.

  • Itse jo ajattelin, että ko. tapaus olisi joko kuollut tai saanut lääkityksensä kuntoon, mikä mytomaanin tapauksessa merkitsee olemassa olemisen tunteen kannalta käytännössä aivan samaa.

   • Anonyymi

    Mytomaani on yleensä puhekielessä patologinen valehtelija.


   • Anonyymi

    Ajattelit sitten kirjoittaa monimerkityksellisen ja helposti uhkaavaksi koettavan viestin ihmiselle, joka on kenties kokenut aika kovia.

    Mitä muita pskiaisen tapoja sinulla on?

    Ehkä meille muille olisikin parempi, että sinä olisit kuollut.


  • Anonyymi

   Maamme terveyden hoitoa ei valvo kilpailu, koska meille on syötetty valhetta, että julkinen toimii.
   Mikään kilpailuton ei koskaan toimi (virkamiesten ja määrätyt puna puolue jäsenkirja ihmiset julkinen hoitaa)
   Muut saa hullun paprut eli ihmisoikeus rikoksen kehon vaivositaan ja tangaistuksena vankilaa pahempaan paikkaan tuomion, kostona siitä että eivät kehu reaali ihmisen silmin toimimatonta julkista paratiisiksi.

   Valvovat vitkamiehet on naurettavia ja traumoja lisääviä, kuten jos valitus koskee valheellisesti paratiisina markkinoitua julkisterveyttä,
   Ja varsinkin jos se on pannut leiman, sitä uskoo koko suomen kansa (kuin soviet marxia) silloin avi ei missään tapauksessa tartu asiaan, koska kaikki teoriat tekee ihmisestä tyhmän, eli narrin joka uskoo niin vahvasti suulla tehtyjä rahan keruu teorioita, että se on valmis vangitsemaan jokaisen joka tätä pyhää valhetta eli psykiatrian teoriaa vastustaa, se vangitaan- sille nauretaan kuin galileeolle, joka ei uskonut että maapallo on pannukakku, ensin vangittiin ja sitten tapettiin.

   Katsoessa psykiatriaa tajuaa että kaikki teoriat ja niihin uskovat ovat sairaita.
   Sairaus nimeltä psykiatria on kenties traumatisoivampi ja pelolla hallitsevampi syyttömien, mieleltään tuhat kertaa terveempien kuin psykiatrit itse, vangitsemiset ym.kaikenlainen mamme kilpailuttomiin palveluihin olennaisena osana kuuluva mielivalta ja ihmisoikeus rikollisuus tekee suomesta pelättävän.
   Siis valtion mainostama paratiisi, julkisterveys tekee suomesta stalinin kaltaisen palättävän valtion.
   Stalin pakotti uskomaan marxia, suomi vielä hullumpaa freudia.

   Jokainen teorioihin sairastunut maa päätyy hyvin helposti kansan murhaan varsinkin koska virkamiehet valvovat vain omat palkan korotukset ja ylennykset ja muut asiat tai ne joista kansa kärsii kuten sairaudesta nimeltä psykiatria, valtion kilpailuttomat sekstorit valvonta virkamiehineen, ei ole koskaan välittäneet mitään, eikä siitä hoidetaanko potilas vai ei, että rukoilemalla; herra kerro minne, mihin maahan, vai suomen yksityiselle menen tämän tai tuon vaivan hoidattaan,
   Julkisterveys jäätyy kuin stalinin kommunismi ja sille potilaalle on ovi kiinni ikuisesti joka tästä paratiisista negatiivisia totuuksia tuo julki kanteluissaan,
   Suoraan vastaan otolta pidättävät heti ne jotka on kantelun tehneet, olem sen itse kokenut ja nähnyt ja traumatisoitunut ja koska oikeutta ei tee kukaan valtiota vastaan, se tekee yksilön silmissä koko maasta pelättäbän, eli kaikki valtion terkkarit, ja pakvelut on kierrettävä, jos olet mustalla listalla, joita stalinismissa ei stalinin elinaikana myönnetty olevan, eikä suomessa suomen itsenäisyyden aikana myönnetä olevan.

   Hyvin outoa käyttäytymistä, taktista syrjintää.
   Ovella tehtyjä keinotekoisia leimoja, joista suoraan näkyy juökisterveyden päättämä politiikka, että kaikille jotka sitä ktitisoi
   Tehdään poliittiset hullun paprut ja vangitaan,

   Tähän kaikki kilpailuttomat eli valinnan vapaudettomat maat päätyvät, täys piruiksi kriitikoille, jotka poliittisesti ajattelevat toisin koska näkevät että kilpailuttomuus johtaa valtion ihmisoikeus rikos valtioksi, kuten suomen julkisterveys.

   Traumat siitä on kammottavat.

   Siksi etsin kaikkiin vaivoihin ensin aasian yliopistojen tutkimia kasveja ja hoidan itseni luontais lääkkein.

   Aivokasvain oli pakko hoidattaa lentoineen ja hotelleineen ulkomailla.
   Räjähtäneet sappirakot, välilevy tyrä, joka vei rullatuoliin, sain leikakutettua yksityisellä ja pääsin kivusta, rullatuolsta,

   Sillä julkisterveys ei anna jatkolähetteitä niille, jotka se suoraan sanottuna oamssa sadismissaan on leimannut ja kun vaativat korjausta, valtio lyö lopuksi ikää valtion terveyden jäihin ja pilkkaa sitä ihmistä mielisairaaksi oli tauti kuinka tappava tahansa, apua ei tule, ja oikein todellinen syy on että kyseinen henkilö ei ole koskaan omistanut ay jäsenyyttä, eikä ole virkamies, joten he kelpaa julmaksi kilpailutyomuuden takia tulleiden julkistohtorien mielestä vain kauppatavaraksi hermomyrkky tehtaille.

   No omaa atkkuaan suomi on naulannut jo vuosi kymmeniä julkisteeveyttä pitäessään, koska julkinen on myrkyttänyt puolet kansaa työ ja toiminta kyvyttömäksi niin rauhan kuin sodan aikana.

   Apteekkarien ja myrkky tehtaiden saama raha on niin tärkeä julkis tohtoreille, että 5,3% BKT,stä menee psykke myrkkyihin, joilla kansa tuhotaan.

   Seuraava sota on viimeinen, koska maa on niin tyhmä, että pitää kilapiluyomia julkisia, joka myrkyttää kansan toiminta kyvyttömäksi muumioksi, venäjä olisi tyhmä, ellei se hyödyntäisi julkisterveyden tekemää ihmiskauppaa, jossa millä tahnsa kehon kivulla kuka tahansa voidaan laillisesti halventaa ja myydä kauppatavarana psykiatrien valeheisiin perustuvilla saitailla teorioilla ikuiseksi tuotto orjaksi myrkky tehtaalle.
   kyse on äätimmäisen julmasta psykiatrien tekmästä väkivalataisesta ja äätimmäisen pelättävästä ihmmiskaupasta.

   Psyykkeä ei ole olemassakaan,
   On ikuinen ylösnouseva sielu, jonka synnit ei psykiatrien myrkyillä parane.

   • Anonyymi

    lukenut , kuulltu jostain että
    psykiatrien kohteena erityisesti taiteilijat, yliälykkäät ja myös noidat ai henkisesti kehittyneet henkilöt. tuntui että kurvisenki tapauksessa todellinen syy saatoi olla tällainen psykiatrien ominaisuus hykätä em. kaltaisia persoonia vastaan- ja tuhota?- toki kaikki laillista.... vai onko?


  • Anonyymi

   surullista- mutta ei kannata silti lähteä keilaamaan

   🍺🍺🍻🍻🍻🍻🍺🍻🍻🍺🍺🍺🍻🍻🍺🍺🍺🍻🍻🍻🍺🍺🍻🍻🍻🍺🍺🍺🍻🍻🍺🍺🍺🍻🍻🍺🍺🍺🍻🍻🍻

   • Anonyymi

    etenkäns korona-aikana


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   218
   2564
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   93
   1427
  3. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1422
  4. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   1091
  5. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1011
  6. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   83
   938
  7. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   891
  8. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   888
  9. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   32
   848
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   782
  Aihe