Jakorasia?

Anonyymi

Miten suhtautuisit siihen, että nainen on ollut/on niin sanottu jakorasia?

Jostain syystä tämä on monelle miehelle (ja tämän palstan perusteella) tosi kova turn off. Miksi näin? Itse miehenä en siitä häiriintyisi jos nainen olisi asiasta avoin ja persoonallisuudet muuten natsaisivat.

Itse asiassa nykyinen vaimoni (15 vuotta jo yhdessä ja rakkautta riittää) oli ennen suhdettamme aika kova naimaan eikä ole sitä piilotellut jos nyt ei korostanutkaan. Ja toki on kovasti naitu yhdessäkin. Mitään pettämisiä ei ole vuosien mittaan tietääkseni ollut. Välillämme on luja luottamus, eikä se totta puhuen minua niin häiritsisi jos hän haluaisi joskus jotain muuta käydä panemassakin. Minusta se olisi jopa seksikästä. Eikä joku irtosuhde sinne tai tänne pilaisi hyvää suhdetta jos siitä puhuttaisiin etukäteen eikä se olisi jatkuvaa.

Vaikuttaa siltä, että monelle miehelle naisen aktiivinen seksuaalisuus on lähtökohtaisesti negatiivinen asia. En ole sitä koskaan oikein ymmärtänyt. Toki ymmärrän, että suhteita on monenlaisia, toisissa ollaan vain kumppanin kanssa ja toisissa taas sallitaan syrjähyppyjä. Vaan sitä en ole koskaan ymmärtänyt, että niin monen mielestä seksuaalisuus vie naiselta kyvykkyyden pitkäön ja henkisesti syvään suhteeseen. Itse en onneksi näin kuvitellut, vaan nain sen innokkaan lakananheiluttelijan. Enkä ole koskaan katunut. Se oli paras ja suurin elämääni vaikuttanut asia.

38

1623

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "naisen aktiivinen seksuaalisuus"

      Eli kykenemätön tuntemaan omaa arvoaan ja himojen vietävänä olevan lumppu. Kyllä sellaiset aloittajan kaltaiset betat sellaiseen tyytyvät, kun vaikuttaa elämä muutenkin pyörivän vain seksin ympärillä. Hyh hyi!

    • Anonyymi

      JAKORASIA naiset eivät tunne omaa arvoaan. Eivät kunnioita itseään. Siksi seksi on heille väline valtaan ja huomioon, jota eivät muuten saa. Itseään arvosta mies ei sellaista naista halua. Vaikka maailma muuttuu, tietyt perusarvot säilyy, kuten itsensä kunnioittaminen ihmisenä. Ne jotka eivät siihen kykene, kantavat usein tuota stigmaa.

    • Anonyymi

      Jakorasia naiset ovat surullisia tapauksia. Kiertopalkintoja paremman puutteessa.

      • Anonyymi

        Miehet on kiertopalkintoja . Miehet .


      • Anonyymi

        Vielä "surullisempia" tapauksia ovat sinunlaisesi hölmöt, jotka vielä tänäkin modernina aikana jaksavat kutsua naisia joksikin JAKORASIOIKSI. Mutta mies on ilmeisesti sitten kuitenkin sankari tai vaan panomies? Kertoo omasta heikosta itsetunnosta ja epävarmuudesta, että pitää naissukupuolta arvottaa pelkästään sen perusteella, kuinka seksuaalisesti aktiivinen nainen sattuu olemaan .


    • Anonyymi

      Toimiihan se, jos miehen itseluottamus on kohdillaan eikä välitä muiden puheista.

      • Anonyymi

        Juuri tämä. Juuri ne itsestään epävarmat ja huonoitsetuntoiset miehet kyllä jaksavat aina huoritella ja yrittää kontrolloida seksuaalisesti aktiivisen naisen seksuaalisuutta. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.


    • Anonyymi

      Nooh sanotaanko näin seksikumppanien määrä ei haittaa vaikka olisi paljonkin mutta se millä mielellä nainen on heidän kanssaan ollut eli jos joku bilehile jolle on ollut yksi lysti p*neeko koko kylä häntä vai ei ja mitkä seuraukset niin sellaisen kanssa en olisi mutta jos on ihan selvinpäin ajatellut että nyt tekee mieli ja etsinyt sopivan kumppanin yöksi niin ei haittaa vaikka näitä olisi kertynyt useampikin ex tempore jutut esim.festarilla pienessä määrin sallin myös.

      • Anonyymi

        Juuri tämä. Täysin samaa mieltä.


    • Anonyymi

      Jakorasian maine haittaa, jakorasiaisuus itsessään ei

    • Anonyymi

      Olisi ollut tapahtumaköyhempi elämä ellei niitä seksistä innostuvia naisiakin olisi. Lomareissuilla, festareilla ja baarissa käynti olisi pitemmän päälle aika tylsää jos ei aina olisi sitä mahdollisuutta, että sieltä löytyy seksiseuraa.

    • Anonyymi

      Näin naisena olen myös monesti ihmetellyt tällä palstalla vallitsevaa ilmapiiriä. Itse en ole koskaan tuolla oikeassa elämässä törmännyt mieheen, jota naisen seksuaalisuus ahdistaisi. Toki sitä on tullut nähtyä (pitkässä parisuhteessakin), että naisen aiemmat seksikokemukset voivat luoda miehelle suorituspaineita. Hän pelkää tulevansa vertailluksi ja häviävänsä vertailussa. Vaan kyllä terveen itsetunnon omaava pääsee yli tuosta tunteesta, kun toinen ei sitä tökerösti vahvista.

      Oikeassa elämässä moni tuntuu pikemmin kokevan naisen täydellisen kokemattomuuden hankalaksi ja jopahieman ahdistavaksi. Kokemusten myötä ihminen oppii ymmärtämään itseään ja paremmin asettamaan omia rajojaan. Vähän kokeneemman kanssa ei niin helposti tule ylitettyä toisen rajoja ja tehtyä jotain, minkä toinen kokee epämiellyttäväksi. Tuossa ylläkin joku puhuu, ette seksuaalisesti kokenut muka arvostaisi itseään. Kyllähän se todellisuudessa menee ihan toisinpäin. Poikkeuksena tietysti jos ei alunperinkään ole ollut mitään omanarvontuntoa tai jos rajat on joskus rikottu kovin pahasti tai vaikkapa päihteidenkäyttäjät. Pääsääntöisesti kokemukset kuitenkin lisäävät kaikessa itseluottamusta , itsetuntemusta ja omanarvontuntoa.

      Näitä tämän palstan tekstejä lukiessa tulee usein tunne hyväksikäyttäjistä. Täällä tuntuvat usein kirjoittavan ihmiset, jotka nimenomaan tahtovat käyttää toisen kokemattomuutta omaksi hyödykseen ja rikkoa toisen ihmisen rajoja, kun hän ei osaa vielä pitää niistä kiinni.

      • Anonyymi

        Lisään vielä, että tervepäinen ihminen ei halua satuttaa toista. Siksi hän kokee hankalaksi tilanteen, jossa voi täysin tahtomattaan rikkoa toista, loukata tämän rajoja ja itsemääräämisoikeutta. Tästä syystä kokemattomuus on valtaosalle suurempi ongelma kuin kokemus.


      • Anonyymi

        Oikeassa elämässä EN todellakaan koske koko kylän polkupyörään. Sen verran itsekunnioitusta kuitenkin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikeassa elämässä EN todellakaan koske koko kylän polkupyörään. Sen verran itsekunnioitusta kuitenkin

        Panna vois muttei muuta. Kuka haluaisi suhteeseen tuollaisen kanssa. Sais hävetä silmät päästään. Luuserit alkaa parisuhteeseen jakorasian kanssa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikeassa elämässä EN todellakaan koske koko kylän polkupyörään. Sen verran itsekunnioitusta kuitenkin

        YÖK mikä ääliö olet. Vain totaalinen pipipää edes pystyy vertaamaan naista johonkin helvetin polkupyörään.


    • Anonyymi

      Njaa, kullakin on käsittääkseni oikeus elää sellaista seksuaalista elämää kun itse haluaa niin kauan kun se ei täytä rikoksen tunnusmerkkejä eikä loukkaa muita.
      Palstaätmit huonolla itsetunnolla täällä vaan uli uli.

    • Anonyymi

      Se mitä on menneisyydessä ollut ei ainakaan hetkauta minua. Se mitä on nyt tai tutustuessa on toinen asia.

      • Anonyymi

        Entäs kun tutut on painanu samaa muijaa? Ei stana!


    • Anonyymi

      Mukava lukea ja todeta että olen tuomittu ikuisesti, ei omien tekojeni vaan muiden sanojen perusteella.

    • nihkeästi en pitäis välttämättä jos se osuisi kumppanniini.....

    • Anonyymi

      Taitaa nykyään olla aika harvassa ne ihmiset, jotka neitsyys tai poikuus tallella avioon astelee ja siinä samassa liitossa hautaan asti ovat. Jos kumppaniehdokkaiden menneisyys hiertää, on parempi ilmaista jo etsintävaiheessa etsivänsä ihmistä jolla ei ole värikästä historiaa.

      Ei ole tullut naisten seksihistoriasta kyseltyä kun ei kiinnosta. Eivätkä hekään ole minun seksihistoriasta tentanneet.

    • Anonyymi

      Miehet on aivan käsittämättömiä kaksinaismoralisteja. Jos naiselta ei saa riittävästi seksiä ja riittävän vaihtelevaa seksiä, on se syy käydä vieraissa. Jos nainen on avoimesti sinut seksuaalisuutensa kanssa ja kokeilunhaluinen, on nainen automaattisesti huora. Jakorasia tittelin saa jos on kerrankin pannut jonkun tutun kanssa, aivan sama onko tapahtumasta aikaa vaikka 10 vuotta. Parisuhteessa on ihan ok panna päivittäin, mutta 50 ja yli miestä on huoraamista, aivan sama onko naisen seksihistoria vaikka 25 vuoden pituinen.

      • Anonyymi

        Ai kun mies tuumii, että naisten aktiivisen seksuaalisuuden ei pitäisi ajatella oleva syvällisen suhteen este ja sanoo, ettei se niin haittaisi jos vaimo haluaisi seksielämää myös suhteen ulkopuolelta, niin silti miehet ovat kaksinaismoralisteja koska eivät hyväksy naisen aktiivista seksuaalisuutta?

        Toki keskustelussa on tarpeellista aika ajoin yleistää, mutta ehkei sentään tarvitse syyttää aivan kaikkien miesten olevan juuri päinvastaista mieltä kuin keskustelun aloittanut mies.


    • Anonyymi

      Moni mies sortuu haukkumaan maista jakorasiaksi jos se ei ole itse päässyt kyseistä maista panemaan... Ikävä kyllä. Itsekin olen saanut tuon liikanimen, vaikka miehiä on ollut koko 44 vuotisen elämäni aikana vain muutama, sillä tykkään pitkistä suhteista. Olin ihan vetävän näköinen pikkuisen nuorempana ja se riitti myös naisille syyksi alkaa kutsumaan minua jakorasiaksi, vaikka sillä ei ollut mitään tekoa todellisuuden kanssa.

    • jos joku haukkuisi tätä jakorasiaksi ripittäisin kunnolla sen kuka haukkuisi kumppanini nostaisin tämän seinälle ja sanoisin että anna olla

    • Anonyymi

      Sähköasentaja 46vuoden aikana näin paljon jakorasioita, jäin nyt eläkkeelle joten enää en käsittele jakorasioita.

    • Anonyymi

      Vain kiihottavampi naida ei niin kilttiä tyttöä.turn on

    • Anonyymi

      Upeaa. Tykkään, kun vaimoni makaa kaikkien kanssa.

      Aisuri.

    • Anonyymi

      Kyllä mä mieluimmin olisin yksi kun viettäsin elämäni suhteessa jossa toinen tai molemmat käy naimassa muita miksi sit olla suhteessa

      • Anonyymi

        Olet tylsä ihminen ja jäät yksin.


    • Anonyymi

      Ei se seksuaalinen aktiivisuus haitta ole, mutta se on jos kumppanin valinnassa ei noudateta minkäänlaisia kriteerejä eli ns. kaikki kelpaa

    • Jakorasioiksi haukutut siskot ovat todellisuudessa naisten parhaimmistoa, naisten kaikkein etsityimpiä. 🌹👀

      • Anonyymi

        😂😂😂


    • Anonyymi

      Näissä keskusteluissa tuntuu kerta toisensa jälkeen olevan vallitsevana teemana vakuutella siitä miten huonoja muut ihmiset ovat. Niin näyttää olevan tämänkin keskustelun laita. No, onneksi minun onneni ei siitä hätkähdä.

      T. Aloittaja

    • Anonyymi

      Tiedän, että avovaimoni on 16 vuotiaana liftaillut kaupungilla autojen kyytiin ja paneskellut näiden tuntemattomien tyyppien kanssa, tietenkin myös itse humalassa. Neitsyyskin meni näin. Tämä tuli ilmi seurustelumme alussa, kun joskus riitelimme ja tyttöystäni minua loukatakseen kehuskeli kokemuksillaan. Kehui, kulnka oli ottanut suihin ja saanut paljon isompaa kuin omani. Joskus kortsukin revennyt ja joutunut ottamaan katumuspillerin. Todella kipeitä muistoja nuo. Siitä on kauan aikaa, nyt on jo perhettäkin, mutta kipeät muistot tulevat joskus pintaan. Tuntuu, että hänellä on ollut silloin tosi hauskaa ja saatuaan kokemuksia rauhoittui minun kanssani. Itse olen aika kokematom muiden kanssa.

    • Anonyymi

      Aika outo ja loukkaava aloitus, että jos nainen on ollut aikaisemmin joku jakorasia??!! Joo, mullakin oli mies joka oli jakotöpseli , gigolo, naisten naurattaja ym. No, joo, ei siis haittaa tämä suhde, kun nyt rakastan mukamas häntä ja samalla aloituksella kerron, että hän oli aikaisemmin joku jakorasia? Oletko ihan tyhmä ap? Näköjään olet täyttä älyä vailla, no tyhmä saa, mitä tilaa.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      188
      7306
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4262
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2115
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2049
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1661
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1619
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1603
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe