"Helsingissä puukkojengit terrorisoivat kaupungin keskustaa ja HS sensuroi"

Anonyymi

9

121

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   erilaisten kulttuurien törmäykset ovat rikkaus

  • Anonyymi

   Mahtaiskohan sensuroida jos kantikset terrorisois matuja?

   • Anonyymi

    Mahtaisi olla kaamea meteli, jos kyseessä olisi Kauhavalainen puukkojunkkari?


  • Anonyymi

   Eihän noita Alma median sivuja saa auki. Tulee musta ruutu missä valkoisella tekstillä mätämedian eri toimijoiden ja toimintojen listaus. Turha linkki siis, ainakin minulle.

   • Anonyymi

    Kyllä se mulla aukeaa, mutta tässä se juttu:

    "Ruotsissa on juuri tapettu poliisi hänen oltuaan rauhoittelemassa häiriköiviä nuoria. Ajan mittaan tällainen lienee todellisuutta myös Suomessa.

    Helsingin keskustaan on poliitikkojen veronmaksajien piikkiin ottamalla velkarahalla rakennettu hieno keskustakirjasto jota toivotaan erityisesti tietenkin nuorten ahkerasti käyttävän. Nyt se on kohta käytännössä mahdotonta koska aluetta terrorisoivat puukkojengit ja riitapukarit estävät nuorisoa käyttämästä kirjastoa jolloin vastuulliset vanhemmat joutuvat kieltämään lapsiaan menemästä sinne.

    Tässä näkyy räikeästi että Helsingin apulaispormestarit ovat kyvyttömiä puuttumaan kaupunkilaisten arkiongelmiin. Tuo turha joukko tekee ns.poliittista ohjausta mikä palvelee vain puolueorganisaatioissa kasvatettujen broilereiden tavoitteita. Tämä väkivaltaongelma kaupunkilaisia terrorisoivine puukkojengeineen on vain päättämättömyyden jäävuoren huippu.

    Olemme tienhaarassa haluammeko täällä Suomessa valita Ruotsin tien ja väistellä jatkossa luoteja vai teemmekö asialle jotain.

    HS mukamas pyrkii olemaan sananvapauden esitaistelija ja demokratian äänitorvi. Kun valtalehti HS ei suvaitse totuudenmukaista keskustelua tällaisesta erittäin merkittävästä, joskin varsin ikävästä asiasta, vaan hyssyttelee, niin miten mitään todellisia korjauksia voidaan saada aikaan?


  • Anonyymi

   Hesari....skeidaa...

  • Anonyymi

   LOPETTAKAA HESARIN TILAUS. Mitä virkaa on sellaisella julkaisulla, joka ei julkaise tosiasioita.

  • Anonyymi

   Suomen kansa on vässyköitä täynnä. Entisaikaan saasta olisi siivottu pois maasta. Nyt suomalaiset vaan valittavat ja häviävät

  • Anonyymi

   Hesalaisia (mm. Vantaa ja Espoo) pitäisi kieltää muuttamista pois mamu-seuduilta. Muuten ne tyypit levittää Maija vanavedessään muuallekin Suomeen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   10013
  2. 55
   2590
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1423
  4. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1108
  5. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1075
  6. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   1037
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   46
   1021
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   965
  Aihe