Kieltäkää kokonaan nuo sähköpotkulaudat

Anonyymi

Mitä järkeä noiden käytössä oikein on?
Jalankulkijana olet jatkuvassa vaarassa kahden syyn vuoksi, vauhtisokeiden pyöräkaahareiden vuoksi ja kuurojen sekä sokeiden lautailijoiden vuoksi. Molempien törmäyksen kohteeksi voi jalankulkija joutua melkein missä tahansa.
Kyllä tämä on ihme maa tämä suomi, joissakin asioissa ollaan niin tarkkoja, joissakin ei mitään väliä. Harvoin olen Harakan kanssa samaa mieltä, mutta nyt olen:
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008099785.html

17

174

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko tuo niin hyvää bisnestä noille firmoille että hinnalla millä hyvänsä pidetään lautoja liikenteessä jalankulkijoiden seassa? Ei noilla lautailijoilla ole mitään käsitystä siitä miten noiden kanssa pitää liikkua. Pitääkö sitä laittaa molemmille puolille kehoa puolen metrin metalliputki jotta lautailijat ja pyöräilijät väistävät edes sen minimietäisyyden 50cm päästä?

  • Anonyymi

   Mistähän pyöräilijät ja potkulautailijat ovat saaneet päähänsä, ettei heidän tarvitse varoa tai väistää ketään tai edes välittää liikennesäännöistä? Ei 50 km/h hullun kiilto silmissä polkeva spandexmies kuulu sekään kapealle kevyen liikenteen väylälle, jossa liikkuu myös lapsia.

   • Anonyymi

    Näistä pitäisi tehdä kunnon shokki kuvamateriaalilla varustettuja videoita missä näytetään lopputulos kun kaadutaan naama edellä asfalttiin.
    Toisaalta mitäpä sekään auttaisi? Lautailija tai pyöräilijä vain jatkaa matkaan mistään välittämättä.


  • Anonyymi

   Ihmiset eivät kohta enää osaa kävellä, kun parin korttelin matkakin pitää ajaa sähköpotkulaudalla.

  • Anonyymi

   Kuulokkeet korvilla ja puhelin kädessä on hyvin turvallista liikkua laudalla.

  • Anonyymi

   Tämä loppuu vasta kun tulee ruumiita!

   • Anonyymi

    Toivottavasti tulee ruumiita. Luonnon keino valikoida itsekeskeisten idioottien genit pois


  • Anonyymi

   Aina teitä ärsyttää joku. Jos ei pakolaiset niin sähköpotkulaudat tai pakolaiset sähköpotkulaudalla. Antakaa heidän ajella rauhassa nuori suomalainen vaaleaverikkö pitämässä lihaksikkaista hartioista kiini.

  • Anonyymi

   Sähköpotkulauta on NIIIIIN ympäristöystävällinen, melkein kuin päästöjä vähentävä sähköauto, varsinkin jos unohdetaan alle 40 % hyötysuhteella tehtävä sähkö...

  • Anonyymi

   Jalankulkijat ne vasta ihme porukkaa ovatkin.

   Kävellään pyörätiellä vierekkäin koko tien leveydeltä. poukkoillaan puolelta toiselle äkkiarvaamatta, katsomatta taakse. Puhutaan vierustoverille"käsillä" ja levitellään käsiä äärimmilleen äkkiarvaamatta. Kävellään kuulokkeet korvilla liikenteen seassa, eli varataan yksi aisti aivan muuhun käyttöön, kuin liikenneturvallisuuteen.
   Ulkoilutetaan lemmikkiä flexissä ja annetaan sen kulkea toisella puolella väylää/poukkoilla puolelta toiselle.

   Polkupyöräilijät melkolailla samaa tasoa.

   Tämä jo riittää syyksi yksityisautoiluuni. Aivan kuin olisivat yksin koko maailmassa.

   Eikö koulussa opeteta liikennesääntöjä??? Asuinalueellani on Stop-merkki kevyen liikenteen väylälle ennen risteystä. En ole 30 vuoden aikana nähnyt yhdenkään pyöräilijän pysähtyvän, tai edes hidastavan tuossa.

   Liikennesäännöt pitää opettaa jo ala-asteella ja vasta hyväksytyn kokeen jälkeen oppilas saa tulla polkupyörällä kouluun.

   • Anonyymi

    Eikä kävellä itse kävelen em. syistä kokoajan tien oikeassa reunassa peläten sitä milloin joku hullu kaahari laudalla tai pyörällä ajaa liian läheltä kovalla vauhdilla. Monesti huudan perään, mutta kuuroille korville se tuntuu menevän. Kyllä tämä asennevamma on niillä jotka ajavat ja menevät kuin hullut, liian läheltä ja liian kovalla vauhdilla jalankulkijaa. Jos jalankulkija ei katso taakseemn, ennenkuin ottaa askeleen sivulle, voi hän kohta ollakin kuollut. Tällaisen kaahaamisen tulisi loppua välittömästi, ennenkuin joku kuolee.


  • Anonyymi

   On täysin käsittämätöntä että tuollaisia hirveitä välineitä voi tulla kaupunkeihin. Ja vielä nopeusrajoituksia peliin!! Ei voisi enempää naurattaa. Mutta hyvä tietää että päättäjiä ei kiinnosta tippaakaan jalankulkijoiden turvallisuus kaduilla. Ehkä päättäjät eivät koskaan liiku kaupungeissa jalan. Automarketeissa on vielä turvassa noilta hirveiltä härveleiltä. Joskin sähköpotkulaudan miniversion olen marketissa jo nähnyt...
   Sähköpotkulauta terrorismi on rehoittanut jo vuosia eikä ketään päättäjää ole hetkauttanutkaan. Ihme kun poliisikaan ei ole mitenkään reagoinut siellä täällä kaduilla ja kävelyteillä poikittain makaaviin vaarallisiin raskaisiin isoihin esineisiin.
   Ai niin, mutta milläänhän ei enää ole mitään väliä.

  • Anonyymi

   Ja ihan ilmoitusluontoisesti: Kun drooneilla alkavat jokamiehet ja -naiset lähettelemään paketteja, niin ne kolhivat ihmisiä, törmäilevät ja putoilevat. Myöskin niihin tulee laitevikoja ja yläilmoista tipahtelee paketteja ihmisten päihin.

   • Anonyymi

    Ehkä Harakka tai joku muu yhtä reipas ja rohkea uskaltaa ehdottaa drooneille lentokorkeusrajoituksia esim. tyyliin 2 metriä lisää. Ja tämä ehdotus tulee vuosia jälkeen siitä kun ihmiset ovat joutuneet niitä alkamaan pelätä.


  • Anonyymi

   Kaikkein pahimpia ovat ne yleisille teille radoiltaan eksyneet polttomoottorivehkeillä kaahailevat rallikuskit.

  • Anonyymi

   Jäi Harakan toimet tehottomiksi, lisää vain joutuu ihmisiä lasarettiin. Pelkää harakan huulien heilutusta ja nokan koputtelua.

   Pitää puuttua siihen, ettei niillä ajele alaikäiset, eikä niillä ajella jalkakäytivillä niin kuin nyt pyörätkin tekevät ja pakollisen vakuutus yrittäjille, joka korvaa kaikki vahingot. Ja niiden nopeudet pitää pudottaa ellei niitä siirretä kadulle.

  • Anonyymi

   Eniten huvittaa paksuperseiset kypäräpäiset akat jotka ajavat jalkakäytävällä ja soittavat kelloa tietä saadakseen kun eivät uskalla ajaa ajoradalla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2531
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   92
   1415
  3. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1406
  4. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1064
  5. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   996
  6. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   83
   923
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   875
  8. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   875
  9. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   32
   838
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   776
  Aihe